Een uitermate nuttig lijstje

Actievoeren zit de Amerikanen in het bloed, het is hun lust en leven, aldus Dijstelberge…
“Totaal lulverhaal van iemand die mij niet kent en weer auteursrecht schendt”, zegt Ina in april. Roepen dat het een “totaal lulverhaal” is is haar manier van doen. Over Creweld heb ik ook nooit iets inhoudelijks vernomen van Ina. Ze kan gewoon niet anders, niet beter. Drie weken later zegt ze tegen een van mijn volgers: “Ach die Fons kan blijkbaar alleen door het belagen en belasteren zijn ego boosten, verder stelt hij niets voor.”

Ik had haar eerder al geciteerd: “‘t stalkende, lasterende en auteursrechtschendende ventje blijft proberen zijn waanvoorstellingen te verkopen. 69.” Daarop reageert ze met:  “Waan, wanhoop en onbenul…” Hopeloos geval, die Ina. Papegaaien, maar verder? Ze kent geen twijfel, ook dat tekent haar net als haar soortgenoten van links en rechts. In haar bewoordingen:

“Dat zeggen over iemand die wijsbegeerte heeft gestudeerd, beleidsstukken heeft geschreven en volksvertegenwoordiger is geweest is natuurlijk lachwekkend.”

Nu een update van een update. De eerste betreft het toevoegen van hyperlinks aan een lijntje van Dijstelberge. Het elementaire fatsoen om dat zelf te doen ontbreekt deze vrouw. De tweede update  is van haar. Ze leest namelijk mijn weblogs van A tot Z, doet dat al sedert 2011,  en zo komt ze haar naam nogal eens tegen.

De tweede laat ik maar even voor wat het is. Lees Ina uit de eerste hand, zou ik willen zeggen. Ik vertrouw op uw leeskunst en inzicht en het kost mij minder tijd. Ina is in ieder geval trots op het werk dat ze geleverd heeft en vindt haar eigen bericht leuk.

Voor mij is het heel simpel. Er is geen snellere en effectievere methode om die smaad en laster te kopiëren. Werk van twee, drie minuten. En ook hier weer, openheid is troef. Iedereen kan constateren wat ik vastgelegd heb. Mijn voordeel, alles komt in chronologie te staan, effectief om de samenhang te blijven zien. Bijkomend voordeel, alles staat gereed voor een mogelijke rechtszaak. En ik heb er nooit een geheim van gemaakt: internet-archief. *

Hier het oorspronkelijke bericht. De ontbrekende linkjes volgen later wel. Bij het plaatsen van de hyperlinks merkte ik dat er stukjes van mij ontbreken die expliciet over de handelwijze van Dijstelberge gaan. Dat kan geen toeval zijn. Ja, het wordt steeds lolliger met die dame.

* Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt zou in dit geval een wereldbekend fascistisch leider uit het Bataafse roepen.

Dat internetarchief dient om stukken die met fascisme en allerlei andere hoogst onsmakelijke zaken te maken hebben te archiveren op datum, auteur, bron en onderwerp. Iedereen kan ik iets dergelijks aanbevelen. Ook stukjes van Krapuul staan eronder. André de Raaij zag z’n naam, het archief stond eerst onder een wachtwoord zodat iedereen kon zien welke stukken ik opsloeg, en ging klagen over schending auteursrecht. Uiteraard met een bijbedoeling. Zodoende heb ik het archief privé geschakeld. Het nadeel, niemand kan meer op titel enz. zoeken om achter bepaalde stof te komen. André zij dank.

Momenteel bevat dit archief ruim 1500 artikelen:


 


Een ander dat ik al jaren hanteer: Diigo

Het blijft opvallend dat je in diskrediet gebracht wordt als je anderen een dienst wilt bewijzen. Zou dat komen doordat bepaalde lieden het eigen hachje redden en een ratrace voeren totaal verinnerlijkt hebben en daardoor iedereen die anders handelt en denkt verdacht vinden? Dijstelberge:

en via een ping back nog een blog ontdekt waar Alphons Scaf zijn “administratie” zoals een crimineel stalker gewoon is bijhoudt. Allemaal protected omdat er anders sprake is van auteursrechtschending.
het gaat om een blog steiweeg.wordpress.com met de naam internetarchief

Een crimineel, ik zei het al vaker, die vrij rondloopt, dat kan natuurlijk niet. Lees haar commentaartjes maar: Alle smaad/laster/stalk blogs van Tibaert waar ik in genoemd word (145). Zo ziet het handwerk van een fascist er dus uit.
 
 
Update 2 oktober 2015
Uitgelichte foto: bron – Ingevoegde foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.