Stoorzenders op Twitter

Fernand Léger: Derrière le Miroir 20/21 – L’art abstrait (1949)
Stoorzenders hebben een specifiek doel, ongewenste geluiden en stemmen mogen niet doordringen. Ze zouden de orde kunnen verstoren en erger. In die orde zijn de rollen verdeeld en dient een ieder zijn plaats te weten. Gelukkig heeft het merendeel van de bevolking de principes van deze orde verinnerlijkt en speelt het spel mee. 

Ordeverstoorders dienen hard aangepakt worden. Ze glippen er steeds weer tussendoor. Ze gelden als ratten, strontvliegen, als ongedierte of als onkruid dat uitgeroeid moet worden. Effectief middel op de sociale media is het spammen en stalken. Helpt dat niet dan kan een beetje meer of minder smaad en laster ook geen kwaad. Uiteraard is een stevige samenwerking geboden tussen de stoorzenders, mensen die het als een roeping zien de samenleving te vrijwaren van duistere krachten. Netwerken is dan ook gevraagd en het multiplicator effect doet de rest.

Een voorbeeld uit vele, uit het dagelijks Twitterleven van Tibaert. Namen zijn overbodig, ze vallen wel te verifiëren. Ik weet nauwelijks of niets van ze af.


7 november 2014


Evengoed, laten we ook Tib niet vergeten, de gekke haan met zijn paranoïde gelog.tibaert.files.wordpress.com/2014/04/huibre…

 


Laat het nu juist de reden zijn waarom Tibaert met die weblogs begonnen is, het paranoïde gedrag tonen van mensen die o zo graag de baas spelen. Ook dit weer, zie maar op dezelfde dag nog:

Wie Engel is interesseert Tibaert geen bal, dat geldt voor alle ordehandhavers, stoorzenders dus op Twitter. Zijn gesprekspartner kende ik uit een grijs verleden vanwege haar strijd voor een blank Zuid Afrika. Even gekeken, haar opvattingen waren nog als vanouds. Enkele dagen later komt een bericht over een veroordeling van diezelfde Engel en reageer ik op die bewuste site. Vervolgens verschijnen er onder Tibaert de volgende berichten. 


13 november 2014


LOL Lees de laatste reactie hier. Geeft de term ‘domrechts’ nieuwe inhoud. – nou, die van die kip is nóg dommer. Met z’n jurisprudentie. – Ja. Daar ga ik nog even op reageren. Beroepsstalker Tibaert die zich een paar dagen geleden nog solidair verklaarde met Engel.

 


De reactie van een persoon, die me al sinds bijna twee jaar op block heeft staan, is deze:


Grappig om hier Tibaert op te zien duiken. Vooral omdat dezelfde Tibaert op 7 november jl nog veel sympathie op kon brengen voor die arme, vervolgde Robert van den Engel. Maar ja: toen was er nog geen vonnis. Wat heeft je van mening doen veranderen, Fons? En nu niet snel die blogpost verwijderen!

 


Zo gaat dat dus. Iemand waar ik nog nooit een woord aan vuil heb gemaakt, kwam de afgelopen jaren regelmatig bij me op “bezoek” met stompzinnige mededelingen als ware stoorzender. Beroepsstalker zegt de man. En verder? Dan wordt ie grof en verdraait de zaak. Solidair? Mening veranderen? Blogspot weghalen? Ja, dat laatste willen en doen zijn kornuiten maar al te graag. 

Kortom, deze man is een perfecte stoorzender en wil ontzettend graag dat je zijn bewuste insinuaties gaat weerleggen. En de beheerder van die site? Die had me ontvolgd in dezelfde periode als die andere me blockte. Lomp en bekrompen volk exact passend binnen, ik zou willen zeggen, de Bataafse orde. Voor wie er zich bij thuis voelt, ga uw gang. Mij niet gezien…Een ps

Grappig, die Friese Pyt, juist over die man ging het in dit bericht, is de leeskunst beslist niet machtig. Het zij hem vergeven. Kwalijker is het dat hij het heeft over snel iets verwijderen. Dan ben je echt een klootzak bij de wetenschap wat zijn kameraden hebben uitgevreten met m’n materiaal. Dat spul werd een beetje te belastend voor ze en moest weg. Achteraf ook nog de kluit belazeren in de wetenschap dat niets meer te bewijzen zou zijn hoort hierbij. Wat ben je toch een miserabel kereltje Pyt. Ga maar fijn samen met die Maastrichtse haatoma op fascistenjacht. Ik zou zo zeggen, begin bij jezelf. O ja, vraag dat mensch alvast even om een door haarzelf uit berekening weggehaald blog uit 2012 weer terug te zetten, dan gaan misschien ook jouw ogen open.

maart 2018
 
Uitgelichte afbeelding: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.