Een verpleegster vol liefde en mededogen…

Brassaï – L’Atelier de Picasso, Rue des Grands-Augustins, Paris May 1944
Wie wat bewaart heeft wat. Zo heb ik alle e-mails van Eveline van Donkelaar bewaard. Ze blijken inmiddels van groot nut. Eveline, een vrouw die de schaamte èn de dwaasheid voorbij is. Hoe je een dergelijke persoon zou moeten omschrijven? Iemand zonder remmingen die tot het uiterste gaat om de baas te spelen en om haar gelijk te halen?

Hoe meer documenten hoe beter, zullen we maar denken. Copiëren is een fluitje van een cent geworden. Op die manier kan geen bedrog gepleegd worden. Eveline van Donkelaar heeft n.l. de nare gewoonte afhankelijk van haar stemming materiaal weg te halen, zelfs materiaal van derden. Zij denkt te weten wat goed is voor tere zieltjes om te mogen lezen.

Waarschijnlijk denkt ze daarbij ook aan een soort bezigheidstherapie voor mij. Haar enorm inzicht in de menselijke psyche gekoppeld aan haar inzet voor de geestelijke gezondheidszorg nopen haar vermoedelijk daartoe. Dagelijks krijgt ze ook signalen dat ze op de goede weg bezig is via het grootse Twitter, met zijn vele gezaghebbende stemmen.

Dit moet een enorme stimulans voor haar zijn om haar ambitie om minister van volksgezondheid te worden gestalte te geven. Het zou wel eens onder het eerste kabinet Wilders kunnen lukken. PVV’ers van kaliber hadden al veel eerder dan haar de diagnose gesteld dat ik een psychopaat ben. Eveline was echter, voordat ze me leerde kennen, onterecht zoals gebleken is, afkerig van stemmen uit kringen van de Nieuwe Orde. Inmiddels weet ze gelukkig beter en daar mag ons land zich gelukkig mee prijzen.

Ter illustratie. Op 1 september vorig jaar  publiceerde Eveline van Donkelaar op haar weblog het volgende:


Writing and more
Wat er gebeurt met stalkers en smaad en lasterbloggers?

Posted: 01 Sep 2013 02:08 AM PDT

Tja, 19/7 laster en smaad op je blogjes smeren levert je uiteindelijk niets op.
Je gelooft je eigen leugens alsof het je persoonlijke bijbeltekst betreft.
Je pathologische liegen schuif je anderen in de schoenen…ach projectie is een nevenverschijnsel van veel psychiatrische stoornissen.

De hoofdprijs ligt in het verschiet; nog heel even zo doorgaan met het registreren van je eigen verzinsels en het verdraaien van de woorden van anderen. Alle tweets copy-pasten en bewaren in archiefjes en die weer omzetten in archiefjes die verwijzen naar nog meer lasterblogjes. Je komt tijd tekort. De weg ben je allang kwijt en van frisse lucht vraag je wat het is. Een flinke hoeveelheid sterke drank, enkele denkbeeldige vriendinnetjes die om 5 uur in de morgen plotseling opduiken, per ongeluk geposte pornolinkjes, aan een stuk door roken en 5 uur slaap per etmaal doen de rest.
En tatarata!!!! …. dan is dit wat er gebeurt met stalkers en smaad- en lasterbloggers!
U hoeft de prijs niet op te halen, hij komt vanzelf naar u toe!

 


Namens ons allen veel succes!
Maastricht, 1-9-2013

 


Zelfs de layout heb ik voor de zekerheid in tact gelaten. Ze noemt mij een cultuurbarbaar, vandaar.

Haar activiteiten in de eerste week van september, aansluitend op het verschijnen van bovenstaand bericht, onderstrepen een en ander heel duidelijk. Ze spreekt terecht van “ons”. Denk maar eens aan de grote intellectueel en politicus van huis uit Huib Riethof. Een man met gezag. Om u niet in het ongewisse te laten reproduceer ik een aantal tweets. Ze zijn zeer verhelderend. Excuses dat de linkjes niet werken, copy and paste doet wonderen…


BIJLAGE: Eveline van Donkelaar cs

Voor wie het nog niet weet:
– rommedoe = Dirk Hartman (ex NVU)
– henriscafka = Friedrich Eckhardt (bekend bij Halsema, fascist, PVVer)
– onedinline (vanovernaar) = André de Raaij (dj)
– zegmaarpeet, kickbokser te Rotterdam (PVV)
– dutchwhitequeen / occupyfabeltjes = Jacqueline Wouters, vriendin van Huib Riethof

De complete TL treft u hier aan.En nu hou ik met dit gedoe op. Een fantastische vrouw toch? Van de ochtend tot ‘s nachts op Twitter in de weer voor ons aller wel en wee. Volg die vrouw met haar messcherp inzicht, ze verdient het als geen ander. Een goed mensch zegt Huib Riethof, en die kan het weten, zeker als het vrouwen betreft. Ruim een jaar geleden wedde ze op het goede paard betreffende Peter Anshof, Tibaert was de nuttige idioot, nu zijn het Huib Riethof en Jacqueline Wouters.

Juist, toen lijmde ze Tibaert met een bericht over HenriScafka. De familie Scaf werd veel narigheid berokkend, schreef ze. Daar wil ze niet meer van horen, dus dat bericht is verdwenen. Nu ziet ze het liefst die familie zo snel mogelijk uitsterven. Haar opmerking over Wilders was geen uitglijder. Deze vrouw is bezield met het zaaien van haat en verderf voor diegenen die niet met haar in de pas lopen en weigeren haar directieven op te volgen. Ze is werkelijk een haatoma gebleken. Hadden die PVVertjes goed gezien, eerlijk is eerlijk. Voor wie het nog niet begrijpt, dit is een commentaar op de vele smaad en laster van die vrouw, vermengd met haar leugens en fantasie. Spoort ze wel?

Lees nog even haar verjaardagscadeau. 

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.