Een Israël supporter

bronHuib eens van een andere kant, als kenner van het Israëlisch-Palestijns conflict. Wat wilde hij nu met deze interventie bewerkstelligen? 


 
WilmaDijkstra1 4:55pm @huibree Jij kwam in mijn TL tweeten met commentaar, ik antwoordde daar netjes op terug. Ik dacht dat je een redelijk man was. Helaas dus:)
 
4:52pm @huibree O, je leest Frontaalnaakt en Abu zie ik. Je bent ook al zo paranoide dat wanneer iemand voor Israel opkomt daarvoor betaald wordt.
 
11:39am @huibree En is ook bewezen. Kijk wat er in 2005 gebeurde toen Israel zich terugtrok uit Gaza.
 
11:39am @huibree Niet.. Israel probeert sinds 1967 vrede te bereiken. Maar door de 3 nee’s van Khartoem in 1967 is dit onmogelijk.
 
11:23pm @huibree @a_vermeij @PvdA Ook al zou Israël alleen uit Tel Aviv bestaan zouden de Arabieren het nog niet erkennen..
 
11:20pm @huibree @a_vermeij @PvdA Niet. De artikelen die oproepen tot vernietiging van Israël werden nooit aangepast.
 
10:17pm @ditisISRAEL @CorVreede Israel is de sterkste partij volgens @michielservaes .Dat mag natuurlijk niet. Dat kleine landje moet zwak worden.
 
10:11pm @michielservaes wil “Palestina erkennen omdat er dan twee gelijkwaardige partijen zijn. O, dus dan valt ermee te onderhandelen? Really??
 
9:36pm @PvdA Staan jullie er nu ook op dat alle Arabische landen Israel ook gaan erkennen?
 
9:33pm @PvdA Worden de schoolboeken nu in Gaza ook aangepast? Hebben jullie daar ook zicht op?
 
9:28pm @swsjoerdsma zegt” ‘Erkenning marginaliseert de extremisten’ Zullen we dan ook maar IS erkennen?
 
9:23pm @michielservaes En als Abbas geen afstand neemt van Hamas wil @PvdA dan nog steeds “Palestina erkennen?
 
9:07pm PVDA,wil een staat erkennen die het afslachten van Christenen, Jazidi’s, en Turkmenen met groot gejuich aanmoedigt,
 
8:54pm RT @AntoinetNouveau: @WilmaDijkstra1 @JoopJack55 Er vallen dagelijks bommen op Israel, daar hoor je de pers niet over.
 
8:40pm PVDA over erkenning “‘Palestina” Hamas, die in de grondwet heeft staan dat Israel vd kaart geveegd moet worden. Niet te geloven.


Wat blijkt, Riethof weet het en heeft voorspellende gaven. Hij kent de propagandamachinerie, van beide kanten mag ik hopen. Alhoewel, bij hem zijn Gretta en Anja nooit ver weg. Hij beseft het gevaar dat uitgaat van een regering, een democratisch gekozen regering. En nu? Hij houdt zijn rug vrij, antisemitisme onder het mom van komt er bij hem niet in. Zou hij niet weten dat Palestijnen ook semieten zijn? Ze kunnen jood, moslim en christen zijn…

Een jaartje eerder was deze man volop in de weer om mijn materiaal op internet te doen verdwijnen. Over de schunnigheden, propaganda en haat richting joden en moslims van vrouwen op dezelfde wijze actief als Wilma hierboven, die hem deze houding hadden ingegeven, heb ik hem nooit gehoord. 


Een screenshot, een maand nadat mijn weblogs bij Google opgeschort waren dankzij een crapuletje van Krapuul. Zeer selectief in het waarnemen is de man zeker en in het plegen van bedrog en verspreiden van smaad verstaat hij z’n mannetje. De voorbeelden daaromtrent staan op dit weblog. 


update maart 2017
 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.