Wat nu…?

Wong Kar-wai: Fallen Angels (1995)


 

VOTRE COMPTE (@TIBAERT) EST ACTUELLEMENT SUSPENDU. POUR PLUS D’INFORMATIONS, VEUILLEZ VISITER NOTRE PAGE SUR LES COMPTES SUSPENDUS.

Gallische haan
Zal ik maar de handdoek in de ring werpen, het gajes vrij spel geven? De schunnigheden uit de z.g. linkse hoek hebben hun uitwerking niet gemist, dat is zeker. Wederom is mijn account op Twitter, @Tibaert geschorst. In een moeite door ook @Grimbaert, @Outre_Meuse en @Filou_extra.  Naar de reden kan ik slechts gissen. Toch merkwaardig, de verspreiders van vuilnis, smaad en laster kunnen ongestoord verder gaan. Om te documenteren leg ik het lijntje van mezelf onder Tibaert vast vanaf het moment dat het de vorige maal opgeschort werd, 18 april. U hoort nog van me.

Tibaert – verzonden tweets 18 april tot 12 augustus 2014 – Hootsuite
Tibaert – zoeklijst 5 tot 12 augustus 2014 – Hootsuite
Twitterlijn – vanaf 1 januari 2014 – Hootsuite

 
Gifs: Wong Kar-wai – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.