Een stalkende wijkverpleegster

· cultuur, fascisme, internet, justitie
Auteurs
Schermafdruk 2016-08-04 21.50.47
“Ne rien voir, ne rien dire, ne rien entendre”  

Roland Topor (lithografie)

Wist u dat u ogenblikkelijk gestalkt wordt als u mij volgt? Die praktijk passen Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar al toe vanaf 2012. Het verklaart voor een deel waarom er problemen zijn ontstaan met Google (blogspot) en Twitter. De idioterie die ze verkondigen wordt namelijk gretig geslikt en overgenomen door een stelletje dwazen en kwaadwillenden ter linker en rechter zijde, politiek gezien. 


Mijn Twitter accounts werden een paar weken geleden volledig opgeschort. Ook @Grimbaert, waarop slechts uitgesproken culturele zaken als muziek en fotografie te zien vallen en @outre_meuse, die dient om belangrijke tweets te bewaren van documentaires e.d. De twee genoemde dames is het een doorn in het oog dat ze achter een slotje zitten en, moet ik aannemen, gaan klagen (in commissie met hun vriendjes) bij Twitter. 


Uit nood geboren maakte ik even gebruik van het account van m’n vrouw (zelf heeft ze het nog nooit actief gebruikt) om met enkele trouwe volgers contact te houden. Wat schets mijn verbazing vanavond? Door puur toeval ontdek ik dat Eveline van Donkelaar enkele tweets heeft verstuurd met haar accountnaam @aldegon. Hoe kwam ze te weten dat ik deze gebruikte en nog sterker, hoe wist ze van het bestaan van die account? Precies, door het stalken van mijn volgers. 


Deze vrouw is o zo schaamteloos. En ze wordt geloofd. Haar ingebeelde en bij elkaar gelogen karakterschets van mijn persoon wordt met gretigheid geslikt, van @joukjebroier via @vigilanz1 tot vermoedelijk de mensen die me recent hebben ontvolgd toe. Ik kan er niet echt wakker van liggen, eerder het tegendeel. Het toont eens te meer aan hoe makkelijk mensen te verleiden zijn tot geloof in de slechtheid van anderen. Dan volgt kennelijk een schrikreactie en nemen ze de realiteit niet meer waar. Zie het Krapuul groepje. Met dergelijke personages heb ik liever niet van doen.


Overigens Ina Dijstelberge heeft Eveline ontvolgd, kwam ik nu te weten, en Sjaakie werd vermoedelijk te lastig voor Eveline. Feitelijk lopen deze gehaaide vrouwen zelf in het mes van leugens en smaad dat ze voor anderen bereid hielden. Ze hebben elkaar door en dan wordt het lastig voor ze.


Het lijntje @gavimensch vanaf de 25ste heb ik maar even vastgelegd. Gelooft u me niet, dan bestudeer haar tweets van vandaag. Dat moet voldoende zijn.


Nog dit. De schaamteloosheid waarmee ze mijn vrouw in haar spelletje tracht te betrekken gaat alle perken te buiten. Gaat ze onder haar verleden gebukt? Haar relaties met mannen op internet wijst in die richting. Vrouwtje testosteron… Psychopathische trekken, zoals ze die formuleert in mijn richting, kunnen haar niet ontzegd worden. Ook die narcistische houding niet. Bedreigend is ze in ieder geval. Liegen doet ze als geen ander. Vraag haar eens wanneer ze voor het laatst beroepsmatig in actie is geweest, als werknemer dus… Vrijwilligerswerk dan maar? Dat veracht ze… 25. Aug.
Arme Gonny Scaf , die haar twitteraccount ook al niet zelf mag gebruiken van haar man, de narcist die mij al jaren stalkt. Zo sneu!


tibaert blogspot
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: