Sjaakie kwam aan waar ze thuishoort, bij het gajes…

De zwarte katerOKTOBER 2012

Een uitgebreide toelichting volgt later wel. De achterliggende gedachte om mijn screenshots vanaf najaar 2012 te laten zien heeft te maken met een komende strafzaak. Als “slachtoffer” wil ik zo duidelijk mogelijk kunnen tonen wat er plaatsvond op Twitter. Mensen die nog een beetje helder kunnen denken zien meteen wat er aan de hand is. Zelf heb ik nauwelijks of niet gereageerd op alle laster, smaad en bedreigingen die langs kwamen. De Tibaert TL… 


 Enkele voorbeelden:


Tibaert Oct 26, 9:55pm
Er is een dame waarmee ik gebrouilleerd ben die de afgelopen tijd mensen gaat opzoeken waarmee ik goeie contacten onderhoud. Wat bezielt ze?

Tibaert Oct 26, 9: 30pm
De SS op Twitter, Sjaakie en Sandra… Eerlijk, die Sjaakie vind ik nog kwalijker. En wat is ze dom, oerdom ow.ly/eNWHc

Tibaert Oct 26, 9:14pm
Nogmaals, willen mensen die geloof hechten aan de dwaze praat van Sjaakie mij even “ontvolgen”? Geeft mij wat rust…

Tibaert Oct 26, 8:44pm
De leugens van Sjaakie op Facebook, zonder commentaar…: ow.ly/eNRIG Die waanzin ga je toch niet weerleggen?

Tibaert Oct 26, 8:20pm
Die Sjaakie is niet alleen de weg volledig kwijt…: ow.ly/eNOH6 Het zegt ook veel over wat ze verder te melden heeft. #Demmink

Tibaert Oct 26, 12:03pm
Willen mensen die geloof hechten aan de dwaze praat van Sjaakie ow.ly/eMPuD mij even “ontvolgen”? Voor mij ’n kopzorg minder. Dank!

 De dame uit de eerste tweet is Eveline van Donkelaar (@gavimensch). Ze had toen al bewust een bericht op haar weblog weggehaald. Een bericht dat verhaalde over de wandaden jegens mij en mijn familie. Het kwam niet meer van pas, bleek later onomstotelijk. Eerst ontkende ze dat het ooit bestaan had, nu zwijgt ze er in alle talen over. Schande!

Mensen als Riethof (@huibree) en De Raaij (@onedinline2010 / @vanovernaar) wisten van meet af aan dat Tibaert niet deugde en kozen partij voor de meest rabiate fascisten die op Twitter te vinden zijn. Het werd zelfs nog erger, ze gingen participeren in verspreiding van die vuilnis. Ina Dijstelberge was, omdat nog even te beklemtonen volledig op de hoogte. Tja, Krapuul…

Wouters heeft veel duidelijk gemaakt, dat moet haar nagegeven worden. Hier en daar heb ik al wat verklarende tussenteksten geplaatst. Er komen er meer. Ook de screenshots van latere datum komen aan bod. Bedenk steeds, het gaat niet om Tibaert, maar om te tonen hoe diep geworteld fascistisch denken en handelen zit. Lees Krapuul…


De screenshots illustreren veel, zo niet alles:
Screenshots – oktober 2012.

 


Het eerste en laatste plaatje als demonstratie. “Waarheid is het onderkennen van de realiteit” en “Elke oorlog tussen geciviliseerden en ongeciviliseerden dien je de kant te kiezen van de geciviliseerden” (kan het idioter, “wij” zijn toch de geciviliseerden en de anderen de barbaren, nooit anders geweest). Aldus het vriendinnetje van Wilders. Zou ze enig besef hebben van realiteit, van waarnemen?

Sjaakie, zijn nieuwe aanbidster zegt in al haar eenvoud: “Als je maar eerlijk bent”. Ook hier weer de bekende vlag op de modderschuit. Ook bij haar valt geen flauwe notie waar te nemen van waarheid, het streven naar waarheid. Kortom, fascisten geven zich het best bloot door de etiketten die ze rondstrooien en zichzelf opplakken. Hun daden zijn van een andere orde, mensverachtend. 
 

 

 

 

 

Uitgelicht: bron – Ingevoegde afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.