Hypocriet

· fascisme, internet, justitie
Authors
Peter Kertis


Hypocriet, toneelspeler, huichelaar, schijnheilige. Tot tweemaal toe komt kort achter elkaar het woord hypocriet me onder ogen. Hypocriet, een eigenschap die ik graag het protestants-christelijke deel van de natie toedicht. Dominee met het wijsvingertje, in het donker de katten knijpen.Hypocriet nazituig? Nee hoor, wel links crapuul, niet vies van om iemand te slachtofferen die niet in de pas loopt. Wat vrijheid, wat vrijheid van meningsuiting? Kritische noot? Net als dat “nazituig” hebben ze er lak aan. Mijn ervaring. Zeker als je hun hypocriet gedrag boekstaaft. 

Ook voor wat betreft het verschijnsel paranoia heb ik weinig verschil kunnen ontdekken tussen die rechtse en linkse rakkers. Iets onweerlegbaar aantonen wil hun maar niet lukken, wel suggereren en insinueren. Dat wordt vervolgens geslikt voor zoete koek. Frontaal Naakt is geschorst:


De werkelijke viespeuken en onverlaten gaan vrijuit, de ware hypocrieten. Een voorbeeld:Wie is Joop? Stijl en handelen doen me sterk aan Dirk Hartman denken. Deze kerel, met wie ik nooit een enkel woord gewisseld heb, stalkt me al meer dan een half jaar en kan het goed vinden met een welbekende haatoma op Twitter.  Wat moet ik er verder van zeggen? Hij kan ongestoord zijn gang gaan, dat heeft hij gemeen met al die hypocrieten, wolfjes in schapenvachten. 

En, wat zijn hypocrieten laf, achterbaks en sluw. Een misselijk makend volkje. Ze beseffen niet dat ze een spelletje meespelen dat uiteindelijk ertoe zal leiden dat we niets meer te zeggen hebben. Het recht van Google, Twitter, Facebook enz. enz. zal zegevieren. Lees hun gebruiksvoorwaarden eens voor eenmaal goed door. Ze vergaren content, ook de uwe, en daarover heeft u geen zak meer te vertellen. Hypocrieten zal dat een zorg zijn…

Veel meer vuilnis over Tibaert valt hier terug te lezen. Al bij al een mooi archief voor justitie.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: