Zo begon maart vorig jaar voor Tibaert op Twitter…

Fritz Henle: Old Man Waiting 


Nog een restant van februari en dan breken maartse buien los. Het begin van de maand zet de toon. De gevierde man uit Oss, de informant voor leeghoofden en kwaadwillenden, heeft iets gevonden. Ik sta er ook op schreeuwt het welbekende loeder uit Amsterdam. Hoe kan dat nou?

Dirk heeft het maar druk als SS kenner met iemand die een uitspanning heeft in de Ardennen. Terloops komt u meer te weten over mijn hackerskwaliteiten. Een neef? Nee hoor, een echte vriend wordt beschuldigd. Alexandra Strieker gaat uit haar bolletje, ze had toen nog niet vernomen dat haar klacht over hacken geseponeerd was, de dwaas, en een groot journalist maant tot voorzichtigheid. Stiekem en achterbaks is het devies, dan krijgen we Tibaert van internet. Wat zal Eveline hem dankbaar zijn. 

Voorts is er mijn bruine neef, die schijnt alweer met de noorderzon vertrokken te zijn. U kent toch het verhaal van de man die bemiddelde weduwen er steeds wist in te luizen? Deze neef heeft er wel de trekken van. Vrome praatjes in gereformeerde zin zijn hem tot hulp. De enige werkelijk christelijke politicus in zijn ogen is Wilders. Een man die iets doet voor andere mensen zegt Sjaakie, over die neef André. Precies, gelijkgestemde zielen herkennen elkaar onmiddellijk.

Ouwe koeien, zou Dirk zeggen. Nazi, pedofiel, antisemiet, racist…. De kogel kan hij krijgen, onder de grond met die vent. Wat een geluk, zegt Eveline, die dit soort taal onmiddellijk begrijpt, dat zijn kinderen geen kinderen hebben. Overigens, dit Mensch dient u te zien als een onbevlekte maagd die twee kinderen gebaard heeft. Zij verschijnt pas op het toneel als anderen voor haar het vuile werk hebben geklaard. Maart was nog wat te vroeg voor de grote slag en ze is pas op Bevrijdingsdag jarig… 

Gelukkig heeft Tibaert vele vrienden, in soorten en maten. Mensen die hun rug recht houden, de waanzin van crapuleuze figuren langs zich af laten glijden. Die wel wat beters te doen hebben dan dag in, dag uit haat en lastercampagnes te voeren. Een van hen is Joachim. Kortgeleden is een boek van hem verschenen. Koop het, lees het. Dan begrijpt u onze wereld en onze samenleving weer een tikje beter. 

Kijk maar bij mij op Facebook.

Wilt u me een groot plezier doen? Breng dit weblog onder de aandacht van lezers van de site Krapuul. Helemaal mooi zou het zijn als u onverlaten als Wouters, Van Donkelaar en het Krapuul kringetje (Vd Heuvel, Riethof, De Raaij, Dijstelberge) wilt rapporteren bij Twitter voor hun wandaden. Door hun toedoen is Tibaert geschorst. Let wel, ik roep niet op tot een schorsing van die lui, maar dat ze de dienst menen uit te maken wie wel en niet gehoord mag worden gaat wel erg ver. Of deelt u hun opvattingen dat onze schunnigheden verborgen dienen te blijven en dat slechts die van anderen, van minderwaardig volk, ratten en ander ongedierte, getoond mogen worden? En wat als juist die anderen hetzelfde beweren?

 

 

Op mijn dankzij Ina Dijstelberge verwijderde weblog had ik bij het onderstaande screenshot mijn personalia verwijderd. In feite overbodig, want ze waren al sedert lang in omloop. De dader(s) zijn vermoedelijk Friedrich Eckhardt en /of Dirk Hartman. U kent de trouwe gezellinnen van die twee nog niet? Zoek dan verder onder Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters op dit weblog. Trouwe kameraden van hen vindt u bij Krapuul. Ja, juist, het zijn deze “linksen” die de weg helpen plaveien voor fascisten. Sinds oktober 2012 maakt Tibaert dat aanschouwelijk. Niet voor niets dat hij in hun ogen van internet dient te verdwijnen.

Wist u dat ik nog nooit, ik zeg nadrukkelijk nooit, een vraag uit die hoek heb gehad over wat er werkelijk aan de hand was? Nooit… Hun oordeel stond vast en ze geloofden hun eigen leugens. Ik mag die lui toch wel gajes noemen? Of liever fascisten, lijkt me een juistere kwalificatie.

 

 

Sjaakie is dol op volgers, dondert niet wie. Pornosites zijn ook welkom bij haar, Knotsbots zal ze beslist volgen. Zeker die Kill Dhimmie, zie maar… Vermoedelijk een Eckhardtje… 

 


Weet u wat? Een mooie naaktfoto moet nog kunnen. Een beetje als tegenhanger van dat ordinair gedoe in Bataafse kring. Wist u overigens dat Dirk geilt op dikke tieten? Juist, Dirk de man die Eveline zo bewonderde vanwege zijn dichtkunst en inzicht in de menselijke psyche…

Enfin, ik ga een mooi plaatje zoeken en dan plak ik het erin…

Fritz Henle: Nieves, Model of Diego Rivera, Cuernavaca (1943)
TIBAERT BLOGSPOT


Foto’s: Fritz Henle – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.