Theodor Holman legt uit, Blondemevrouw gaat verder

Kees Scherer: Jongetje op klompen (1949)
ter inleiding

Ruim veertig jaar geleden, begin zeventiger jaren, hoorden een Turkse tolk en een Marokkaanse musicus tot mijn vriendenkring. De buurtraad, waar ik deel van uitmaakte, was hoofdzakelijk “bemand” door vrouwen. Enkele van hen hielpen hun Turkse seksgenoten bij de integratie en waren diep onder de indruk van hun beschaving en gewoontes. Een van mijn studieprojecten had gehandeld over het lot dat geronselde gastarbeiders trof in Nederland, met daaraan gekoppeld uitgewerkte plannen voor hun huisvesting, gelieerd aan hun oorspronkelijke cultuur.
 
Momenteel maken zich mensen breed in de media en op internet die van dit alles geen jota weten en zeggen de koran bestudeerd te hebben. Het is ronduit erbarmelijk wat ze te beste geven, maar informeren en discussiëren, ook met de betrokkenen, wijzen ze categorisch af en blokkeren het zelfs. Van een ding ben ik vast overtuigd, ze zouden joden, zigeuners en verzetslieden zonder enige twijfel aan de nazi-slagers hebben uitgeleverd hebben. Ordnung muss sein, nietwaar? Ook dat bizarre ventje van hieronder, Theodor Holman, zou dat doen, wis en waarachtig.
 
Waarom kunnen dergelijke lieden rustig hun fascistisch gangetje gaan, is voor mij de steeds wederkerende vraag. Heeft het te maken met de welhaast spreekwoordelijke lafheid van de Hollander, van zijn serviele houding, ondanks grote bek?
 
Twee voorbeelden van dat Bataafse gedrag. De een krijgt ruim bemeten aandacht in de reguliere pers, met interviews en al en publiceert op een (eigen?) website. De ander mag zijn opinie spuien in Het Parool en De Groene. De eerste refereert aan de tweede. Aangezien beide stukken niet meer beschikbaar zijn op internet publiceer ik ze hier onder het motto “opdat wij niet vergeten”, met een datum die gerelateerd is aan het verschijnen van dat bewuste spul.
 
(Geplaatst op 25 augustus 2022)

 

 

MOSLIMS ZIEN ONGELOVIGEN NIET ALS MENSEN

Blondemevrouw

 

In een uitstekende column legt Theodor Holman uit, dat onze vrienden van Islamitische Staat zo gemakkelijk journalisten onthoofden en Canadese militairen afschieten, omdat zij hen niet meer als mensen zien, maar als symbolen. Maar het gaat nog verder, dan alleen de optiek van IS-slachters. Veel moslims in het algemeen zien ongelovigen niet als mensen. Dankzij de koran en ahadith. Daarom zijn zij oververtegenwoordigd in de criminaliteit in niet-islamitische westerse landen.

Het laffe moorden van militairen die niet op oorlogspad zijn, zoals in Canada is gebeurd, het verbranden van vlaggen, het gooien met schoenen, de vernietiging van het World Trade Centrum, het onthoofden met een zwaard: alles moet een symbolische waarde hebben. Wanneer alles symbool is geworden, zijn mensen ook geen mensen meer: ze zijn symbool.

Koran 47:12 non-believers eat like beasts Koran 7:166, 5:60. 2:65 non-believers are apes Koran 5:60 non-believers are pigs Koran 74:50 non-believers are asses Koran 8:55 non-believers are the vilest of animals in Allah’s sight Koran 2:27, 2:121. 3:85 non-believers are losers Koran 2:10, 5:52, 24:50, 8 non-believers have a disease in their hearts Koran 39:22, 57:16 non-believers are hard-hearted Koran 5:41 non-believers have impure hearts Koran 2:171, 6:25 non-believers are deaf Koran 2:171, 6:35. 11:29 non-believers are dumb Koran 13:17 non-believers are scum Koran 29:49 non-believers are injust Koran 16:88 non-believers make mischief Koran 98:6 non-believers are the worst of men Koran 95:5 non-believers are the lowest of low Koran 30:12, 77:46 non-believers are guilty Koran 45:7 non-believers are sinful liars Koran 24:39 non-believers deed are like the mirage in a desert Koran 3:32, 22:38 Allah does not love the non-believers Koran 32:14, 45:34 Allah forsakes the non-believers Koran 47:10 Allah brought down destruction upon the non-believers Koran 2:88, 48:6 Allah has cursed the non-believers Koran 17:18 Allah despises the non-believers Koran 22:18 Allah abases the non-believers

Waarom zien we moslims in Nederland die bejaarden beroven en de oudjes daarbij zwaar mishandelen, soms zelfs dood slaan? Volgens westerse normen en waarden zijn het kwetsbare ouderen, maar vanuit islamitisch perspectief zijn het geen mensen, maar staan zij symbool voor de ongelovige. Geen schuldgevoel (islam is sowieso een schaamtecultuur), geen gewetenswroeging, geen problemen met het zwaar mishandelen van ‘iets’ dat vanuit de koran symbool staat voor het kwaad. Waarom is de criminaliteit van moslims in Nederland en het westen zo ontzettend vaak gericht tegen ongelovige, niet-islamitische inwoners? Omdat ongelovigen geen mensen zijn vanuit islam beschouwd. Een symbool overvallen, met geweld beroven, mishandelen, verkrachten, dood slaan: met een schoon geweten met de koran in de hand. Geen radicale, extremistische moslims, maar gewone moslims, zoals de aardige buurman, willen de regels van de koran en soenna wereldwijd invoeren. De door de mens gemaakte wetten en democratie vervangen en de rechtsstaat omver werpen:

  • 75% van de moslims in Nederland meent, dat er maar één interpretatie van islam is, waar iedere moslim zich aan moet houden.
  • 70% van de moslims in Nederland vindt de regels van de koran en soenna belangrijker dan de Nederlandse wetten.
  • 60% van de moslims in Nederland vindt dat moslims terug naar het fundament van islam moeten gaan. (Fundamentalisme is het zoeken van de waarheid in de manier waarop bij de bron en de oorsprong daarmee werd omgegaan en het afwijzen van iedere verandering. Niets moderniseren, niets aanpassen aan de tegenwoordige tijd, de letterlijke kern volgen.)

Ongelovigen zijn geen mensen, maar een symbool. En daarmee een beoogd doelwit, waar zij ook zijn. Niet alleen in het gebied van Islamitische Staat; overal waar moslims zijn. En onze machthebbers faciliteren islam, importeren onophoudelijk moslims en geven islamitische ontmenselijking alle vrijheid. Dezelfde machthebbers, die nu onderzoeken hoe zij mijn waarschuwingen en inzichten strafbaar kunnen stellen, in hun absurde strijd tegen ‘islamophobie‘.
 


Share

Bookmark the  permalink.


 

comments

Sjun Demartelaere
October 26, 2014 at 18:24
Het verklaart in elk geval het succes van Mohammed’s leer bij niet al te nozele mensen met een gebrek aan gewetensfunctie. Ik vermoed dat de leer zelf met haar dubbele boodschap de volgelingen langzaam maar zeker degenereert naarmate ze daar meer mee bezig zijn.
http://www.youtube.com/watch?v=fY6fw1UN8hw
Hier meer daarover verzameld http://bit.ly/1zbCG5B
 
DUTCH FREE PRESS

Voorbij de mainstream media
 

Skip to content

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.