Nog zo’n vervloekte idioot

William Reed: Een schaapsherder in Schotland, nu bijna 100 jaar geleden
Roy DeCarava: Child in Window, Clothesline, New York (1950)
Je braakt maar wat uit op internet, er blijft altijd wel iets van hangen. Juulke heet in dit geval het manneke, trok graag op met Herman uit Oss, de man die doodsbedreigingen uit zijn mouw schudt of het de gewoonste zaak van de wereld is. Juulke, zeer geliefd bij Sjaakie, Sandra en al dat volk dat Tibaert zo niet de dood wenst, maar in ieder geval wel een totaal internet verbod, zoals voorgesteld door een ander figuur in Maastricht woonachtig. Zij verzon doodleuk dat ik haar kinderen en kleinkinderen bedreigde en deed aangifte.

Ook die hieronder opgevoerde Yvirich vertelde eens dat ik iemand met de dood bedreigd had. Laat ik nu uitgerekend van het “slachtoffer” vernomen hebben, dat dit figuur aan drugs verslaafd is en zijn vrouw mishandeld heeft. Zo zie je maar, steeds weer, degenen die derden beschuldigen plegen zelf dergelijke daden. Ook die Ina Dijstelberge, voor mij slechts van belang om te kenschetsen hoe z.g. links niet onderdoet voor fascisten, met haar auteursrecht. Ooit nam ze zelfs een ellenlang artikel zonder boe of bah over van The Independent, met als inleiding, zo denk ik er ook over of iets dergelijks. 

Inmiddels is door mij bijna een eindeloze rij te geven aan voorbeelden van dergelijke praktijken. Men noemt het wel projectie, maar is dat een afdoende verklaring? Afgaand op wat dergelijke personen verder te melden hebben is er meer aan de hand, bijvoorbeeld een vorm van eerzucht ten koste van anderen, die als een sta in de weg gezien worden. Een vorm van een verinnerlijkte ratrace of zoiets. Angst voor een demasqué speelt hierbij zeker een rol. 

O, o, die menselijk psyche. Begrepen de meesten van ons nu maar dat deze ook grotendeels geconditioneerd is door de samenleving waarin we opgegroeid zijn, dan kwamen we snel een stap verder. 

Nogmaals Juulke. 

Een kameraad van me op Twitter noemde hem ooit braaksel. Tja, braaksel uit Maastricht. De man braakt maar wat uit. Zie dit nu weer: 


Toch handig dat Tibaert zoeklijntje, zo zie je nog eens wat, ook van geblokte accounts.

Aanschuiven? Ja, schuif maar eens aan bij die klootzakjes als daar zijn Huib Riethof (@huibree) en André de Raaij (@vanovernaar) en die dames die voor de duvel niet deugen, Sjaakie Wouters (@jacquelinewxxx) en Eveline van Donkelaar (@gavimensch): “Hij heeft het me zelf gezegd.” Wie zei dat eerder al?

Klootzakjes? Nee, lamlendige smeerlappen en bedriegers zijn het. Dat mag ik dus niet zeggen… Gajes mag je geen gajes noemen als het links heet te zijn. Begrijpen wie het doet. Krapuul dan maar, zo noemen ze zichzelf…

Mooi schelden is een kunst apart. Ik ken er maar eentje die deze materie beheerst: Elmar Drayer (9). Iemand met een margeblogje. De figuren bij een ander margeblog zijn botte Bataven, regelrecht uit de polderklei getrokken ook al likken ze tegenwoordig de reet van Peter. Dat was wel eens anders. 

Een reactie van iemand op dat stuk van Breedveld wil ik hier wel kwijt, zonder commentaar:op 25 10 2014 at 13:55 schreef 
Sofia van der Linde:

 

Als mensen je blijven belasteren dan ga je ze op een gegeven moment van repliek dienen. Daar vind ik niks vreemds aan.

Ik word nogal moe van de “Je moet het gewoon negeren” reacties. Laster is gewoon een misdrijf en sowieso wangedrag. Als je het niet tegen gaat dan wordt iemand in dat gedrag gesterkt. Net als jengelende kinderen die hun zin krijgen.

 


Marion vd Poel uit Breda, Marion Carcas, waar is die gebleven? Ook zo’n vies manneke of is het een vrouwtje? En die Yvirich? Ook van de linkse familie. Vlunk noemde zich nadrukkelijk links. Heeft de gekte toegeslagen bij links dankzij Wilders cs?


Update februari 2017


Uitgelichte foto: bron – Ingevoegde foto: Roy DeCarava

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.