Walging en afschuw

Hans Sebald Beham: gravure “De dood en het onbetamelijke paar” (1529)
Vooraf, een documentaire over het Zika virus…
 
Voor mensen die zich uiten als in dit screenshot over ebola kan ik slechts diepe minachting opbrengen, hier past slechts een woord: walging. Het LinkedIn profiel van een van hen.

Woonachtig is ze echter in Maastricht. Ze verspreidt smaad en laster over mijn persoon, de uitwerking van de door haar gevoerde hetze op internet bleef voor mij niet zonder gevolgen. Overtuigd van haar geslaagde actie stapte ze vorig jaar zelfs naar de politie om aangifte te doen. 

U leest het bij LinkedIn, zonder enige schroom denkt ze in het bezit te zijn van grote kennis over het menselijke brein.

In PVV kring werd ze indertijd haatoma gedoopt omdat ze Wilders, die ze beschrijft als een psychopatisch geval, geen medische assistentie in het voorkomende geval zou verlenen. 

Zeker is, door vele feiten te staven, dat ze een pathologische leugenaar is, een haatzaaier, iemand die zonder enige zinnige reden anderen beroofd van eer en goede naam. Ze stelt het geluk van haar kinderen en kleinkinderen in de waagschaal om zelf te kunnen triomferen in een strijd die ze denkt te moeten voeren voor haar eigen ego. Ze hoopt nog eens minister te worden. Wie weet onder Wilders? Haar fascistische inslag zal haar daarbij niet in de weg staan.

Dat was oktober 2014. Nu januari 2016:


 


Zo zie je nog eens wat, met dank aan ZenTerrorist…


 

 
Update september 2019 

Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.