Een waarschuwing

Frans van Tartwijk: Encore (2013)
Een vrouw die zich siert met de naam Mensch en daarmee haar band wil onderstrepen met Israël en de joden, is daar een steekje aan los? Deze vrouw heb ik leren kennen als iemand die het fascistische bloed door de aderen vloeit. U kunt haar activiteiten jegens mij bewonderen vanaf september 2012 op dit weblog. Haar activiteiten zijn daarom zo interessant omdat ze opmerkelijk genoeg ondersteund werden door lieden die voor zichzelf het adjectief links claimen. Allen hebben gemeen dat ze geen enkele discussie wensen en hun gelijk voortdurend opeisen. We kennen deze houding maar al te goed van fascisten.

Nu een voorbeeld van derden in relatie met Mensch. Steeds Tibaert wordt zo eentonig. Als contrastprogramma eerst een korte opera van Johann Adolf Hasse: “Zenobia”. Zenobia, een Syrische koningin die opstond tegen het Romeinse Rijk…


Voortdurend valt te  constateren dat er ontstellend veel dwaallichten op Twitter actief zijn. Mensch is beslist geen uitzondering, eerder de regel. Ze wordt in een tweet afgeschilderd als complotdenkster en veronderstel dat ze hiermee aangeduid wordt als gelovend in complotten. Mogelijk is dat zeker, ze heeft paranoïde trekken. Denk maar eens aan het feit dat ze stelt dat ik haar kinderen bedreig. Voorheen beweerde ze tegen mij dat het de “mannenwereld” was die haar kroost dwarszat bij het verwezenlijken van een carrière. Je kunt het complotdenken noemen, toch ligt niet daar het wezenskenmerk van deze vrouw.

Complotten smeden, dat is haar lust en leven. Het gaat haar buitengewoon goed af heb ik genoegzaam mogen ervaren. Ze weet uitstekend haar momenten te kiezen om mensen voor haar karretje te spannen. Vandaar dat ik de volgende tweet ter waarschuwing onder de aandacht breng.

 Zeker is dat ze er alles aan doet om voor haar ongewenste stemmen en mededelingen van internet te doen verdwijnen. Ze meent daartoe het recht te hebben. Zo gezien gaat ze Wilders hierbij vele stappen voor.

Ter verduidelijking. Dwaallichten noem ik mensen die figuren als Sjaakie serieus nemen. Doortrapte figuren noem ik mensen die dergelijke figuren bewust misbruiken voor eigen onfrisse zaken, zoals deze Mensch.

Ook illustratief voor deze vrouw:


GaviMensch 7:11pm
Wegkijkers! RT @AnasCortezReina: Dat vind men schijnbaar minder erg dan ander soort politieke moorden nu.nl/buitenland/385… #discriminatie

 


NSU moorden, zelf heeft ze er nog nooit over gerept, wie weet zelfs nooit eerder van gehoord. Wegkijkers zegt ze nu. Ach, alles kan ze gebruiken dat haar moreel hoogstaand karakter doet glanzen. De vrouw die ooit zei Wilders niet te willen verplegen in het voorkomende geval en in haar houding t.o.v. deelnemers aan Twitter niet voor Wilders onderdoet. Merkwaardig? Nee, zelfs heel logisch. Beiden zijn tot op het bot autoritaire persoonlijkheden die geen tegenspraak dulden en geen twijfel kennen.

 Nog een waarschuwing voor Walter. Je kunt ook te tolerant zijn. Ze zegt het… 

Verplicht onderwijs tot je 21ste? Verplicht? Zullen we niet liever die onderwijsplicht afschaffen, dat lijkt me pas een grote stap vooruit. Recht op scholing, recht op bevorderen van gaven en persoonlijke kwaliteiten. Ach over het onderwijs valt zoveel te zeggen, maar dwang is toch wel het laatste dat hier zou mogen gelden. Juist die plicht, die dwang werkt domheid in de hand, is er zelfs verregaand de veroorzaker van.

 

 Van deze trendgevoelige dame tolereer ik in ieder geval niets meer. Update januari en juni 2017


 

 
En verder…


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.