Weer een maandoverzicht, ditmaal oktober 2013

George Grosz
Er zijn momenten dat ook grote geesten zich blootgeven. Aan die wetmatigheid ontsnapt zeker niet Bommelding Kluftje, bekend van het margeblog Krapuul.  Soms stoor ik me wel aan Sjaakie, maar met een vondst als treksletje is dat weer snel over. Als je zoiets leest, met in je achterhoofd @kutje13, vraag je je het een en ander af. Bloot moest functioneel zijn, meldde hij, de hoofdreden waarom hij niet op Frontaal Naakt reageerde. 

Heeft de man iets verdrongen? Heeft hij een krampachtige verhouding met het vrouwelijke? Onderdrukt hij perverse wensen, zich laten aftrekken door een sletje? Ja, beste mensen, ik vraag het me af, omdat die man me op het matje wilde roepen, kort na dat voorval met, het vieze woordje zal ik maar niet meer herhalen, ik wil hem niet onnodig voor de kop stoten. Wel begon hij later plots over pisbakken en een homo die niet uit de kast durfde te komen. Heel onsmakelijk. 

Er is nog meer. Over reten heeft hij het als het over mooie, volle, ronde billen gaat, zeer vrouwelijke billen. Ik laat ze met graagte zien. Als vrouwen zich op een geraffineerde, sensuele manier naakt tonen, waarom zou ik dan wegkijken i.p.v. genieten? Zou het hem nog nooit opgevallen zijn dat de ronde vorm bijna geheel ontbreekt in onze gebouwde omgeving, om van de polder maar helemaal te zwijgen?

Dit alles is des te merkwaardiger, ik heb het weer over de uitlatingen van André de Raaij, als je beseft dat hij volledig op de hoogte was van de activiteiten van Sjaakie in mijn richting. Pedofilie en veel, veel meer. Kortom, een gore tante. Het toeval, nee, toeval kan het ook niet zijn, wilde dat Sjaakie hem in het verleden getipt had over schandalige zaken. André maakte er dan stukjes over voor Krapuul. Ook kende hij haar als zangeresje. Wat wil je, allebei Amsterdammer en muziekliefhebber. 

Aanranden, ook daar uit die man zich in mijn richting over, zelfs op de meest schunnige manier. Hij betrekt er m’n vrouw in, net als Sjaakie en het PVV schorem. Het kan bijna niet anders of hij heeft zich door die gasten laten inspireren, heeft zich via hun smaad en laster een beeld van mij gevormd. Assistentie bij dit al genoot hij van een zorgzame verpleegster, bekend onder het label haatoma. 

Juist ja, is het hier een openbare inrichting? Hij weet ongetwijfeld waar ik op doel. Ach, denk ik dan, als je je in je eigen geschapen universum groot waant, wie ben ik dan om daaraan te tornen?

Zijn “Heb je al bij Google geprobeerd?” had in ieder geval snel succes. Enkele weken later waren de berichten behorende bij de onderstaande screenshots verdwenen. Die zijn er nog. De gehele verzameling staat inmiddels hier: SCREENSHOTS.

Het kost weinig moeite en gevoegd bij de TL’s en de andere berichten op mijn weblogs wordt alles zo klaar als een klontje. Bijzonder handig voor politie en justitie.

Hier de tot heden verscheen deeltjes:

oktober 2012
november 2012
februari 2013
maart 2013
november 2013

Inmiddels is het geheel compleet vanaf januari 2011 tot oktober 2014.

Dit is wel de allermooiste van deze maand:


 


Het lijkt zo onschuldig, maar hier staan twee grove leugens. En dat weet ze.

De screenshots staan in de volgorde waarin ze gemaakt zijn. Er tussen zitten dus ook berichten of afbeeldingen die van eerdere datum stammen. Alles exact in chronologie zetten is onbegonnen werk en nergens voor nodig. Het materiaal is bijzonder nuttig omdat iedereen frank en vrij kan zien wat er gebeurde. Opvallend is vooral het onophoudelijk liegen over Tibaert en verder dat werkelijk geen enkel middel onbeproefd wordt gelaten hem verdacht en onmogelijk te maken. Lichtende voorbeelden voor deze praktijk zijn twee vrouwen, Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar. Nuttige idioten hechten geloof aan hun vunzige praatjes en doorzien niet hun praktijken. Door die houding helpen ze mee dat die dames steeds verder weg zakken in hun stinkend moeras. Het is niet anders, ondanks al deze informatie.

O ja, ik bedreigde haar kinderen en kleinkinderen riep die Van Donkelaar een jaar lang uit. Ik kende ze niet, wist alleen van hun bestaan af doordat ze hoog opgaf over haar dochter toen we elkaar nog spraken. Het was een constant provoceren van haar kant in de verwachting of ik in die door haar opgezette val zou trappen. M.a.w. deze vrouw schrikte er niet voor terug om haar kinderen en kleinkinderen inzet van haar “strijd” te maken. Schandelijk…

Gaandeweg heb ik wel dikke lagen eelt op mijn ziel gekregen.

Oktober vorig jaar in screenshots. De aanloop tot het verdwijnen van mijn weblogs. Een kleine selectie van plaatjes. Bedenk dat de bijbehorende teksten verdwenen zijn door Dijstelberge cs. 


 

 

 

 


 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Update april 2018


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.