Plaatjes om van te smullen… Nee, geen porno, of wel?

z.t.
Achter een linkje verschijnt Mobypicture. Nog niet eerder gezien:


by DoktahD on 07-08-2012 11:23 – 345 views
Comments
Bottehond says:  
IMoslimhater Alexandra Strieker (…) Loosdrecht.

 


Korte tijd later hief Dick (Dirk) Hartman deze account op en ging verder als @baronvbeauluna.

U ziet het goed, NAW gegevens worden hier prijsgeven. Ik laat ze ten dele bewust staan. Rond die tijd diende Strieker, op Twitter @KassandraTroy, namelijk een klacht tegen Tibaert in vanwege hacken en vanwege verspreiding NAW gegevens. En wie doet het werkelijk? 

Heeft ze tegen deze anonymus ook een klacht ingediend? Op Twitter viel er niets over te vernemen, dus ik neem aan van niet.

Opmerkelijk in dit verband is dat Dirk Hartman onder het alias De Dorpsgek – Rommedoe het wel t.a.v. van mij deed als begeleider en toeverlaat van Eveline van Donkelaar, op Twitter bekend als @GaviMensch. 

In dit album ziet u de Baron Hartman in volle glorie in een voor hem vertrouwde omgeving. Nog meer plaatjes van deze Baron, groot steunpilaar voor een haatoma:Werkelijk genieten kunnen Eveline van Donkelaar en Sjaakie Wouters en hun vriendenkring beslist bij het bekijken van al het fraais in een album aangemaakt in de tijd toen ze hun hetze tegen Tibaert begonnen. En, o zeker, Dijstelberge wist ervan. Ze hebben de pech dat alles terug te zien valt. Screenshots van de Baron… Soort zoek soort, een waarheid als een koe. 


NAWOORD MEI 2016De gesprekjes van Eveline van Donkelaar met Dirk Hartman. Ze waren meer dan hartelijk. Eveline, een vrouw ondersteund door de huidige “hoofdredactie” van Krapuul (@inadijstelberge en @vanovernaar), Friedrich Eckhardt (@your_vitamins, specialist in het creëren van fake accounts, en welbekend als de veroordeelde bedreiger van ’t dochtertje van Halsema), de schaamteloze @huibree (ex-wethouder van Amsterdam) e.a. 

Stuk voor stuk waren ze zeer begaan met het lot van Jacqueline Wouters (onder vele accounts actief, fotografe, zangeres van het levenslied, tipgeefster bij Krapuul, specialist op het gebied van derivaten en bovenal Demmink en pedofielen kenner). 

U ziet het, ook de naam van mijn vrouw valt. Speciaal voor haar (en mijn moeder) schiep Eckhart accounts met de titel nazihoer en meer. Bekend met deze handelwijze waren Jacqueline van Wel, die samen met Friedrich het bestaan van mijn zoon en schoondochter in gevaar bracht, een affaire welbekend bij Eveline, en Dirk Hartman. 

Echt, het is volkomen begrijpelijk dat al deze lieden constant in de weer waren en zijn mijn spullen van internet te doen verdwijnen. Schorriemorrie wil nu eenmaal naar eigen goeddunken kunnen handelen, de handen vrij houden en kongsi’s smeden. De vijand van mijn vijand is mijn vriend, zo zal het altijd bij dergelijke mensen toegaan.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.