Krankjorem

Henri Matisse: Le conversation (1938)
Zo te zien is de Krapuul sekte weer in beweging. De een verklaart mijn vriendin voor krankzinnig, een ander beweert dat ik krankzinnig bezig ben. Voor die lui is het simpel, wie het niet met  hun eens is, deugt niet, daar is iets mis mee. Opvallend hoe snel weer mijn nieuwe Twitter account ontdekt werd. 

Men denkt vermoedelijk dat ik aan de gang blijf. Ook weer een misvatting. Ina heeft nu het voortouw genomen na de succesvolle poging van Jeroen. Wat willen die mensen toch? Verdonkeremanen dat hun vriendje Huib een vies manneke is? Hun vriendinnetjes Sjaakie en Eveline meer dan in de war zijn en smerige spelletjes spelen? Kan zijn. Kan ook zijn dat Ina niet beseft wat haar plaats is. 

Vandaag bericht ze:


Het verbaast mij dat mensen die mij volgen ook dit onverlaat weer gaan volgen. Waarom?? ow.ly/AMsNd
 
Schermafdruk 2014-08-27 18.00.47

 


Veel is door haar toedoen verdwenen, dat deert haar totaal niet. Iets van dom geboren en niets bijgeleerd? Zou zo maar kunnen. Veel verder dan dagelijks wat Krapuul-linkjes doorgeven en het eigen Twitterkrantje komt ze niet. Wat een geestelijke armoede. Krankjorem? Of extreemidioot, zoals zij haar handelwijze en die van haar vriendjes beschrijft als het een geestverwant betreft (die overigens in het verleden door hen uitgekotst werd)?

Ondertussen viel mijn vriendin deze behandeling te beurt.

Nauwelijks een kwartiertje later na het versturen van dit bericht komen al reacties zonder dat ik via Twitter een linkje doorgaf. Goh, die mensen kwekken voortdurend over stalken. Wel mooi hoe Sjaakie school heeft gemaakt met haar plofkip… Ja, Krapuul heeft niveau.


Voor het overige: het lijntje
Het volledige archief: INDEX.


ps: Dijstelberge is er niet te beroerd voor haar TL op te schonen. Zo is o.a. bovenstaande tweet van haar verdwenen.

Update mei 2018
Bron uitgelichte reproductie: San Francisco Museum of Modern Art

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.