De plaatjes zeggen feitelijk alles…

Josef BreitenbachVOORAF, ENKELE JAREN LATER

Josef Breitenbach: For Ever and Ever (1937)
Met deze prachtige foto’s van Josef Breitenbach wil ik illustreren hoe diep de afgrond tussen mensen kan zijn. Het mooie, het kwetsbare prijsgeven aan vernietiging of het koesteren. In de gehanteerde taal uit zich dat het duidelijkst. 

Deze foto’s zijn ook symbolisch bedoeld richting de personages die tegen beter weten in mij van kwade opzet beschuldigden. Leugens, bedrog, smaad, laster, bedreigingen werden hierbij niet geschuwd overgoten met spot en hoon. Alles werd in het werk gesteld mijn materiaal te doen verdwijnen, een uniek overzicht, voor zover ik weet, als leerschool over fascisme.

Degenen die passief of actief tot censuur van Tibaert hebben bijgedragen noem ik fascisten en hebben zich zonder enige uitzondering aan een veelheid van strafbare feiten schuldig gemaakt.

april 2018

 

VANWEGE STALKER ACHTER EEN SLOTJE

Waarom heb ik hier niet eerder aan gedacht? Een maandelijks overzicht van alle schunnigheden, leugens en intimidatie moet voor diegenen die weten dat ik alles in volle openbaarheid doe, niet manipuleer en slechts wil laten zien waartoe mensen in staat zijn voldoende zijn. Over het afgelopen jaar zal ik dit alsnog doen onder het motto, de daders hebben te vroeg gejuicht.

Het waarom van bepaalde screenshots en hun bron geef ik later nog wel aan. Ook van het “functioneel” bloot… Deze methode kost me in ieder geval nauwelijks tijd. Binnen een kwartiertje is het gefikst en het blijkt zag ik bij die over oktober een prima geheugensteun te zijn. Een link naar m’n eigen lijntjes op Twitter volgt nog. Dan is het archief compleet. 

De bedoeling van mij is denk ik onderhand duidelijk zat. Fascisme leeft en die z.g. anti-fascisten leveren het overtuigende bewijs.

Nu november vorig jaar, de maand dat Dijstelberge mijn weblogs via Google deed verdwijnen. Let wel, er bevinden zich ook oudere afbeeldingen onder, opnieuw aangemaakt als illustratie voor de verdwenen berichten. 

Op een tweet, een RT van Dijstelberge, wil ik vooraf speciaal attenderen:


Schermafdruk 2018-04-19 02.43.13
23 november 2013Meeliften noemt ze dat. Voor het overige, zie wat ze zelf doet… Het valt bijzonder goed te volgen aan de hand van de screenshots. Een verrukkelijk vrouwelijk trio ziet u optreden. Wie speelt de eerste viool van de drie, dacht u?SCREENSHOTS – NOVEMBER 2013


Update april 2018


Foto’s: Josef Breitenbach – copyright: Josef and Yaye Breitenbach Foundation New York. Courtesy Gitterman Gallery – info en bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.