Het misleide volk

Knocker Upper
Wat wordt hier beweerd is de vraag? Deze vrouw maakt bezwaar tegen de term “vrijwilligerswerk”. Verstaat zij en ik hetzelfde onder die term? Beslist niet. Ze wil haar interpretatie hulp noemen. Ze zegt ook dat werk betaald moet worden… Wat verstaat ze onder werk? Wie zijn de vrijwilligers en wat is in haar ogen hulp? 

U begrijpt het, hier wordt alles en niets gezegd. Wie schiet er wat mee op? Niemand, en toch, dergelijke kretologie wordt geRT en als favoriet gekenmerkt. Kretologie, ik zeg het met nadruk, die dient om stemming te maken, niet om te informeren, tot nadenken aan te zetten om zo tot oplossingen te komen. 

Het is dieptreurig. Waarom? Deze vrouw heeft geen enkel besef waarover ze spreekt, dat maakte ze m.b.t. dit onderwerp al eens duidelijk door een door en door bespottelijk stukje voor de “Vrouwenpartij” over arbeid. Ze heeft het op haar weblog verwijderd. Zie maar: “Vrouwen, arbeid en politiek”.

Waarom ik er melding van maak? Van Donkelaar RT ook een ander bericht en kijkend bij de bijbehorende TL zie ik dit:


Interesse: mensen, spiritualiteit, psychologie(Jung), de nieuwe wereld, ontwikkeling,astrologie etc,etc,etc…

 

rodewijntjes 5:04pm
Kijk die #woningmarkt eens uit het dal kruipen
daskapital.nl/2014/09/huizen…

rodewijntjes 5:00pm
RT @Animals1st: Happy #WorldRhinoDay everyone! I hope we never lose theses beautiful animals ❤️ pic.twitter.com/gqbMR1Vay4

rodewijntjes 4:59pm
RT @ohboywhatashot: Obama’s UN ambassador admits fight against ISIS designed to take out Assad in Syria ─► bit.ly/1shGHDn

rodewijntjes 4:57pm
@NOS vindt massaal klimaatprotest ‘agendanieuws’ #klimaat
joop.nl/media/detail/a… pic.twitter.com/KvuS4CNgwe

rodewijntjes 4:52pm
RT @skipr: Gehandicaptenzorg schrapt tot 30 duizend banen: In de gehandicaptenzorg verdwijnt de komende jaren moge… http://t.co/UfTyjOdgf#Skipra href=’http://t.co/UfTyjOdgfm’ target=’_blank’ rel=’nofollow’>bit.ly/XMMd2x

rodewijntjes 4:50pm
RT @UKRunFree: STOP maiming and killing laboratory animals
END testing on them
PLEASE SIGN goo.gl/Kl9vC & RT
#FreeLabBeagles

rodewijntjes 4:49pm
RT @WeAreChangeRdam: @rodewijntjes André Rouvoet, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland. Zo lopen de hazen in Den Haag!
youtu.be/DGk6isSpryU

rodewijntjes 4:44pm
doodvallen
#thuiszorg #zzp
Met dank aan uw #belastingdienst
krapuul.nl/overig/nieuws/…

rodewijntjes 4:40pm
RT @links_huftertje: ad.nl/ad/nl/1012/Ned… Het is toch Godgeklaagd dat opa Opstelten in z’n ééntje de rechtsgang blokkeert………….. ##Demmink

rodewijntjes 4:35pm
Drie ton voor adviseur Gronings ziekenhuis #zorg
rtlnieuws.nl/economie/home/…

rodewijntjes 4:31pm
RT @kvetchingguru: @rodewijntjes Hear podcast on organics, #gmo food, food politics & more ceh.org/news-events/po…

rodewijntjes 4:26pm
RT @maryhellebreker: limburger.nl/article/201409… #staatsloterij #ongelooflijk

rodewijntjes 4:23pm
Schotse premier: kiezers zijn voor de gek gehouden #politici
demorgen.be/dm/nl/990/Buit…

rodewijntjes 4:18pm
Kentekencamera’s: het einde van bewegingsvrijheid #privacy #BigBrother
geenstijl.nl/mt/archieven/2… pic.twitter.com/ePrpLNBfSY

rodewijntjes 4:08pm
#GMO food: it’s worse than we thought
#monsanto
earth-matters.nl/5/9928/gezondh… pic.twitter.com/qoY5CaRsxs

rodewijntjes 3:55pm
“Jeugdzorg behandelt kinderen als objecten die geld opleveren” #jeugdzorg
ninefornews.nl/jeugdzorg-beha…

rodewijntjes 2:01pm
RT @VonnyHoek: Voor wie sterke twijfels bij de main streammedia heeft en liever zelf onderzoek doet,
nieuwemedianieuws.nl

rodewijntjes 2:00pm
Over de Plastic Soup Surfer
#plastic
nieuws-uitgelicht.infonu.nl/sport/141183-d… pic.twitter.com/g5OZxof9mu

rodewijntjes 1:57pm
Klanten melden opnieuw ‘mysterieuze’ afschrijvingen bij #ING
Check uw saldo !
elsevier.nl/Tech/achtergro…

rodewijntjes 1:20pm
@NOS NOS vindt massaal klimaatprotest niet interessant #fail #climatemarch
joop.nl/media/detail/a…

 


U ziet het, rijp en groen, reactionair en informatief over van alles en nog wat worden linkjes doorgegeven zonder verder commentaar, die elkaar nog tegenspreken ook. Een bezigheid die typerend is voor een aantal vrouwen op Twitter. Je hoort het ze zeggen, wat is de wereld toch slecht. 

De fraaiste is de RT om 2.01u. Ga je kijken achter die link dan krijg je een lijst te zien van sites die alleen maar droef kan stemmen: Nieuwe Media Nieuws. Een van de vele multiplicatoren van halve waarheden, roddel en smaad.  Degenen die deze sites raadplegen hebben door de bank genomen geen enkele notie van wat dan ook. Ze helpen een klimaat creëren waarin alles en iedereen gewantrouwd wordt. Wie vaart er wel bij? 

Kinderen in bedreigde situaties zeker niet:


Bureau Jeugdzorg sleepte Heertje en zijn uitgever Prometheus voor de rechter. De jeugdbescherming eiste dat Heertje twee van haar medewerkers uit de publiciteit houdt. De rechter bepaalde dat de hoogleraar zich onrechtmatig en onnodig kwetsend heeft uitgelaten over Bureau Jeugdzorg in Amsterdam in verschillende columns. De publicaties moesten van de rechter van internet worden verwijderd.

 

Heertje was zelf ‘buitengewoon verheugd’ over de uitspraak. “Dit betekent dat ik onverminderd maatschappelijke zaken met betrekking tot jeugdzorg aan de orde mag stellen. Ook mag ik namen van medewerkers noemen, als dat functioneel is. Het is jeugdzorg niet gelukt mij de mond te snoeren. Het enige wat ik moet doen, is een aantal columns van internet verwijderen die er al een hele tijd staan en die iedereen kent. Ik ga hier keihard mee door.”

 Zie 3.55u. 

De belastingdienst is schuld als er mensen zijn die misbruik maken. Of zie ik dat verkeerd? Ach, voor iedereen wat om te klagen, voeding, dieren, pedofilie. Zoiets heet interesse in mensen tonen. Wat is de wereld toch slecht. Zal ik maar m’n horoscoop laten trekken, daar kun je tenminste werkelijk je toekomst op bouwen. Zeer spiritueel ook.


 

Uitgelichte foto: bron
Foto: Leeuw met welpen – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.