Vertrouw Tibaert niet…

Gallische haan
Een aantal gezaghebbende linkse mensen op Twitter zijn hoogst bezorgd over de schade die Tibaert aanricht. Een antisemiet, een pedofiel, een fascist, een felle antizionist, een ongenuanceerde pro-palestijn, een antimoslim, een bedreiger van kinderen, een misantroop, een stille van de AIVD, een pornograaf, een stalker, narcistisch, paranoïde,  iemand die chanteert, een pathologische leugenaar, een psychopaat, naar en gefrustreerd, een gnome, een haatkabouter, lasteraar, smaadschrijver, alcoholist…

En hij heeft wat op zijn kerfstok, wees daar maar van overtuigd. 

Helaas, veel kwalificaties ben ik vergeten. Tibaert schijnt namelijk ook aan het dementeren te zijn, alzheimer of was het een kankergezwel in de hersenen? Zijn brein schijnt enorm aangetast te zijn, wordt verteld. Vandaar dat Ina Dijstelberge niet zonder reden en met een gerust hart kan stellen dat Tibaert slechts kan liegen, plagiator is en het portret- en auteursrecht schendt, lijdend aan een oorlogstrauma. Ja, wat wil je, als je geheugen verdwenen is? 

In verband met de gruweldaden van de Israëli’s tegen de Palestijnen in Gaza heb ik een viertal lijntjes naast elkaar gezet om steun te hebben in mijn desolate toestand. Twee sterke vrouwen en twee begaafde mannen waar die twee vrouwen graag mee verkeren. Het levert een duidelijk plaatje op. Gelukkig is Ina ook accuraat in het doorgeven van linkjes naar het journalistiek toonaangevende Krapuul, zo kom ik in het genoegen van gedegen informatie door hen secuur gefilterd op het betrouwbaarheidsgehalte:
 


Een werkelijk fenomenaal artikel verschijnt als u op de link klikt. Voor alle zekerheid plaats ik het ook hier: NieuwsUit.com. Een bloedige oorlog in loopgraven, lees ik. Wist u dat? Jammer dat er geen plaatjes bij stonden, dan had ik me er een voorstelling van kunnen maken. Hoe dan ook, redacteur Sjaak Scheele is hartelijk bedankt. En Ina uiteraard.

Nog is Tibaert niet verloren… De wonderen zijn niet de wereld uit. 

Zie maar, een dag later. De minister van BZ van Palestina had zich tot Israël moeten wenden. Goed dat er iemand is als Eveline van Donkelaar om me dat duidelijk te maken. Hoe durft Riyad Al Maliki:


Kijk maar terug…

 

Ze houdt van variatie zie ik nu, Ina daarentegen houdt van opgeruimd, dat wist ik al. Rotzooi moet zo snel mogelijk verdwijnen, liefst automatisch, zonder al teveel inspanningen. Zeker haar eigen rommel. Ze is immers redacteur van Krapuul.

Wat zei ik? Op dit moment 20.52u zie ik dit bericht:


 


Eveline van Donkelaar was de ambassade voor:


DanielMael 7:38pm via Twitter for Websites

India’s NDTV Films Hamas Setting Up And Firing Rocket From Next To Hotel | Truth Revolt: truthrevolt.org/israel-revolt/…

Geretweet door GaviMensch en 6 anderen
Wat een geluk voor Israël, er zijn nog trouwe en betrouwbare vrienden.Uitgelicht: avatar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.