Moord met voorbedachte rade

Edvard Munch: Doodskus


 


Heerlijk, geen Twitter, weliswaar gedwongen, maar de behoefte om anderen te confronteren of op te zadelen met wat ik belangrijk vind ebt snel weg. 

Voor je het weet raak je op Twitter in onzinnige discussies verzeild die bol staan van misverstanden. Blijkbaar willen vele profeten op Twitter maar niet begrijpen dat informatieve mededelingen geen standpunten zijn maar vragen opwerpen. Daar moet je mee aan de slag als het goed is. Ik zou wel eens willen weten, niet uit arrogantie, hoeveel van wat ik heb doorgegeven opgepikt is. Is het al die moeite waard?

Als ik ertoe de mogelijkheid heb en er voor in de stemming ben vind ik het niet erg, maar je steeds weer te weer moeten zetten tegen raaskallende figuren is me echt teveel geworden.

Inmiddels is de computer weer wat opgeschoond, de werkjes van een haatoma op PDF verzameld en heb ik eens gekeken wat ze te melden had. Al bijna twee jaar is ze in de weer om me van internet verwijderd te krijgen en een rechtszaak zweeft boven mijn hoofd. Vorig jaar zag ze me al tot de bedelstaf veroordeeld maar dat liep toch even anders. 

Nu een bericht dat ze vanmiddag liet uitgaan. U dient te weten dat ze de post van deze vrouw (opmerkelijk: er zijn ook vrouwen die in haar zienswijze niet deugen) ambieert. Ze heeft, en dat dient u vooraf zeker te weten, een helder beeld over hoe gezondheidszorg dient te marcheren. Ze wist het me in een drietal minuten duidelijk te maken. Eigenlijk zou ik moeten zeggen ons, maar ik laat mijn vrouw graag buiten haar vieze spelletjes. Omgekeerd doet ze dat niet, dat is haar natuur. 

De tweet:
Ze slaat op dit bericht:
Goh, wat is die vrouw dapper, hoor ik haar gedweeë volgers zeggen. Moord met voorbedachte rade… Exact dezelfde taal die ons al jaren bekend in de oren klinkt. Ze zou hem, Wilders, niet verplegen in een voorkomende situatie, zei ze eens, wel wetend ook dat deze zich nooit zou voordoen al was het maar omdat ze al jaren praktisch op non actief staat, vrijwillig of niet, dat mag u uitzoeken. 

Een dergelijke tweet veroorzaakt voor haar een prettig gevoel, lijkt het wel. Ze kan dan weer uren vooruit met schelden op de “elite”. Ze duidt het anders, maar het komt op hetzelfde neer. Precies de taal van mensen die niet van de hoed en de rand weten. Om deze reden is me vooral onze laatste ontmoeting bijgebleven. Ik schrok van het uiterlijk van Leers, broodmager, hij zag er slecht uit. Dat had ik niet mogen zeggen. Medemenselijkheid is deze vrouw vreemd, verzeker ik u.

Zij ziet en hoort… Onlangs verklaarde ze dat ze al jaren last van doofheid heeft…  Aan haar zichtvermogen mag u ook gerust twijfelen. Daar kom ik nog op terug. 
Nogmaals, door haar dreiging met een rechtszaak raak ik steeds meer geïnvolveerd in de door haar geëtaleerde opvattingen, ik kan bijna niet anders. Dit levert wel het voordeel op dat ik kan laten zien dat haar uitingen van generale aard zijn. Voor mij ieder willekeurig ander. Kortom, haar handelwijze is fascistisch en dat wordt nu veel zichtbaarder.  De goede verstaander begreep dat wel, maar voor mij praat het makkelijker als ik het niet steeds over Tibaert hoef te hebben.  

Hoort u nog niet tot de ingewijden in de materie dan beveel ik haar TL van harte aan. De app TweetTunnel doet wonderen. U kunt dan teruglezen hoe ze zich uit netelige kwesties als Palestijnen, zionisten, Israël, antisemitisme en Gaza probeerde te redden. De stukjes die ze dan weet op te diepen zijn echt hilarisch als het niet zo treurig was. Er gaat verder geen dag voorbij of ze schoffeert mensen. Wie is daar ook meester in? Iemand die het voor 200% met haar eens is als het over het “jodenvraagstuk” gaat. 

Gezondheidszorg. Wat een drukte om een triest ongeval, ebola hoort niet tot haar werkterrein. Zijn die kindjes daar voor haar van minder of geen belang? Als ik afzet wat ze over mij en m’n familie te melden had, ik had beter niet geboren kunnen worden en het is een groot geluk dat ik geen kleinkinderen heb, tegen het gezwijmel van haar over haar kleinkinderen weet ik het wel zeker. 

Nog steeds ben ik in afwachting over concrete informatie m.b.t. die rechtszaak. Ik raad haar aan contact te zoeken met Peter Anshof en Sandra Strieker, die kennen het klappen van de zweep. Vlunk ook, als veroordeelde alcoholist, maar dat wist Eveline al. Moord met voorbedachte rade, dat heeft Eveline richting mij in haar hoofd gezet en het zal haar lukken ook. Zo zit die vrouw in elkaar.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.