Ontdekkingen

Dacht u dat het hielp met het doorgeven van bijvoorbeeld onderstaand materiaal warhoofden, smeerlappen en regelrecht gajes tot bezinning te brengen? Nee hoor, drie jaar later moet ik constateren dat er mensen zijn die volharden in wandaden, nergens spijt van hebben en o zo blij zijn dat veel ongerief verdwenen is. Een historicus die feiten ontkent zei het al, ik haal de geschiedenis in. Die boodschap is aangekomen. Wilders geeft dagelijks het voor hen goede voorbeeld hoe je dat doet. 

Leeghoofden met veel verbeelding, dat zijn de ergste. Let maar eens op hoe vaak ze personen in verband brengen met psychisch gestoord, rijp voor opname, ziek, het leven niet waard. Het rijtje lijkt eindeloos, vaak t.o.v. een en dezelfde persoon, zo heb ik mogen ervaren. Zij zijn uiteraard de gezonden, de verstandigen, de helder denkenden. Ze proesten, schateren en zeggen woehahaha… Het polderniveau, ze zullen er nooit boven uitsteken en anderen zullen in dat moeras meegezogen dienen te worden. Daar is hun hele habitus op ingesteld. Ze kunnen niet anders, deze asocialen.


DODECAFONIA
Jannis Kounellis – Sant’Andrea de Scaphis, Lazio

 


Wie zoekt die vindt. Mijn ervaring, je vindt niet wat je zoekt maar geheel onverwachte zaken. Op zoek naar oude berichten van m’n verdwenen blogspots zie ik via de Google link “afbeeldingen” het volgende:
De bovenste rij plaatjes zijn zeer markant. Ze geven weer eens te meer aan waar schoelje mee bezig is. Nogmaals, de grootste schunnigheden moet je je laten welgevallen, als je het laat zien ben jij de gore smeerlap, niet zij. Zo zijn al meermaals Twitter accounts van me opgeschort en zijn blogspots van mij verdwenen. 

Dit mag dus geventileerd worden, remake Sjaakie, het tonen heet “abusive” te zijn. Of ben ik gek, zoals een aantal lieden op Twitter en in hun blogjes beweren? 


 De betreffende link: Sjaakie… – 2 november 2012
De betreffende link: Wat te doen?


 

 Is die Arnold van der Kluft nog wel goed bij zijn hoofd, de man van @kutje13? Wil de persoon achter die fake account zich even bekend maken om de achterlijkheid van deze “Arnold” bloot te stellen?

Zie verder: 

Kutje13
Nette, beschaafde mensen reageren zo

Etc. etc.


update januari 2017 

2 gedachten over “Ontdekkingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.