Tragische vrijheid

Sara en SaraHet woord gaf ik aan Blondemevrouw. Vrijheid van meningsuiting nietwaar?

VRAGEN WAT VRIJHEID IS, IS UIT DEN BOZE

een updateBlondemevrouw16 april 2013 22:45

Wat is Vrijheid? Een vraag die alleen gesteld wordt door een mens die niet beseft dat dé mens niet van oorsprong redelijk is, maar redelijkheid het directe gevolg is van de westerse beschaving. Opgroeiend binnen de westerse cultuur met de vrijheid tot individueel denken, lijken vele westerlingen te denken dat het normaal is zo te mogen opgroeien in Vrijheid als individu. Men erkent niet dat er verschillen zijn in mate van beschaving en dat Vrijheid hét kenmerk is van de westerse cultuur. Hoe discutabel in de zin van politieke overheid en belastingdienst ook; Vrijheid als individu te denken, dát is westers.

Vrijheid die zwaar bevochten is en het verdient te blijven verdedigen. Omdat mensen zoals deze anonieme reageerder niet anders gewend zijn dan Vrijheid, zien zij de Vrijheid niet meer als iets bijzonders, of wellicht simpelweg in het geheel niet meer. Het is gewoon. Nee, het is niet gewoon.

Je verder verschuilen achter kritiek op de PVV, dat slechts een politieke partij is en verder los staat van het islamprobleem, is zwak. Beschouw islam en besef dat kritiek op het mohammedanisme terecht is. Hoe de PVV daarmee omgaat, is irrelevant. Je laat toch geen politieke partij bepalen hoe de toekomst van je kinderen eruit gaat zien? Dat bepalen we allemaal samen, als burgers.

Neem je verantwoordelijkheid.

Vragen wat Vrijheid is, is uit den boze.

 
Een jaartje geleden liet ik dit epistel zien van een vrouw die beweert jarenlang studie van de Koran gedaan te hebben. Nu toch even een commentaartje plaatsen, want het loopt volledig uit de klauwen met die Blonde… Ja, u leest het goed, de vraag stellen wat vrijheid is getuigt van geen besef aan, over, van redelijkheid. Begrijpt u het?

De conclusie is dat ze voorbehouden is aan mensen die deel hebben aan de westerse beschaving. De redelijke mens, wie dat dan ook moge zijn. Tja, de redelijken stellen die vraag niet, dan getuigen ze van onredelijkheid. Nogmaals, begrijpt u het?

De redelijken hebben een vrijheid tot individueel denken. Je denkt onmiddellijk, spoort dat mens? Maar in de volgende zin maakt ze het nog bonter: “Vrijheid als individu”. Kortom, het is de logica volgens “Mein Kampf”. De Blonde heeft veel opgestoken van Bosma, dat moet je haar nageven.

Ach, deze Blonde bestaat ook maar uit water, zoals wij allen, ze krijgt allerlei stoffen binnen, waarover ze geen controle heeft en die hun uitwerking op haar lichaam niet zullen missen. Erfelijk is ze ook bepaald, zo niet belast. Hoe zou ze zich redden in een omgeving waar ze zelf aan de slag moest en niet kunstmatig in leven werd gehouden door onze geldeconomie? Juist die economie verwisselt ze met vrijheid. Ja, die vrijheid is zwaar bevochten, eeuwenlang, ik zeg het nog maar eens, door uitbuiting, roof en plundering.  

Haar episteltje gaat helemaal stinken als ze het over het door haar zo genoemde “islamprobleem” heeft. De PVV is slechts een politieke partij, zegt ze verder, die hier los van staat. Op slag wordt je sprakeloos. Wilders en z’n bv PVV ontlenen juist hun bestaansrecht aan het creëren van een probleem dat er niet is en nooit zal zijn, de z.g. islamisering van Europa, de EUSSR. 

Mensen als deze Blonde bestaan slechts bij de gratie van de virtuele wereld. De reële werkelijkheid begrijpen ze niet, ze verdiepen zich er niet in, ze veronderstellen dat alle kwaad van buiten komt, ze weigeren elke vorm van debat en denken, door de aandacht die ze krijgen, ook deze, dat wat ze beweren relevant is, betekenis heeft. Dat is het tragische. Bleef het daarbij, was er niets aan de hand. Echter internet dient als vroeger de straat voor het in bezit nemen van de publieke opinie, toen door marcherende hordes, nu achter de computer, om macht te verwerven. 

Voor wie het niet begrijpt en denkt dat ik met een kanon op een een mug schiet, die wil ik graag uit de droom helpen. Eigenlijk doe ik dat steeds, daarom nu maar eens een link naar een ander blog: “Bent u straks de schuldige?”. U mag natuurlijk de kop in het zand steken, dat staat u vrij, maar types als deze Blonde zijn klaarwakker. Pervers tot in elke vezel van haar lichaam. Ze gaat over lijken, miljoenen lijken veroorzaakt, gefabriceerd door haar geestelijke en politieke voorouders. Pervers, door en door pervers is deze Blonde, evenals haar politiek Leider, waarover ze zelden melding doet, uitgekookt als ze is.

 

 


Uiteindelijk graaft ze haar eigen graf, maar niet eerder dan dat ze haar steentje heeft bijgedragen aan de ellende die over mensen komt die er niet om gevraagd hebben, maar als uitschot worden behandeld in naam van een zeer speciale vrijheid. Welke beschaving verkiest u? Eentje met gratie of eentje in naam van de Westerse vrijheid? Toevallig stonden deze twee plaatjes naast elkaar op de Hootsuite. Er valt niets aan toe te voegen.


 


Een volgend maal wil ik het hebben over wel een heel bijzonder vrouwelijk exemplaar… Sjaakie. Ook een volstrekte onbenul die haar vrijheid nam…Uitgelichte foto: Sara en Sarabron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.