Wat een gezeur… Twintig accounts… Block en meld voor spam…

Je gal spuien, dat mag. Zeker als het de Nederlandse media betref, maar vlak ook die Britse en Amerikaanse niet uit. Gisteren had Breedveld, bekend van de site Frontaal Naakt een heus interview met iemand van een andere site. Kolderiek, kan ik u verzekeren. Niet zozeer omdat hij Krapuul opvoerde als bron voor hem om te zien welke feiten niet klopten, daarmee geef je slechts aan dat je werkelijk geen flauwe notie hebt wat media horen te zijn. Nee, het kolderieke schuilde hem vooral in het feit dat men blijkbaar niet wist waarover men praatte. 

Lees het maar: BLIK OP MEDIA | PETER BREEDVELD.

De media: krant, tijdschrift, radio, TV, internet zijn in Nederland bar en boos. Het is een godswonder dat hier en daar nog iets van relevantie te lezen of te horen valt. Wist u dat nog niet? Dan ga eens als de wiedeweerga buitenlandse media volgen, Franse en Duitse met name. Komt u meteen weg van die enge en vernauwende blik in de polder, steeds meer van hetzelfde met een lege horizon. De mensensoort die hier de boventoon voert noem ik Bataven, onbeschaafd, met een grote bek. Dat is niets nieuws, dat deden ze gisteren en eergisteren ook al.

Terug naar dat interview. Wat ik me in gemoede afvraag is hoe iemand een oordeel kan vellen over de media, zich daarbij terloops als ijkpunt manifesteert, echter de kennis en het inzicht ontbeert in globale en historische zin. Uit niets van dat “interview” blijkt namelijk het tegendeel. Hoe is dat mogelijk? Gebrek aan zelfkritiek, behept met een groot ego, betweterig van aard? Een gesprekspartner, die geen zinnige vraag kan stellen. Wat een treurnis.

Ook Frontaal Naakt:  Oswaldo Guayasamin


Nu nog even het crapuul van Krapuul als illustratie…


 


Dat ging snel. Je hoeft je nu wel niet meer af te vragen wie achter het verdwijnen van die Tibaert account zit. Wat een gajes, wat een crapuul…update januari 2017

 

 

2 gedachten over “Wat een gezeur… Twintig accounts… Block en meld voor spam…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.