Twee charlatans hebben pret…

De een een historicus die de geschiedenis inhaalt, de ander een gewezen nieuwsredacteur met een bijzonder reukorgaan. Reuze pret hebben ze over een “journalist”. Een communicatie deskundige dus. Ja, ja. Dat beroep is naar de verdommenis. Of dat door de ontwikkeling van de digitale media komt? Ik denk eerder vanwege de pretcultuur die al vroeg na de Tweede Wereldoorlog begon. André moet het weten als dj. 

Over kraken had ie een stukje geschreven, die nep-journalist en André als oplettend lezertje merkte meteen dat er iets niet deugde, o wonder. Een jaar geleden wist hij te melden dat Tibaert voor de AIVD werkte. Zo weet u alvast dat er over Tibaert, en hopelijk over niet al te lange tijd, onthullingen komen. Krapuul zal er, als gebruikelijk, geen melding van doen.

De andere charlatan heeft bewijs, bewijs over telefonisch stalken en de dader, o wonder, had het hem bevestigd. Ook hier is sprake van Tibaert. Op korte termijn, de data geef ik wel door als ze me bekend zijn, gaat de rechter zich hierover buigen. Zijn vriendin behoort tot de aangeklaagden. Het bewijs zal dan ongetwijfeld boven water komen, want zijn vriendin laten vallen dat doet Huib niet.

info “Arnold”
info Huib Riethof


 

Voor nieuwkomers op dit weblog, een van de vele stukken waarin ik duidelijk de context weergeef: 

“Een anarchiste dreigt met legale middelen…”Foto: Phédia Mazuc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.