Nog een griezelige anonymus

Gustav Klimt (fragment)
Er wordt gereageerd op een bericht van mij, “Van NRC tot Twitter over PVV en Wilders”. Het weblog is verdwenen, nogmaals dankzij Ina Dijstelberge, die toen ze het resultaat vernam van haar geslaagde coup, een vreugdedansje maakte. 

Van medio februari 2013 tot het verdwijnen van mijn blogspots in november van dat jaar bezit ik nauwelijks een copie. Zo zijn dus honderden berichten voor mij niet meer toegankelijk, dankzij iemand die zegt tot de laatste snik voor rechtvaardigheid te strijden. Die heeft ze bij Google klaarblijkelijk gevonden.

Je moet het wel aantonen, zei deze dappere vrouw, dat het auteursrecht geschonden is. Een stukje n.b. dat ze mij ter “recensie” aangeboden had, een stukje dat ze overgenomen had zonder een oorspronkelijke gedachte van haar kant.

Goh, wie komt op de idee van zo’n valstrik? Daarvoor moet je uitgekookt zijn, door en door vals. Niks rechtvaardigheid. 

Google als laatste juridische instantie? Wie bedenkt zoiets? Elders heb ik het vergeleken met het privatiseren van justitie. Laat Trump het maar niet horen, dat zou hem op nog meer verkeerde gedachten kunnen brengen.

Hoe dan ook, deze vrouw is jegens mij volslagen respectloos gebleken.

Ga overigens op uw eigen oordeel af en kijk wat ze aan het politiek debat bij te dragen heeft, haar redactionele vaardigheden, haar kennis en let tevens op de onderwerpen waarover ze inhoudelijk wat te melden heeft. Ook die waarover je haar nooit hoort. Dan weet u voldoende.

Wie weet heeft de griezel die nu aan het woord komt nog materiaal van mij in bezit, ook uit 2013? Hier is mijn copie van het stuk waarop hij reageert: Tibaert.com.


Welke griezel gaat hierachter schuil? Een copie van zijn blog…Bijdragen elders: vrijdag 9 maart 2012


Alphonse Scaf

 
Sjá Wát je Máár Fátsoén Noemt?
 

 
Ér zijn mássiéfste aantallen joden op het Net die zich áls PVV vóordoén en dé grofste taal uitslaan en even zo doen die zich als moslim voor en even eens grof.
Dè emailscam van hirsch ballin cohen en pechtold mét 2000 emails wás een gelijk állerlaagst kaliber vullisjodenstreek waar aan herman van veen jnnog méé moést figuréren.
Jóodse mafia is nu eenmáál per Definitié Géén Fatsoenlijk Burgér Nóch Een Waardevól Politicus of Bestuurder! Wél voor éigen spaarvarkens.
Dé gemiddeld PVV Gezinde Blogger en Forummer IS Fstoenlijk en Argumentéert Inhoudelijk Èérlijk én Oprécht > Zó Vallen joden ONMIDDELIJK Dóor de Mand! Die Zijn Geen Eens in Staat hun veters te knopen Noch te Argumentéren zondér dat Men Verdenkingen Van Onoprechthied Vals spel bedrog Krijgt Al Onmiddelijk!Én “ÓP DÈ MÀN adhominem SPELEN ” hún stókpáártje!
Sabotéren zagen overweldigen Misbruiken is hun spel.Dát Had Ik Mét Een Dág Al Dóór Toén Ik Twee Jaar Geleden Dácht Kom Ik Ga Eens Een Praatje Houden op Die Forums.
Dát ú Dát Nóg Niet Dóor Heeft Vind Ik Vreemd. Een jood Valt ONMIDDELIJK ÒP!Ú ÒOK!Update februari 2017


 

 
En verder…


Illustratie: Gustav Klimt, Hoffnung I, 1903 – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.