Wij, de jongens van Krapuul…

Rokhaya Diallo: “De racisten? Dat zijn de anderen”
Peter Breedveld bericht, Peter van Frontaal Naakt, wiens naam ik niet samen mocht noemen met die van Jeroen van den Heuvel van Krapuul, die dreigt en wil dat…Vooraanstaande politici, journalisten en intellectuelen verbinden zich aan The Post Online, die grossiert in

19:20 – 13 okt. 2014De reacties…


3 uur3 uur geleden
 Aldus Peter ‘mij hebben ze niet gevraagd, dus ben ik jaloers, dus moet  kapot’ Breedveld, die steeds zieker wordt.

3 uur3 uur geleden
Oei, , gerietwiet door , die zich zonder blikken of blozen verbindt aan Peter Breedveld, die grossiert in jodenhaat.Ook die van Krapuul van de alom aanwezige Geest…  Hij is er vaak als eerste bij.

Wij van Krapuul…:


op 12 10 2014 at 13:08 schreef Ralph van der Geest:

Drs.Yell, Marrek Boerema, Peter Breedveld en zijn FrontaalNaakt, NoorLabansdochter, Hassnae Bouazza, Quinsy Gario, Peter Storm van Ravotr, Doorbraak en uiteraard wij: de jongens en meisjes van Krapuul…maar dan zou ik het zo 1,2,3 niet weten wie zich verder nog consequent en openlijk keren tegen het toenemende nazisme in dit fucking KuKlux land….

Tuurlijk, er zijn er meer maar ik heb soms het gevoel dat het een steeds kleiner wordende groep mensen is die de moed heeft zich te verzetten tegen de bruine tsunami van de Asschertjes, de Drayertjes, de Ruttetjes, de Wintertjes, de TMG, Pauw, de goorlap Andries Knevel met zijn vunzige ‘ze hebben het ernaar gemaakt’, de zo ontzettend talentloze Gerard Joling met zijn smerige stukjes op zijn site en zijn grote bek….

Maar we gaan door want de de hoop sterft altijd als laatste en er is nog steeds hoop…Mijn hoop is allang gestorven, de hoop dat de schreeuwerds van Krapuul ook leren de andere kant op te kijken. Je mag het ook niet verwachten van mensen die dagelijks het woord nazi spuien om maar vooral mensen in te peperen dat het Grote Kwaad alom is. Dit soort figuren met hun mond vol over gore smeerlappen, zoals zij die zien, zwijgen als het graf als exact hetzelfde en vaak vele malen kwalijker uit eigen gelederen gespuid wordt. Wat wil je? 

Helaas, de vrijheid van meningsuiting heeft curieuze gevolgen. De “bestrijders” van Wilders verkondigen zijn gelijk. Mensen wegzetten als nazi en pedofiel en wat er zo verder bijkomt is de gewoonste zaak geworden. Je hoeft niets meer te beargumenteren, je hebt gelijk en je schreeuwt het uit. Lang leve de heilstaat waartoe de wilderianen en anti-wilderianen ons drijven.

Onder ons gezegd en gezwegen, bij Krapuul zijn een paar vunzige kerels actief… Maar nogmaals, hoop op beterschap heb ik sinds lang opgegeven. Blanke haat is mijn deel. Toch moeten we samen verder in deze wereld. De oplossing die lieden als die van Krapuul voor ogen hebben ligt voor de hand,  fascisme. Het beantwoordt volledig aan hun handelwijze. 
 
Uitgelichte foto: Vrij Nederland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.