Daar is ie weer, Henk Bres…

Michelangelo Antonioni: Il deserto rosso (1964)
Het holmaatje van Dirk Hartman, tegen viespeuken en voor porno en prostitutie. Die horen namelijk wel thuis in een normale, vrije maatschappij als de onze. De rechten van vrouwen en kinderen worden hierbij niet uit het oog verloren. Sjaakie van Demmink is reuze blij met de man. Lijkt ook wel een beetje op haar vriendje de Zanger. Alleen wat dikker. 

Wat zie ik namelijk? Plaatjes en video’s van Sjaakie. Haar strijd tegen Demmink en Tibaert is van een bijzonder gehalte en wordt zeer gewaardeerd door Huib Riethof. Sjaakie is zo eerlijk, zegt de man, en ze liegt nooit. Ze strijdt voor de kinderen, ook zijn kinderen, zegt die man.

Ik kom de laatste tijd veel tegen in de aanloop naar een strafrechtszaak. Nu een
linkje en groet van Sjaakie  als illustratie uit haar RT account. Tussen haakjes, bulkaccounts mogen niet van Twitter. Waarschuw Sjaakie even, want die arme ziel moet haar goede werken kunnen blijven verrichten. Of niet soms?


Eerst even het interview van Bres voor de camera van… Moest het even opzoeken, nog nooit eerder van gehoord. Met de media in Nederland gaat het al decennia lang uitstekend, we verzuipen er letterlijk in. De markt dicteert, compleet en we zullen het weten: Henk Bres blij met veroordeling pedofiel.  

Sexy is Zoomin ook, vol met fijnbesnaarde Bataafse humor, beslist tot groot genoegen van genoemde figuren:


Zoomin.TV ::: Your latest news online

Zoomin.TV Mobile. Browse with any mobile device to Zoomin.TV … Vermolen leert Belgen boerenkool drinken. 50 Cent: Illegaliteit in Nederland is leuk … ‎
Sexy – ‎YouTube – ‎Older videos – ‎Entertainment

Zoomin.TV Nederland – YouTube

Nieuwsvideo’s kijken waar en wanneer je maar wil. Vanuit Amsterdam brengen we dagelijks nieuws, sport, entertainment en nog veel meer actualiteit. Met een …

Zoomin.TV Nederland – Dailymotion


Zoom.in TV | Facebook

TMG verwerft meerderheidsbelang in Zoomin.TV Nederland …

5 nov. 2012 – Zoomin.TV levert in Nederland nu al videocontent aan een netwerk van 142 sites. TMG voegt daar sterke merken aan toe, zoals Telegraaf.nl, …
zoomin.tv, Bron Politiek24x7Jan Riemens (Zoomin.TV): 20 miljoen omzet met online video

31 mrt. 2014 – En daarmee is het kernproduct van Zoomin TV ook veranderd. Vroeger stond … Er wordt in Nederland niet geïnnoveerd. Je kunt ook niet vanuit …U ziet het, het gaat de goede kant op met onze media. De stem van het volk wordt gehoord en het volk wordt terdege geïnformeerd. Zie het bewuste “interview” met Bres. Aansluitend nog wat spul van Sjaakie ter ere van Tibaert, zeer volks en buitengewoon goed geïnformeerd is deze Bataafse dame:Weet u wat? Ze is dol op video. Wat je ziet is immers waar en haar plaatjes zeggen meer over haar dan haar praatjes. Zie maar:

https://youtube.googleapis.com/v/i3AmwjDwpic&source=uds
Gelukkig bewaart ze heel veel en ze kan ontzettend goed selecteren, een kunst op zich. Hier over een uithuisplaatsing op 25 januari 2012…

https://youtube.googleapis.com/v/HkL_-8rHnGg&source=uds

Eerlijk waar, ze zegt het zelf, ze strijdt voor de kinderen. Op Twitter, en hoe… Mensen die haar volgen en bij haar de informatie halen zijn volledig op de hoogte, van Jeugdzorg tot Demmink. Wat is ze toch goed, wat is ze toch lief.

Pro-family…

https://youtube.googleapis.com/v/4nkgezojsgo&source=uds
Vol liefde en mededogen is ze…
Mannen, ware kerels zijn het, Herman en Huib. Daar kan Sjaakie mee uit de voeten:
Haar grootste zorg is een dam opwerpen tegen het pedofiele gevaar. Daarin ondersteunen die twee kerels haar volledig. En Occupy…

https://youtube.googleapis.com/v/qL6KVIWUieY&source=uds


ALS UITSMIJTER

Wat een geluk dat ze Tibaert even goed in de smiezen houdt als Demmink…
Wiel Kusters… Wiel Kusters tussen die rotzooi van Sjaakie? Anders gezegd, kerels als Bres, Riethof en Falkenstein ontbreekt het aan elementaire beschaving. Daar hoort Kusters in geen geval tussen te staan. 

Wat was het geval? Dankzij een Treksletje waren spullen van Tibaert verdwenen… Het waarom maakte haatoma Yollie wel eventjes duidelijk. 

Conclusie van dit al, het volk heeft de media die het verdient.
 
Uitgelicht screenshot: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.