Tragische vrijheid

Sara en Sara
Het woord gaf ik aan Blondemevrouw. Vrijheid van meningsuiting nietwaar? Een jaartje geleden liet ik dit epistel zien van een vrouw die beweert jarenlang studie van de Koran gedaan te hebben.

Nu toch even een commentaartje plaatsen, want het loopt volledig uit de klauwen met die Blonde… Ja, u leest het goed, de vraag stellen wat vrijheid is getuigt van geen besef aan, over, van redelijkheid. Begrijpt u het?

De conclusie is dat ze voorbehouden is aan mensen die deel hebben aan de westerse beschaving. De redelijke mens, wie dat dan ook moge zijn. Tja, de redelijken stellen die vraag niet, dan getuigen ze van onredelijkheid. Nogmaals, begrijpt u het?

De redelijken hebben een vrijheid tot individueel denken. Je denkt onmiddellijk, spoort dat mens? Maar in de volgende zin maakt ze het nog bonter: “Vrijheid als individu”. Kortom, het is de logica volgens “Mein Kampf”. De Blonde heeft veel opgestoken van Bosma, dat moet je haar nageven.

Ach, deze Blonde bestaat ook maar uit water, zoals wij allen, ze krijgt allerlei stoffen binnen, waarover ze geen controle heeft en die hun uitwerking op haar lichaam niet zullen missen. Erfelijk is ze ook bepaald, zo niet belast. Hoe zou ze zich redden in een omgeving waar ze zelf aan de slag moest en niet kunstmatig in leven werd gehouden door onze geldeconomie? Juist die economie verwisselt ze met vrijheid. Ja, die vrijheid is zwaar bevochten, eeuwenlang, ik zeg het nog maar eens, door uitbuiting, roof en plundering.  

Haar episteltje gaat helemaal stinken als ze het over het door haar zo genoemde “islamprobleem” heeft. De PVV is slechts een politieke partij, zegt ze verder, die hier los van staat. Op slag wordt je sprakeloos. Wilders en z’n bv PVV ontlenen juist hun bestaansrecht aan het creëren van een probleem dat er niet is en nooit zal zijn, de z.g. islamisering van Europa, de EUSSR. 

Mensen als deze Blonde bestaan slechts bij de gratie van de virtuele wereld. De reële werkelijkheid begrijpen ze niet, ze verdiepen zich er niet in, ze veronderstellen dat alle kwaad van buiten komt, ze weigeren elke vorm van debat en denken, door de aandacht die ze krijgen, ook deze, dat wat ze beweren relevant is, betekenis heeft. Dat is het tragische. Bleef het daarbij, was er niets aan de hand. Echter internet dient als vroeger de straat voor het in bezit nemen van de publieke opinie, toen door marcherende hordes, nu achter de computer, om macht te verwerven. 

Voor wie het niet begrijpt en denkt dat ik met een kanon op een een mug schiet, die wil ik graag uit de droom helpen. Eigenlijk doe ik dat steeds, daarom nu maar eens een link naar een ander blog: “Bent u straks de schuldige?”. U mag natuurlijk de kop in het zand steken, dat staat u vrij, maar types als deze Blonde zijn klaarwakker. Pervers tot in elke vezel van haar lichaam. Ze gaat over lijken, miljoenen lijken veroorzaakt, gefabriceerd door haar geestelijke en politieke voorouders. Pervers, door en door pervers is deze Blonde, evenals haar politiek Leider, waarover ze zelden melding doet, uitgekookt als ze is.

 

 


Uiteindelijk graaft ze haar eigen graf, maar niet eerder dan dat ze haar steentje heeft bijgedragen aan de ellende die over mensen komt die er niet om gevraagd hebben, maar als uitschot worden behandeld in naam van een zeer speciale vrijheid. Welke beschaving verkiest u? Eentje met gratie of eentje in naam van de Westerse vrijheid? Toevallig stonden deze twee plaatjes naast elkaar op de Hootsuite. Er valt niets aan toe te voegen.


 


Een volgend maal wil ik het hebben over wel een heel bijzonder vrouwelijk exemplaar… Sjaakie. Ook een volstrekte onbenul die haar vrijheid nam…
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.