Natte dromen van echte kerels

 

Cecil Beaton – The letter, London, 1940 

Neem van mij aan, met hèt feminisme wordt het nooit wat. Wel met vrouwen die niet dwepen met kerels en nadenken. Hèt feminisme is een modieus verschijnsel van vrouwen die niets om handen hebben en graag als geëmancipeerd gelden. Waartoe ze geëmancipeerd zijn is overduidelijk. De nare gevolgen zijn overal te onderkennen, ook op Twitter.


Zusters…


 


Ze begrijpen elkaar meteen, waarschuwen elkaar als er een “slechte” man opduikt. De PVV familie kent een paar prachtexemplaren. Blondemevrouw, Kassandra en Jeky. Dit drietal beconcurreert elkaar zelfs. Aan de eerste heb ik geen aandacht besteed toen ze over mijn piemeltje begon, de tweede heeft me beschuldigd van hacken en een aanklacht ingediend die geseponeerd is (je hoort haar er niet meer over, maar hardnekkig wordt dat hackers fabeltje steeds weer doorgeseind) en de derde was lange tijd mijn vaste stalkster. Ik heb begrepen dat ook haar accounts steeds worden opgeschort. Ze is nu actief onder @Jeky040.*

foto: Christian Coigny

Alledrie hebben ze een grote schare supporters. Dat ondervond ik toen sprake was van geweld tegen vrouwen. Als zo vaak werd bij een misdaad begaan door moslims gezinspeeld op de foute islam met haar vrouwen- onderdrukking. Fijntjes wees ik op wat hier, in dit o zo geciviliseerde Westen speelde. Gevolg, degene aan wie ik me wendde werd duidelijk gemaakt dat ik een schoft was. Ze schrok en verdween achter een slotje en blokte me. Een lieve vrouw, die plots haar heil zocht bij de PVV meute in de overtuiging dat ze daar bescherming genoot. Enkele maanden later werd de goegemeente door een echte kerel, Yvirich genaamd, opgeschrikt met de mededeling dat ik die vrouw met de dood bedreigd had. Tot heden heeft hij dat niet gerectificeerd.

De vrouw in kwestie nam het voor me op en het oude zeer was snel geleden. Dit voorval speelde net in de aanloop tot wat enkele weken later de affaire Sjaakie zou worden. Daarnaast was er nog een intrigante uit mijn directe omgeving hier in Maastricht aan het werk. Veel gelijkenissen zijn tussen al die vrouwen te trekken. Snel afgaan op geruchten, zich bedreigd voelen en het omgekeerde, met smaad en laster een smerig spelletje spelen. Weinigen bezitten de courage om terug te komen op een vergissing of inschattingsfout. Veel liever gaan ze ononderbroken verder met hun miserabel handwerk, zeer goed wetend wat ze aanrichten. Bij uitstek het werk van een intrigante.


September een jaar later: 


met achter de link:


 


Aldus Jacqueline Wouters, eerlijk is ze en ze liegt nooit, volgens ook zo’n kerel, Huib Riethof.


 In de bio van @joopzeil wordt mijn telefoonnummer vermeld…
DutchWhiteQueen is Jacqueline Wouters

 


Op deze wijze kon het opperhoofd van Krapuul misbruik maken van mijn adresgegevens om een intimiderende e-mail te sturen. Vergeet niet, in het verleden genoot Wouters een beschermde status bij Krapuul. Ze mocht haar hersenspinsels ook daar via reacties ventileren ondanks bezwaren van enkele toenmalige medewerkers.

Lees ook wat de schoft Riethof durft te beweren. Grimbaert is een fake account. Wat een crapuleus figuur. @kutje13 zou van mij zijn. Dit is bewust laster verspreiden, net als dat fabeltje over telefoneren en stalken via Twitter. Exact als het figuur Yvirich, zelfs erger, Riethof blijft het maar herhalen. Precies als het schorem aan PVV zijde gaan mensen als Wouters, Riethof en Van Donkelaar te werk. Maar dat wist u al. 

Over werkelijke fake accounts met mijn naam heb ik Riethof nog nooit gehoord, ook niet over de ladingen vuil van die twee verrukkelijke dames. Typerende houding voor een fascist. Collaboreren met mensen die uit zijn op het vernietigen van hun (zelfgekozen) tegenstander. Hij zal een nuttige klerk zijn mocht het ooit weer zover komen.

Fake accounts… Een van de vele, zeer vele voorbeelden. De dader, vermoedelijk Friedrich Eckhardt, hierboven als @MartinAgemaPVV actief met Sjaakie als @dutchwhitequeen en @occupyfabeltjes… Fabeltjes, daar houden die mensen van.

 

 


Wordt het niet tijd dat vrouwen die moeten kokhalzen van de activiteiten van genoemde twee hun verantwoordelijkheid nemen en activiteiten als bovenstaande niet als grap afdoen? Wie weet wordt het dan toch nog wat met hèt feminisme. Dijstelberge gaf vorig najaar het voorbeeld zoals het niet moet. Ook dat wist u al.* inmiddels: @linksen8merrieGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.