Stalken, spammen, bedreigen en een verhoor…

Iñaki Caperochipi: Papua New GuineaEEN TERUGBLIK VOORAF

 


Hoeveel mensen zouden inmiddels strafbare feiten jegens Tibaert begaan hebben? Het zijn er velen, waaronder de nodige die meenden aangifte tegen mij te moeten doen. Afgaande op mijn ervaringen op Twitter en voorheen bij de NRC, zou je ervan overtuigd kunnen raken dat het fascisme elk ogenblik in zijn volle glorie kan losbarsten. Ik hoop op beter, maar hou in mijn achterhoofd dat niets meer onmogelijk is wat dat betreft. 

Wilders wordt alsmaar driester, want hij proeft nu of nooit. Tegenwind krijgt hij nauwelijks, het lijkt wel of men hem wil behagen v.w.b. zijn politieke opvattingen. Slechts als het persoonlijk wordt, zoals dezer dagen met Pechtold, verneem je wat. 

We krijgen in ieder geval de rekening gepresenteerd voor het feit dat fascisme als een taboe beschouwd werd. Toch was het nooit weg en in vele vormen tastbaar voorhanden. Wie zijn ogen te kost geeft ziet het in de naoorlogse ruimtelijke planning met name volop terug. Tel daarbij de beruchte Hollandse hokjesgeest, die gesleten wordt als zijnde tolerantie en je weet dat de voedingsbodem voor fascisme in dit land optimaal is. 

Betrek bij deze achtergrond de bruggenhoofdfunctie die Nederland Atlantisch inneemt, de innige band met Israël en niet te vergeten het fiscale paradijs Nederland. Wilders in dit verband als marionet voor duistere zaken kan niet uitgesloten worden, ze ligt zelfs voor de hand. Zijn adoratie voor Trump en Netanyahu spreekt boekdelen. 

Wat te doen? Laten we de nitwitten links en rechts een toontje lager zingen. Mensen verdacht maken brengt geen enkele dialoog op gang, mensen worden argwanend en angstig, zeer ten faveure van Wilders & co.

Wat ik stiekem hoop dat figuren die mij belasterd hebben zich verplicht voelen kleur te bekennen over wat ze willens en wetens hebben aangericht. Dat zou de weg vrij kunnen maken op kleine schaal om een signaal te laten uitgaan dat we niet hardleers hoeven te zijn, ons niet hoeven te laten intimideren, door wie dan ook. Dat er nog zoiets bestaat als rechtvaardigheid. Zou mijn hoop ijdel zijn?

Tot u sprak de PVV leider van Maastricht. Het volgende constateerde ik vier jaar geleden al.

 


(februari 2017)IN 3 MAANDEN TIJDS KAN VEEL VERANDEREN 


En nee, deze mensen zijn niet achterlijk, maar door en door doortrapt. Praktijken die je van fascisten verwacht.

Voor en na mijn block van Sjaakie Wouters, oktober 2012: 


 


Tezelfdertijd als Sjaakie ontvouwde een haatoma haar plannen, volleerd intrigante als zij is, dachten Jacqueline van Wel, Dirk Hartman en Friedrich Eckhardt te kunnen oogsten wat ze gezaaid hadden en leefde Alexandra Strieker in de veronderstelling dat ik vervolgd zou worden voor hacken.

Deze laatstgenoemde genoot en geniet de steun van een objectief figuur.

Kort voor de Kerst kreeg ik een oproep tot verhoor en in januari was het zover en ging ik eens kijken bij deze kloothommel die voortdurend beweerde en voor zover ik weet nog steeds volhoudt dat het klopte wat Sandra beweerde en dat er bewijs was. Frappant, een vergelijkbaar span als Sjaakie en Huib Riethof, maar dit terzijde.

Vanwege dat hacken kwamen mooie spulletjes van beiden boven water,  ook deze:


 

 

 

 

Onmiskenbaar een psychopaat

 


 

 

 

Op heterdaad betrapt…


Gek, knettergek? Nogmaals, daar doe ik geen uitspraken over. Deze mensen lopen vrij rond en hebben kiesrecht, net als die Sjaakie, Jeky en Eveline. Het geeft wel te denken dat Sandra Strieker gekandideerd heeft voor het Europees Parlement. Ach, voor een ieder die nog niet het denken verleerd is en weigert te dwepen met idolen zal haar slaafse volgen van Ayn Rand voldoende zijn om deze vrouw niet au sérieux te nemen.

Ze herkende wel meteen in Sjaakie een nieuwe metgezel in de strijd tegen ongewenst, dat moet je haar nageven. Voor mij meteen de reden er melding van te maken. Fascisme, weet u wel?

 


Meer over wat ik allemaal in januari nog verder te zien kreeg staat hier: Screenshots – januari 2013. Op die manier komt alles mooi bij elkaar te staan. Veel overzichtelijker ook voor justitie. Ook voor wat fake tweets betreft… Ja, ja… Er is echt teveel om allemaal op te noemen.
 
Update februari 2017

Uitgelichte foto: © Iñaki Caperochipi Photography

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.