Wie zijn de werkelijke psychopaten?

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Auteurs
David de Jongh

Nadrukkelijk, het enige dat ik gedaan heb is Sjaakie ontvolgen en vervolgens blocken op Twitter nadat ze Ed van Thijn betrok in pedofiele zaakjes bij uit de duim gezogen complotten. Ze werd omhelsd door PVV gajes, die me beschuldigden van pedofilie. Vervolgens kreeg ik een lading smurrie over me heen waar geen hond brood van lust. Honderden, zo niet duizenden tweets stuurde Sjaakie rond met de mededeling dat ik haar van Twitter en het Opera-blog had doen verdwijnen gekoppeld aan de waarschuwing, pas op Tibaert is pedofiel / verdedigt pedofielen. Later kwam de aap uit de mouw, ze had zelf dat blog verwijderd. 

Gestalkt werd ze door mij, beweerde ze, er werden door mij (en mijn helpers) zaken bij haar thuisbezorgd en taxi’s besteld. Ik belde haar op. Alles uit haar duim gezogen. Huib Riethof nam die hersenspinsels van Sjaakie over en beweerde zelfs dat ik had toegegeven dat ik hem had opgebeld. Mijn telefoonrekening zou aardig oplopen, beweerde die onnozele hals en smerige bedrieger. In zijn kring, de Krapuul kring, werd de man nog geloofd ook. Niemand heeft me ooit gevraagd of er iets van waar was, hun oordelen lagen vast.

De meest rampzalige van het stel bleek achteraf Ina Dijstelberge te zijn. De grote profiteur Eveline van Donkelaar. Na gepaste acties kon ze mei 2013 uithalen in mijn richting. 

Leugens, leugens en nog eens leugens. Alles heb ik vastgelegd omdat dit proces van stalken en lasteren in mijn ogen een schoolvoorbeeld is van wat internet vermag. Mijn verweer bestond erin alles te registreren. Dat mocht niet, dus werd alles in het werk gesteld me van internet te doen verdwijnen. 

Het politieke klimaat in Nederland is al jaren verziekt, dat proces gaat onverminderd verder. Op de eerste plaats dankzij mensen van het kaliber die ik heb leren kennen. Ze schermen met links, anarchistisch, feministisch, socialistisch. Het blijken mensen te zijn die in de grond asociaal zijn, slechts uit op aandacht, wars van informatie. Mensen die kapot maken wat ons dierbaar zou moeten zijn. Hun ego telt slechts.

Een bericht van Sjaakie op 23 november 2012 via haar weblog (later door haar geupdated na de geslaagde actie van Dijstelberge, 12-11-2013)) ter illustratie. Lees verder de tweets van Huib Riethof eens uit dezelfde periode en mijn weblog vanaf oktober 2012 met die kinderliefde van Wilders… Juist, het fascisme ligt bij deze mensen om de hoek, de draai hebben ze snel gemaakt. Of zijn het psychopaten?

De tekst is uiteraard niet van haarzelf. Tot dergelijk zelfinzicht is ze niet in staat, ook niet tot deze wijze van formuleren. De bron van het geplagieerde stukje vermeld ze niet, wel weet ik dat Eveline van Donkelaar met dezelfde stof in de weer was. Vermoedelijk betreft het een artikeltje uit een of ander populair wetenschappelijk blad. De link onder het stukje verwijst naar: “Robert Hare’s Web Site devoted to the study of Psychopathy”. Daar ga ik echt niet verder in zoeken…

De door haar toegevoegde plaatjes geven waarschijnlijk het best haar geestelijke vermogens weer, daarom heb ik ze laten staan.2 reacties

Comments RSS
  1. Bezopen… – tibaert linked to this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: