Occupy

Amedeo Modigliani
Hieronder een van de vele wanproducten die dankzij Jacqueline Wouters op internet circuleren. Ik laat het nu zien omdat ik inmiddels de overtuiging heb met een kwaadwillende kliek van doen te hebben. Enkele mensen rond de site Krapuul, Van den Heuvel, Van der Kluft (is dat wel zijn werkelijke naam?), Ina Dijstelberge en Huib Riethof. Niet onvermeld mogen blijven Eveline van Donkelaar en de alcoholist Vlunk. En uiteraard Jacqueline Wouters. Op niet geheel toevallige wijze zijn zij het vaak roerend eens met fascisten van het kaliber Friedrich Eckhardt en Dirk Hartman en hun trawanten uit het PVV kamp.

Mensen die anderen voor rat uitmaken, zoals Dijstelberge dit vandaag deed richting Bert Brussen, noem ik fascisten, hoe je ook verder over Brussen, en wat hij te melden heeft, denkt. Overigens hebben genoemde lieden al meermaals aangekondigd een rechtszaak tegen mij te willen aanspannen. Dit is dan ook de hoofdreden dat ik regelmatig niet meer toegankelijk materiaal terugzet op dit blog. Jammer, het ontsiert, maar het is niet anders. Ik wil er slechts beperkt tijd insteken, in ieder geval wel zoveel om voor ieder weldenkend iemand duidelijk te kunnen maken wat op Twitter zoal mogelijk blijkt.

Het schoelje weet verdomd goed wat het doet en dat mag niet doordringen tot de buitenwacht. 

Tevens heb ik een nieuw weblog geopend om TL’s te tonen die verhelderend zijn voor het verloop van deze tragisch komische geschiedenis, waarin ik de rol speel van notulist en etnograaf: Internetarchief-plus.
De Engelstalige bewerking van een bericht van Jacqueline Wouters op haar weblog:


Ewe Become HERO HUMAN Again(tm) with #QuantumFluxMachine(tm)

Quantum Flux News Service(tm)

Re-Order The New World Order OUT of BIZ! 😉 Top Flux:

 
 

Wednesday, 14 August 2013

 

#OpCLEANSWEEP WHERE **ARE** U HUMANS???? #PAEDO EUROPE #TWITTER TROLLS LIST

 

Machine translated from HERO #OpCLEANSWEEP team in the Netherlands @JacquelienWxx / @OccupyAdam  HELP THEM HEROES; these CRIMINALS are DESTROYING #OpCLEANSWEEP Anti-Paedo BUSINESSES, and LIVES in PAEDO-RUN #ArrestDemmink NEDERLANDS )

“Trolls Fons Scaf and Jacques Smits stalkclub the fake accounts

 
LISTThe fake accounts -> Most will already have been suspended because of the harassment of several people
New accounts are bottom
Accounts are created to harass people this initiative comes from the large stalkers Tibaert with the help of @ kesteab @ @ jacques wine vinegar and providedKesteab 
wine vinegar

 

If the link does not work put it here in search of twitter
Vervolgens komt een eindeloze lijst met Twitter accounts te voorschijn. Het geheel wordt besloten met een veelheid hyperlinks: BIJLAGEAfbeelding: Amedeo Modigliani – bron en info

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.