Krankjorem

Henri Matisse: Le conversation (1938)
Zo te zien is de Krapuul sekte weer in beweging. De een verklaart mijn vriendin voor krankzinnig, een ander beweert dat ik krankzinnig bezig ben. Voor die lui is het simpel, wie het niet met  hun eens is, deugt niet, daar is iets mis mee. Opvallend hoe snel weer mijn nieuwe Twitter account ontdekt werd. 

Men denkt vermoedelijk dat ik aan de gang blijf. Ook weer een misvatting. Ina heeft nu het voortouw genomen na de succesvolle poging van Jeroen. Wat willen die mensen toch? Verdonkeremanen dat hun vriendje Huib een vies manneke is? Hun vriendinnetjes Sjaakie en Eveline meer dan in de war zijn en smerige spelletjes spelen? Kan zijn. Kan ook zijn dat Ina niet beseft wat haar plaats is. 

Het andere weblog beschouw ik als een dagboek of beter nog een notitieboekje. In een paar minuten tijds staat erop wat ik tegen kom onder Tibaert met name. Het is voor mij een geheugensteuntje, voor politie en justitie bewijsmateriaal en voor derden geeft het een kijk op wat mensen zich durven te permitteren via internet. Het kan niet los gezien worden van de blogs onder Tibaert.com

Inmiddels is veel materiaal overgeheveld naar die blogspot vanwege de overzichtelijkheid. 


27 augustus 2014
 
Het verbaast mij dat mensen die mij volgen ook dit onverlaat weer gaan volgen. Waarom?? ow.ly/AMsNd
Schermafdruk 2014-08-27 18.00.47

 


Kan Ina weer aan de slag met haar telraam… Ze zou er beter aan doen door eens echt kennis te nemen van mijn weblog en het materiaal wat ik doorgeef via Twitter, Diigo, Tumblr en YouTube bijvoorbeeld, dat doen haar en mijn volgers hopelijk wel. Is ze daar bevreesd voor? Ze zou er misschien, als ze er al toe in staat is tenminste, wat wijzer van kunnen worden. 

Veel is door haar toedoen verdwenen, dat deert haar totaal niet. Iets van dom geboren en niets bijgeleerd? Zou zo maar kunnen. Veel verder dan papegaaien komt ze in ieder geval niet…

Krankjorem vind ik als je niet verder komt dan dagelijks wat Krapuul-linkjes door te geven en het eigen Twitterkrantje. Wat een geestelijke armoede. Of extreemidioot, zoals zij haar handelwijze en die van haar vriendjes beschrijft als het een geestverwant betreft (die overigens in het verleden door hen uitgekotst werd)?

Deze behandeling viel mijn vriendin te beurt:


 

Nauwelijks een kwartiertje later na het versturen van dit bericht komen al reacties zonder dat ik via Twitter een linkje doorgaf. Goh, die mensen kwekken voortdurend over stalken. 

Uiteraard deze lieden meteen gemeld als spammers. Wel mooi hoe Sjaakie school heeft gemaakt met haar plofkip… Ja, Krapuul heeft niveau.


Voor het overige: het lijntje
Het volledige archief: INDEX.Update mei 2018


Uitgelicht: Henri Matisse – San Francisco Museum of Modern Art

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.