Een tragische man

De man waarover het onderstaande stukje handelt is van het toneel verdwenen. Op het laatst probeerde hij zich zelfs vast te klampen aan Peter, in zijn ogen een narcist, waarmee hij niet in verband gebracht wilde worden. Peter? FN…

In zijn voetsporen is nu een vrouw getreden, die op haar beurt Peter tracht in te palmen. Zo ziet links er in de blog en Twitter scène uit. Een verdomd zielig zooitje.

Nu terug in de tijd.

 

Roberto RocchiGrote bek, klein hartje? Met meer dan gewone belangstelling volg ik sinds enkele weken de activiteiten van een editor in chief wiens core business het is te lopen brallen over het gebral van anderen. Crap dat tot nieuws wordt dankzij hem, crap dat een verstandig iemand koud laat, crap waarvan zijn site het moet hebben. Je gaat toch ook niet De Telegraaf lezen omdat er wel eens iets zinnigs in die krant gezegd wordt? Als je tijd en energie genoeg hebt ga je dat blad aan flarden scheuren, probeer je de mensen de ogen te openen voor hun gebral en waarover ze wensen te zwijgen. Dat is dagwerk, verzeker ik u, maar nuttig zou het zijn.


Onze editor in chief wil echter in navolging van een politiek lichtgewicht met een aardige snoetje en een slissende stem triomfantelijk aantonen hoe laf mensen kunnen zijn. Het interesseert niemand een bal. Als usual suspect weet ik waarover ik praat. Voor mij is het al teveel werk de praktijken van deze editor in chief en een aantal van zijn medewerkers in kaart te brengen. Moet u nagaan, dan beperk ik me slechts tot wat ze direct en indirect te melden hebben over Tibaert, ook in relatie met anderen. Als je dat doet dan vertrouw je deze man van zijn leven niet meer, dan weet je dat hij de kluit willens en wetens belazert. Dan weet je dat hij graag dreigt, schreeuwt en bedriegers een handje toesteekt. Whatever.

Simpel omdat de trein nu eenmaal vertrokken is precies twee jaar geleden wil Tibaert graag zijn eindbestemming halen. Die heet voor hem gerechtigheid. Zolang als dit opperhoofd van de site Krapuul mensen de hand boven het hoofd houdt als Ina Dijstelberge, Huib Riethof (jvdheuvel67 is right) en André de Raaij, ze zelfs rechtstreeks ondersteunt met dreigementen aan het adres van Tibaert moeten we hem beschouwen als een onbetrouwbare schoft, als: “Een achterbakse leugenachtige wezel die uiteraard van het begin af aan in het leugencomplot betrokken is geweest en daar nu trots over loopt te brallen.” Aldus Jeroen van den Heuvel in zijn eigen bewoordingen.  “Feiten? Who cares.

Mijn archief is groeiende. Tibaert wil namelijk graag de feiten voor zich laten spreken, Wilt u er kennis van nemen, strikt voor privé gebruik of als studieobject? Neem dan even contact met me op.
 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.