Massage

my tingle factor
Enkele dagen geleden kreeg ik een klacht dat ik de volgende link zou hebben doorgegeven. Nergens viel ze te ontdekken, maar mogelijk zat ze verscholen achter een of ander onschuldig ogend plaatje: “massage-erotisch.opzijnbest.nl”. Nieuwsgierig ben ik wel en dus eens gegoocheld, nooit te oud om te leren, nietwaar?

 
Het leverde geen resultaat op, wel viel o.a. dit te zien:
EROTISCHE MASSAGE VOOR VROUWEN 

Een nieuwe trend waar de laatste tijd veel gebruik van wordt gemaakt is massage aan huis of in een hotel. U bestelt een masseur die bij u langs komt. Het voordeel is dat u na de massage heerlijk kunt blijven nagenieten van het ontspannen gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving. Ik (Bart) ben ongeveer 11 jaar geleden begonnen met het geven van erotische massage aan vrouwen. Uit mijn directe omgeving bleek dat er bij veel vrouwen behoefte was aan dit soort massages maar ontbraken de adressen hiervoor of stond de locatie de vrouw niet aan. Uit de reacties die ik krijg van vrouwen blijkt dat deze mogelijkheid voor een erotische massage zeer gewaardeerd wordt.

De massage wordt gegeven bij u thuis of op een locatie die U wenst zoals bijvoorbeeld een hotel. U begint de massage liggend op de buik waarbij schouders, nek, achterkant van de benen, billen en rug worden gemasseerd met massage olie. Daarna draait u zich om en worden uw buik, borst en benen gemasseerd. Vervolgens kan op uw verzoek de massage erotischer worden. De prijs voor de massage is 25 euro ongeacht de duur van de massage. Wanneer U echter op een locatie (hotel etc.) wilt afspreken zijn deze kosten uiteraard wel voor uw rekening. Ik masseer uitsluitend in Nederland. 

Lijkt het u wat om de dagelijkse beslommeringen achter u te laten en geheel te ontspannen mail mij dan via de onderstaande link voor meer informatie, de mogelijkheden en/of een afspraak. Tevens ben ik bereikbaar via Skype als bart.masseur In het weekblad Viva nr 43 / 2009 is een artikel over mij verschenen. 

UPDATE: In de Grazia week 39 / 2013 staat ook een artikel over mij.


Mijn naam is Bart en ben 40 jaar. Mijn gezicht heb ik om privacy redenen onherkenbaar gemaakt maar op verzoek kan ik u een foto zenden.
Ik vind het belangrijk dat de vrouw achter de massage staat en reageer daarom uitsluitend op vrouwen die een afspraak voor zichzelf maken. Discretie is verzekerd.

 Als de man dat zelfs in de VIVA kan verkondigen wil ik het ook best doorgeven. Ik vermoed n.l. dat  er enkele vrouwen mee gebaat zullen zijn, vrouwen waarvan ik nogal wat last heb ondervonden. Vrouwen, die op mij geen enkele erotische uitstraling hebben, bij mij zijn ze dus aan het verkeerde adres.

Op een andere vergelijkbare site lees ik nog dit:


Wij ervaren als holistisch masseurs steeds weer, dat aanraking een groot geschenk is tussen ons mensen. Massage werkt door de rustige, helende kracht van de aanraking. De aanraking vormt het meest direkte contact zonder woorden van de ene mens met de andere – en werkt dóór op het welbevinden, niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.
De ontvanger en de gever van massage zijn niet met een klein deel van het lichaam bezig – een been of een arm of rug – maar brengen in het contact de totaliteit mee. Dat geheel omvat alle gevoelens en ervaringen van lichaam en ziel uit het heden en verleden. Tijdens massage ontmoeten degene die massage geeft en degene die massage ontvangt elkaar aan de grenzen van de eigen huid – het meest gevoelige en meest omvangrijke orgaan dat de mens heeft – en dus aan de grenzen van het lichamelijke zijn. De massage-sessie vormt op zijn best een paradijselijk plateau van kwaliteit in een drukke wereld. Massage is quality time.


 

Dames, wat let u? Geef u over, het zal voor mij een geruststelde gedachte zijn. Eindelijk zult u de lang verhoopte bevrediging vinden. Is die testosteron nog ergens goed voor…

Een veel betere oplossing ook dan masturberen. Vanuit het oogpunt van de GGZ zou subsidie te overwegen zijn. Ik geef deze gedachte maar mee omdat ze ongetwijfeld op vruchtbare bodem valt.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.