Wat is dit nu weer?

Architect Adalberto Libera: Casa Malaparte (1942)
De vraag werd me vanavond voorgelegd. Deze fake had ik al eerder gezien, ik neem aan de Krapuul familie met Sjaakie, Huib en Ina ook.

twitter.com/Tibaert1 


Klikken levert dit resultaat op:Achtergrond en avatar zijn gegapt van mijn momenteel, vermoedelijk dankzij het Krapuul groepje, opgeschorte account. Wanneer deze fake account is aangemeld bij Twitter staat er niet bij.

Met slechts één tweet, deze:


De schunnigheid stemt overeen met wat Riethof, Wouters en Van Donkelaar over mij ten beste geven, helemaal in de pas met Friedrich Eckhardt, Dirk (Dick) Hartman (u weet wel, die “Dorpsgek” en goed vriendje van Van Donkelaar) en al die andere rechtsextremisten.

Waarom laat ik dit schone werk weer zien? Er gebeurt, bij mij althans, wat vreemds als ik op de bovenbalk klik. Dan verschijnt mijn nieuwe account Tibaert_plus. Heeft iemand een verklaring voor dit raadsel? Ik wil het niet meteen over hacken hebben, maar er moet toch een verklaring voor zijn dat dit gebeurt. In ieder geval zal ik het Twitter melden als toevoeging bij mij verzoek tot opheffen van die schorsing.Nog dit. Nog nooit heb ik Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters, Huib Riethof, Jeroen van der Heuvel, Ina Dijstelberge, Arnold van der Kluft en hun vriendjes gehoord over al die smeerlapperij die ik over me heen kreeg.

Schermafdruk 2018-03-17 02.34.42Ook figuren als “Marion Carcas” kunnen ze zeer waarderen, moest ik constateren. Ze gingen zelfs nog verder dan die fascisten. Ze maakten me, of probeerden dat in ieder geval, monddood te maken met streken waar fascisten normaliter in uitblinken. Ze hebben de smaak te pakken… 


Het raadsel is al opgelost met dank aan een nuchter denkend iemand. @Tibaert_plus staat aangemeld in mijn browser, vandaar…

 
Uitgelichte foto: Adalberto Libera – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.