* Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt zou in dit geval een wereldbekend fascistisch leider uit het Bataafse roepen.

Dat internetarchief dient om stukken die met fascisme en allerlei andere hoogst onsmakelijke zaken te maken hebben te archiveren op datum, auteur, bron en onderwerp. Iedereen kan ik iets dergelijks aanbevelen. Ook stukjes van Krapuul staan eronder. André de Raaij zag z’n naam, het archief stond eerst onder een wachtwoord zodat iedereen kon zien welke stukken ik opsloeg, en ging klagen over schending auteursrecht. Uiteraard met een bijbedoeling. Zodoende heb ik het archief privé geschakeld. Het nadeel, niemand kan meer op titel enz. zoeken om achter bepaalde stof te komen. André zij dank.

Momenteel bevat dit archiefje ruim 1500 artikelen:


Een ander dat ik al jaren bijhoud: Diigo

Het blijft opvallend dat je in diskrediet gebracht wordt als je anderen een dienst wilt bewijzen. Zou dat komen doordat bepaalde lieden het eigen hachje redden en een ratrace voeren totaal verinnerlijkt hebben en daardoor iedereen die anders handelt en denkt verdacht vinden?

update 2 oktober 2015

tibaert blogspot