Natte dromen van echte kerels

Cecil Beaton: The letter, London (1940)
Neem van mij aan, met hèt feminisme wordt het nooit wat. Wel met vrouwen die niet dwepen met kerels en nadenken. Hèt feminisme is een modieus verschijnsel van vrouwen die niets om handen hebben en graag als geëmancipeerd gelden. Waartoe ze geëmancipeerd zijn is overduidelijk. De nare gevolgen zijn overal te onderkennen, ook op Twitter.

ZUSTERS…

Ze begrijpen elkaar meteen, waarschuwen elkaar als er een “slechte” man opduikt. De PVV familie kent een paar prachtexemplaren. Blondemevrouw, Kassandra en Jeky. Dit drietal beconcurreert elkaar zelfs. Alledrie hebben ze een grote schare supporters. Dat ondervond ik toen sprake was van geweld tegen vrouwen. Als zo vaak werd bij een misdaad begaan door moslims gezinspeeld op de foute islam met haar vrouwenonderdrukking. Fijntjes wees ik op wat hier, in dit o zo geciviliseerde Westen speelde. Gevolg, degene aan wie ik me wendde werd duidelijk gemaakt dat ik een schoft was. Ze schrok en verdween achter een slotje en blokte me. Een lieve vrouw, die plots haar heil zocht bij de PVV meute in de overtuiging dat ze daar bescherming genoot. Enkele maanden later werd de goegemeente door een echte kerel, Yvirich genaamd, opgeschrikt met de mededeling dat ik die vrouw met de dood bedreigd had. Tot heden heeft hij dat niet gerectificeerd.

De vrouw in kwestie nam het voor me op en het oude zeer was snel geleden. Dit voorval speelde net in de aanloop tot wat enkele weken later de affaire Sjaakie zou worden. Daarnaast was er nog een intrigante uit mijn directe omgeving hier in Maastricht aan het werk. Veel gelijkenissen zijn tussen al die vrouwen te trekken. Snel afgaan op geruchten, zich bedreigd voelen en het omgekeerde, met smaad en laster een smerig spelletje spelen. Weinigen bezitten de courage om terug te komen op een vergissing of inschattingsfout. Veel liever gaan ze ononderbroken verder met hun miserabel handwerk, zeer goed wetend wat ze aanrichten. Bij uitstek het werk van een intrigante.


September een jaar later…

 
 Achter de link: trollen volgens Jacqueline Wouters, eerlijk als ze is. Ze liegt nooit, volgens nog zo’n kerel, Huib Riethof. In de bio van @joopzeil wordt mijn telefoonnummer vermeld, Jacqueline Wouters, hier als DutchWhiteQueen, geeft mijn NAW gegevens door. Op deze wijze kon het opperhoofd van Krapuul misbruik maken van mijn adresgegevens om een intimiderende e-mail te sturen. Vergeet niet, in het verleden genoot Wouters een beschermde status bij Krapuul. Ze mocht haar hersenspinsels ook daar via reacties ventileren ondanks bezwaren van enkele toenmalige betrokkenen.

Lees verder wat de schoft Riethof durft te beweren. Grimbaert is een fake account. Wat een crapuleus figuur. @kutje13 zou van mij zijn. Dit is bewust laster verspreiden, net als dat fabeltje over telefoneren en stalken via Twitter. Exact als het figuur Yvirich, zelfs erger, Riethof blijft het maar herhalen. Precies als het schorem aan PVV zijde gaan mensen als Wouters, Riethof en Van Donkelaar te werk. Maar dat wist u al. 

Over werkelijke fake accounts met mijn naam heb ik Riethof nog nooit gehoord, ook niet over de ladingen vuil van die twee verrukkelijke dames. Typerende houding voor een fascist. Collaboreren met mensen die uit zijn op het vernietigen van hun (zelfgekozen) tegenstander. Hij zal een nuttige klerk zijn mocht het ooit weer zover komen.

Fake accounts… Een van de vele, zeer vele mogelijke voorbeelden. De dader, vermoedelijk Friedrich Eckhardt, hierboven als @MartinAgemaPVV actief met Sjaakie als @dutchwhitequeen en @occupyfabeltjes. Fabeltjes, daar houden die mensen van.

 

 


Wordt het niet tijd dat vrouwen die moeten kokhalzen van de activiteiten van genoemde twee hun verantwoordelijkheid nemen en activiteiten als bovenstaande niet als grap afdoen? Wie weet wordt het dan toch nog wat met hèt feminisme. Dijstelberge gaf vorig najaar het voorbeeld zoals het niet moet. Ook dat wist u al.


Uitgelichte foto: Cecil Beaton – bron
Ingevoegde foto: Christian Coigny

Een gedachte over “Natte dromen van echte kerels

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.