Wat is dit lang geleden

BUY WAR BONDS


 JhimvanBemmeI Jan 18, 2012, 3:02pm
Walgelijk die nep accounts! Binnenkort kunnen die “grapjassen” rekenen op 4 jaar cel. Even voor de helderheid: @herobrinkmanpvv is de echte.

 


Bruno Barbey: Milan train station (1964)

Mijn ervaring, ze komen uit zijn eigen gelederen. Uit de PVV aanhang. Als ie dat wist stemt hem dat tot ere. Nog hetzelfde jaar gingen alle remmen los. Fake eitjes en fake telefoontjes in grote getale. Er werden bestellingen gedaan van pizza’s en taxi’s besteld. Mijn deel kreeg ik er van mee. Bibberende oudjes aan de telefoon die dachten met een escort service van doen te hebben. Veelal werden die grappen uit mijn naam uitgehaald heb ik het duistere vermoeden. Van een persoon neem ik inmiddels aan dat hij (mede) achter deze wandaden zat, Friedrich Eckhardt. Helaas bewijzen kan ik het (nog steeds) niet.

Tja, en dan moet u voor de aardigheid teruglezen wat Wouters en haar vriendjes, w.o. diezelfde Friedrich, te melden hadden. Een zekere Huib Riethof ging helemaal over de schreef, en verkondigt al twee jaar dat hij “bewijs” heeft dat ik de dader ben. Die man is een bedrieger en non-valeur in één persoon, dat is zeker. Over het misselijkmakend gedrag van André de Raaij, met zijn achterlijke “kutje” en “jou moet ik nog straks spreken”, Ina Dijstelberge en de kameraden van Krapuul en niet te vergeten die haatoma uit Maastricht zal ik nu maar zwijgen.

Die “grapjassen”, waar Van Bemmel het over heeft, zijn die al achterhaald? Van een aantal kan ik de identiteit wel met zekerheid aangeven: Marion vd Poel (uitgaande van de veronderstelling dat dit de juiste naam is), Dirk Hartman, Jacqueline van Wel, Jacqueline Wouters,  Herman Falkenstein en Friedrich Eckhardt dus. Hen wacht, als ik hem goed begrijp, tot 4 jaar cel. Tja, ik volg de Nederlandse politiek nou niet bepaald nauwgezet en zeker niet de wetgeving m.b.t. justitie. Of het zover al is, 4 jaar cel?

Als burger heb ik de plicht door mij geconstateerde misdrijven bij de politie te melden. Onterecht en willens en wetens, zoals o.m. Jacqueline Wouters, Huib Riethof en Eveline van Donkelaar hebben gedaan, iemand beschuldigen van dergelijke feiten is dan, als de melding van Van Bemmel juist is, vanzelfsprekend ook strafbaar. In ieder geval wordt tegen een van de boven genoemden inmiddels strafvervolging ingesteld. Misschien moet ik me toch maar bedenken en me weer eens op het politiebureau vervoegen.

Nog een anekdote. Op m’n blogs figureert ook Braaksel uit Maastricht. Jules Verbraak heet de man. Aan hem is niets fake. Wel stuurt hij voortdurend fake meldingen over mij door. Over z.g. nep accounts van Tibaert (geloof maar dat de man op de hoogte is van al die smerige nep accounts die ter mijner ere zijn aangemaakt) en zijn contacten met de politie ter plaatse. Het bureau lag dubbel van het lachen als ik voor de zoveelste maal het bureau betrad, vertelde Juulke aan iedereen die het maar horen wilde. Tweemaal ben ik er uit eigener beweging geweest om aangifte te doen, in 2011 en 2012. Vervolgens werd ik een drietal keren opgeroepen, waarvan eenmaal door recherche uit de Randstad vanwege beschuldigingen gedaan door Jacqueline Wouters.

Ik maak hier melding van, omdat ik dit een ernstige zaak vind. Mocht er een fractie van waarheid schuilen in de mededelingen van Verbraak dan wordt het politieapparaat in diskrediet gebracht, nog afgezien van het feit dat het ontoelaatbaar is dat politiefunctionarissen mededelingen over personen en delicten naar buiten toe ventileren. Nogmaals, als dit juist is is er echt iets fout bij de politie. De naam Hartman mag in dit verband ook niet onvermeld blijven.
 
Uitgelichte afbeelding: Propaganda Posters – Ingevoegde foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.