Remake Sjaakie: 11-11-2012

Giovanni Tilotta
Een smaad en lasterblog van Sjaakie waarop ze auteursrecht claimt. Ik publiceer het hier omdat het voor mij de volslagen waanzin van die vrouw aantoont. 

Louis


Vervelend, ik weet het, voor mensen die haar steunen of van haar gedoe misbruik hebben gemaakt. Mensen, die ervoor gezorgd hebben dat mijn blogspots bij Google verdwenen zijn, die constant in de weer zijn mij van internet te doen verwijderen. Mensen die zich n.b. links noemen, maar niet vies zijn van fascistische praktijken. Kortom mensen die willen dat de zaken marcheren zoals zij willen en die het plegen van censuur tot prioriteit hebben verheven. Deze vrouw ongezouten de waarheid zeggen komt niet bij hen op, de gelederen moeten immers gesloten blijven. Krapuul dus…

De bijbehorende data van het ratjetoe dat deze vrouw produceert mag u zelf uitzoeken. Zelfs ik, als hoofdaangeklaagde, kan er nauwelijks een touw aan vastknopen. 


NADRUKKELIJK WIJS IK EROP DAT OP GROVE WIJZE DOOR HAAR HET PORTRETRECHT WORDT GESCHONDEN.
het weblog van jacqueline wouters – 11 november 2012 – stand augustus 2014

 
Inmiddels zijn we weer enkele jaren verder en lijkt het voorlopige toppunt bereikt in een proces dat geduid kan worden als een weergave van het dagelijkse fascisme met mijn persoon als notulist. Degene die dit proces voor mij afrondde heeft zichzelf tot specialist op het terrein van fascisme uitgeroepen. Juist deze persoon kenmerkt zich als een loepzuivere fascist door zich te beroepen op alle smaad, laster etc. komend uit bronnen als door Wouters aangeboord en versterkt, dankzij de moedwillige medewerking van onverlaten: EENMALIGE OPROEP. Uiteindelijk zal justitie het laatste woord hebben.

4 oktober 2020


 


Uitgelicht: bron
Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.