Wie zijn de werkelijke psychopaten?

Balthus: La jeune fille à la mandoline (2000-01)David de Jongh: Ed van Thijn

Nadrukkelijk, het enige dat ik gedaan heb is Sjaakie ontvolgen en vervolgens blocken op Twitter nadat ze Ed van Thijn betrok in pedofiele zaakjes bij uit de duim gezogen complotten. Ze werd omhelsd door PVV gajes, die me beschuldigden van pedofilie. Vervolgens kreeg ik een lading smurrie over me heen waar geen hond brood van lust. Honderden, zo niet duizenden tweets stuurde Sjaakie rond met de mededeling dat ik haar van Twitter en het Opera-blog had doen verdwijnen gekoppeld aan de waarschuwing, pas op Tibaert is pedofiel / verdedigt pedofielen. Later kwam de aap uit de mouw, ze had zelf dat blog weggehaald. 

Gestalkt werd ze door mij, beweerde ze, er werden door mij (en mijn vermeende helpers) zaken bij haar thuisbezorgd en taxi’s besteld. Ik belde haar op. Alles uit haar duim gezogen. Huib Riethof nam die hersenspinsels van Sjaakie over en beweerde zelfs dat ik had toegegeven dat ik hem had opgebeld. Mijn telefoonrekening zou aardig oplopen, beweerde die onnozele hals en smerige bedrieger. In zijn kring, de Krapuul kring, werd de man nog geloofd ook. Niemand heeft me ooit gevraagd of er iets van waar was, hun oordelen lagen vast.

De meest rampzalige van het stel bleek achteraf Dijstelberge te zijn. De grote profiteur Eveline van Donkelaar. Na gepaste acties kon ze mei 2013 uithalen in mijn richting. 

Leugens, leugens en nog eens leugens. Alles heb ik vastgelegd omdat dit proces van stalken en lasteren in mijn ogen een schoolvoorbeeld is van wat internet vermag. Mijn verweer bestond erin alles te registreren. Dat mocht niet van de onverlaten, dus werden door hen vele pogingen ondernomen om me van internet te doen verwijderen. 

Het politieke klimaat in Nederland wordt al jaren verziekt, een ontwikkeling die onverminderd verdergaat. Op de eerste plaats dankzij mensen van het kaliber die ik heb leren kennen. Ze schermen met links, anarchistisch, feministisch, socialistisch. Het blijken mensen te zijn die in de kern asociaal zijn, slechts uit op aandacht, wars van informatie. Mensen die kapot maken wat ons dierbaar zou moeten zijn. Hun ego is slechts wat telt.

Een bericht van Sjaakie op 15 november 2012 via haar weblog (later door haar geupdated na de geslaagde actie van Dijstelberge, 12-11-2013)) ter illustratie. Lees verder de tweets van Huib Riethof eens uit dezelfde periode en mijn weblog vanaf oktober 2012 met die kinderliefde van Wilders… Juist, het fascisme ligt bij deze mensen om de hoek, de draai hebben ze snel gemaakt. Of zijn het psychopaten?


Uitgelicht: Balthus – bron: Libération – Foto: Ed van Thijn – David de Jongh

Een gedachte over “Wie zijn de werkelijke psychopaten?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.