Een 1 april grap uit de oorlog

Gandhi: “La vie est un mystère qu’il faut vivre, et non un problème à résoudre.”
Zo lees je nog eens wat:


 


Het kwam gisteren via mijn e-mail binnen. Zie zijn geboortedatum: 1 april 1941. De resultaten zijn navenant. Een vrouw, Amélie, die volgens hem en zijn kompanen niet bestond, had het volgende lijntje vastgelegd als favoriet:


Moet ik nog zijn cv tonen zoals hij die bij LinkedIn prijsgeeft? Ik verzeker u, in een ding is deze man bekwaam, in zichzelf verkopen. Steeds meer begin ik die boektitel “De schaamte voorbij” te begrijpen. 

Even schaamteloos als deze man zijn de twee vriendinnen waarvoor hij het zo hartstochtelijk opneemt, maar dat wist u hopelijk al.

Nog even dit. Een historicus en zijn historisch bewustzijn:
 


De man heeft het over verminken van tweets. Hij kent mijn blog. Schaamteloos is een te zwakke omschrijving voor de handelwijze en uitspraken van deze man.

Wat me bij hem vooral opvalt is zijn selectiviteit, over de dagelijkse gore troep van Sjaakie hoor je hem niet, over de schade die ze aanricht ook al niet. Is die man nog bij zinnen? 

Z’n Krapuul vriendjes zijn geen haar beter.


De neanderthalers moeten het weer ontgelden als brevet van onvermogen, van stompzinnigheid.

Mooi toch hoe die Laurent Joost een definitie geeft van “reaguurder”? Waar zou Huib volgens hem onder vallen? Iemand die niet vies is van leugens en bedrog, iemand die dreigt, iemand kortom die niet vies is van fascistische methodes? Zo is hij jegens mij al sinds najaar 2012 in de weer. Laurent behoort dat te weten als Krapuul medewerker.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.