Drie lieve vrouwen…

Authors
tumblr

Drie vrouwen, ze noemen zich links, ware Gutmenschen zijn het…

 

Feiten brouwen ze zelf, liegen doen ze nooit, zeggen ze, ze zijn begaan met het milieu, zeggen ze, ze zijn o ze begaan met de medemens en kinderen in het bijzonder, zeggen ze als zoveel. 

 

Ik weet beter, ze liegen en bedriegen, smaad en laster verspreiden is hun lust en leven.

 

Drie screenshots met teksten van vrouwen met een beperkte vocabulaire en een logica waar je alle kanten mee op kunt. Ware producten van internet. Ik zie ze als bedreiging voor een open democratisch klimaat en ik vrees dat het met het feminisme verkeerd afloopt als dergelijke vrouwen de boventoon gaan voeren.

 
Ina Dijstelberge. Zie hoe ze stukjes in elkaar frutselt met kretologie. Zonder één argument.

Sjaakie, zeer geliefd bij fascisten vanwege haar berichtjes. Zeer menslievend, deze dame, doet geen vlieg kwaad, zegt Huib Riethof. Die kan het weten, ze is immers zijn vriendin.

De zorgzaamste van allen, met een zeer hoog IQ gehalte. Dagelijks in de weer haar grote kennis over ons uit te storten. Zij, en zij alleen, is tot morele oordelen bevoegd. Mensch Eveline van Donkelaar:

Ondertussen zakt Nederland verder weg in een moeras van stompzinnigheid als je de berichten op Twitter als peil neemt.  Mogelijk heb ik inmiddels wat last gekregen van blikvernauwing door het bijhouden van al die rommel aan Tibaert gericht, maar toch, als je de ontwikkelingen ziet bij de gevestigde media mag ondertussen wel de alarmbel geluid worden. Dit kan niet goed gaan.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: