Heb je een stakker?

Emile Savitry: “Nus à l’escalier” – Académie de la Grande Chamière – Montparnasse (1935)
Mooie tweets zie ik. Krijg er steeds meer plezier in dat mijn accounts opgeschort zijn. Kan ik fijn laten zien hoe naadloos met het verleden brokkenmakers en smeerlappen nog steeds op dezelfde toer doorgaan, voortdurend zich alsmaar herhalend. Ik werd er doodmoe van, zij blijkbaar niet.

Onze Rotterdamse lul de behanger meldt zich, ook OBA van Ina. Zonder commentaar: “Dader is Marokkaanse scholier”… “Oh joh, de dader is een Marokkaan. Nou ja, dat zag je toch niet aankomen hoor.” Zo gaat een fascist te werk, geen rectificatie, geen excuus. Daar hoor je Ina niet over. Blijkbaar zijn dit het soort mensen waar lieden van Krapuul zich bij thuisvoelen. Ook crapuul dus. Tja, dat had ik indertijd nog niet begrepen, maar dat bedoelde Rooie Ina toen ook niet. Is ze werkelijk simpel van geest? Je zou het haast gaan denken.

Hoe zou het intussen met haar zijn? Ze zit achter een slotje zie ik tot mijn grote plezier. Ze had nooit iets te melden, dus gemist zal ze niet worden. Haar lijntje is zeer plezant. Heb je een stakker vraagt iemand haar… Wie zou dat zijn? Weer Sjaakie? Of Herman? Of…? Het is een hij zie ik nu… Zou hij bedreigend zijn? Nee, dat gun je niemand. Zelfs al is het maar virtueel, dan nog is het een ramp. Zie mijn “continue lijntje” maar vanaf januari. 

Goed, voor de geschiedenis leg ik die TL maar vast, want Ina is bijzonder goed in het interpreteren van de geschiedenis, heeft ze zonder twijfel van Riethof afgekeken. Nu, maart 2018, zie ik dat verhaal over “stakker” in zijn samenhang. Ik heb gelukkig haar adres niet zegt ze tegen iemand. Ze had wel graag het mijne, begreep ik eerder. Afgezien daarvan en de waanzin die ze uit is het wederom een stukje in de puzzle over haar activiteiten jegens mij, ook wat stalken betreft. Het materiaal op haar Tibaert blog getuigt overvloedig van dat laatste. Geen communicatie, snoer die vent zijn mond was steeds bij haar en haar kornuiten het devies. Nee, mis zat ik niet met mijn inschatting, Dijstelberge kun je met recht kwalificeren als een fascistische feminist.


Schermafdruk 2018-03-18 20.39.53Oct 03, 11:26pm
@InaDijstelberge heb je een stakker. .

Oct 03, 11:27pm
@InaDijstelberge tuurlijk kan dat mensen schelen wie doet dat naam rugnummers?

Oct 04, 11:03am
@InaDijstelberge ook in real of online?

Oct 04, 11:08am
@InaDijstelberge dat is dan al wel een prettiger idee dat hij dat niet weet. Maar nog kan je er doodmoe van worden. Sterkte!

Oct 04, 11:09am
@InaDijstelberge en als ik iets meer zou kunnen betekenen laat maar weten

Schermafdruk 2018-03-18 21.01.36

 Nog even dit: 


GaviMensch Oct 11, 9:16pm

Veel half leeswerk en blinde jaknikkers….het houdt niet op, niet vanzelf….

 


Ja, ze is er nog. Zo doet die vrouw dat, denk ik dan. Zij begrijpt alles, ziet alles en hoort alles. Ze heeft Tibaert bij zowat iedereen verdacht gemaakt en stapte tot slot naar de politie. Ze gaat door met haar missie. Net als Wilders met het ene ware geloof, het hare. Ze gaat zelfs verder over de schreef dan die man. Ze zit een minister op de hielen, die ze wilt aanpakken op een manier waarbij die van de IS in het Midden Oosten verbleekt, kondigt ze aan. 

Ik vind deze vrouw een gevaar voor een samenleving gebaseerd op het rechtstaat beginsel. Kan geen vervolging tegen haar ingesteld worden?Screenshots zijn toegevoegd aan deze update (maart 2018)
Uitgelichte foto: Emile Savitry – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.