Een Israël supporter

Dora Maar: The Conversation (1937)
Eerst een documentaire die iedereen gezien moet hebben die over Palestina en Israël zijn mond wil opendoen. Terug na het jaar 1992 en wat erop volgde met ondermeer een oproep tot moord van Bibi die zou slagen. Sindsdien is Israël in handen van fascisten, zo kunnen we rustig stellen. Enfin, kijkt u maar.

Die Oslo Tagebücher


Propaganda doorprikken is onbegonnen werk, op de eerste plaats wel omdat er nooit feiten aangedragen worden, vandaar propaganda. Het enig zinvolle in mijn ogen is stelselmatig doorvragen, geef de feiten en de bewijzen maar, dan praten we verder.

Als je zelf de zaak belazert, onbetrouwbaar bent gebleken, kun je je nooit meer ergens op beroepen. Dan ben je verachtelijk. Zo iemand is voor mij Riethof. Hoe gaat hij met een goedgelovige Israël supporter om? Vandaar Huib eens van een andere kant, als kenner van het Israëlisch-Palestijns conflict. Wat wilde hij nu met de volgende interventie bewerkstelligen?


WilmaDijkstra1 4:55pm 
@huibree Jij kwam in mijn TL tweeten met commentaar, ik antwoordde daar netjes op terug. Ik dacht dat je een redelijk man was. Helaas dus:)


4:52pm 
@huibree O, je leest Frontaalnaakt en Abu zie ik. Je bent ook al zo paranoide dat wanneer iemand voor Israel opkomt daarvoor betaald wordt.


11:39am 
@huibree En is ook bewezen. Kijk wat er in 2005 gebeurde toen Israel zich terugtrok uit Gaza.


11:39am 
@huibree Niet.. Israel probeert sinds 1967 vrede te bereiken. Maar door de 3 nee’s van Khartoem in 1967 is dit onmogelijk.


11:23pm 
@huibree @a_vermeij @PvdA Ook al zou Israël alleen uit Tel Aviv bestaan zouden de Arabieren het nog niet erkennen..


11:20pm 
@huibree @a_vermeij @PvdA Niet. De artikelen die oproepen tot vernietiging van Israël werden nooit aangepast.


10:17pm 
@ditisISRAEL @CorVreede Israel is de sterkste partij volgens @michielservaes .Dat mag natuurlijk niet. Dat kleine landje moet zwak worden.

10:11pm 
@michielservaes wil “Palestina erkennen omdat er dan twee gelijkwaardige partijen zijn. O, dus dan valt ermee te onderhandelen? Really??


9:36pm 
@PvdA Staan jullie er nu ook op dat alle Arabische landen Israel ook gaan erkennen?


9:33pm 
@PvdA Worden de schoolboeken nu in Gaza ook aangepast? Hebben jullie daar ook zicht op?


9:28pm 
@swsjoerdsma zegt” ‘Erkenning marginaliseert de extremisten’ Zullen we dan ook maar IS erkennen?


9:23pm 
@michielservaes En als Abbas geen afstand neemt van Hamas wil @PvdA dan nog steeds “Palestina erkennen?


9:07pm 
PVDA,wil een staat erkennen die het afslachten van Christenen, Jazidi’s, en Turkmenen met groot gejuich aanmoedigt,


8:54pm 
RT @AntoinetNouveau: @WilmaDijkstra1 @JoopJack55 Er vallen dagelijks bommen op Israel, daar hoor je de pers niet over.


8:40pm 
PVDA over erkenning “‘Palestina” Hamas, die in de grondwet heeft staan dat Israel vd kaart geveegd moet worden. Niet te geloven.Wat blijkt, Riethof weet het en heeft voorspellende gaven. Hij kent de propagandamachinerie, van beide kanten mag ik hopen. Alhoewel, bij hem zijn Gretta en Anja nooit ver weg. Hij beseft het gevaar dat uitgaat van een regering, een democratisch gekozen regering. En nu? Hij houdt zijn rug vrij, antisemitisme onder het mom van komt er bij hem niet in. Zou hij niet weten dat Palestijnen ook semieten zijn? Ze kunnen jood, moslim en christen zijn…

Een jaartje eerder was deze man volop in de weer om mijn materiaal op internet te doen verdwijnen. Over de schunnigheden, propaganda en haat richting joden en moslims van vrouwen op dezelfde wijze actief als Wilma hierboven, die hem deze houding hadden ingegeven, heb ik hem nooit gehoord. 


Een screenshot, een maand nadat mijn weblogs bij Google opgeschort waren dankzij een crapuletje van Krapuul. Zeer selectief in het waarnemen is Riethof zeker en in het plegen van bedrog en verspreiden van smaad verstaat hij z’n mannetje. De voorbeelden daaromtrent staan op dit weblog. 


Laatste update december 2019


Uitgelichte afbeelding: Dora Maar – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.