Niets van je leven maken…

Carol Beckwith & Angela Fisher
Surma girls paint their faces by the river bank. Omo Valley, Southwest Ethiopia
Stelt André de norm? Hoe zag zijn leven eruit? Heeft hij bezit verworven, iets voor anderen betekend? Heeft hij zorg gedragen voor kinderen? Ach nee, André was erbij, mei’68 in Parijs…: “U kent hem toch wel: wie zich de jaren zestig herinnert was er niet bij” lees ik. 

Ook dit:


VanOverNaar Oct 03, 11:02pm
Idem RT – Wat mij het meest tegenvalt dat het eigenlijk bijna niemand ene moer kan schelen dat er zo’n obsessieve idioot achter mij aan zit.


VanOverNaar Oct 03, 11:09pm
Twee jaar lang een ongeletterde idioot achter je aan hebben om redenen die geen mens kan bedenken, hijzelf waarschijnlijk incluis


VanOverNaar Oct 03, 11:10pm
Tenzij – hetgeen lang niet uit te sluiten is – hij een gefrustreerde homo is die nooit uit de kast zal komen maar wel steeds aandacht wil


Esssie31 Oct 03, 11:14pm
@VanOverNaar ?

VanOverNaar Oct 03, 11:35pm
@Esssie31 Zwaar getroubleerd type dat mij en enkele anderen dag en nacht stalkt

Esssie31 Oct 03, 11:38pm
@VanOverNaar #raar

VanOverNaar Oct 03, 11:42pm
@Esssie31 Mee eens, maar dit medium is bij uitstek geschikt voor dat soort leeghoofden, dat weet je toch ook wel

Esssie31 Oct 03, 11:43pm
@VanOverNaar mja

VanOverNaar Oct 03, 11:45pm
@Esssie31 Blocken beëindigt het meestal snel en effectief. In dit geval niet Nu is hij van twitter afgegooid ongetwijfeld wegens dat gestalk

VanOverNaar Oct 03, 11:46pm
@Esssie31 Maar hij knipt en plakt van alles bij elkaar op blogs, facebook enzovoort en blijft schelden en mekkeren. Bij voorkeur vrouwen

 


André begrijpt het niet, voelt zich slachtoffer van een obsessieve idioot. Wat wist die man al niet over mij te melden voordat ik van zijn bestaan afwist? Zie de reactie van Christina. Ja, schelden kan hij als de beste, die André. Niet voor niets het morele geweten van Krapuul.

André, voor de zoveelste maar nu echt voor de laatste maal. Op mijn weblogs laat ik simpelweg zien welke smeerlapperij mensen uithalen op internet. Ook die van jou en je vriendjes. Dat spel begon twee jaar geleden dankzij een haat en laster campagne van twee kanten. Je kunt het allemaal teruglezen. Voor mij nog het meest frappante aan deze geschiedenis is dat nooit iemand mij iets gevraagd heeft. Als je dan partij kiest collaboreer je, in dit geval met de verspreiders van smaad en laster, met dames als Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters en met hun beschermheer Huib Riethof, die liegt dat ie barst.

Wat denk je André, waarop een strafrechtelijke procedure voor jullie kan uitlopen? Of dichter bij huis. Wat denk je dat jullie activiteiten betekenen voor het waarheidsgehalte van jullie site? Heel veel. Denk daar maar eens over na. 
 
Hoe zei Peter Breedveld het ook al weer? “In Nederland wordt de dader binnen een dag tot slachtoffer.” Exact. Dat overkwam Tibaert in oktober 2012. Voor mij een lesje in fascisme, daarom bleef en blijf ik noteren. 

Nog een blik in het verleden:Uitgelichte foto: © Carol Beckwith & Angela Fisherbron

Een gedachte over “Niets van je leven maken…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.