De haatzaaier is weer actief

Lines and curves
Zijn weblogs zijn terecht vorig jaar weggehaald, zo luidt de opvatting in kringen rond Krapuul. Het was een mooi opzetje, achteraf gezien. Veel van dat haat spul komt echter weer terug op internet, want zoals we weten onkruid vergaat niet. Het is niet uit te roeien, het gaat maar door. We mogen onze ogen er niet voor sluiten, is mijn advies.

Eveline van Donkelaar, André de Raaij, zich noemende Arnold, Jacqueline Wouters, Huib Riethof, niet te vergeten die alleraardigste Rooie Ina * en haar chef d’équipe van KrapuulJeroen van den Heuvel, allen hebben ladingen boter op hun hoofd, ze verdraaien, liegen, zoeken ruzie, voeren een hetze, schelden. Ze zijn honderd maal erger gebleken dan het wijd en zijd bekende schorem.

Op het moment zet ik mijn screenshots op internet als compensatie voor die weggehaalde weblogs en telkenmale schrik ik van wat mensen zich durven te permitteren. Als ze hun vuiligheid op internet zien staan, gooien ze er nog een schepje bovenop en lopen vervolgens naar de politie. Ben je dan nog wel helder in je bovenkamer? Ja, ze weten dat brutaliteit loont, grote bek, schelden, het dondert niet. Gelijk hebben ze en dat willen ze zo houden, deze asocialen.

Een voorbeeldje, een treurig makend omdat er gesproken over “broertje”. De maker heeft weet van mijn broertje, hij of z’n kameraad melde eens: “Hij heeft er letterlijk een broertje aan dood.” Die Eveline heeft ook weet van mijn broertje, maar deze vrouw, bezield van ongeremde haat, zegt doodleuk dat ik haar kinderen bedreig, dat ze haar kleinkinderen tegen mij moet beschermen, dat ze de politie heeft gewaarschuwd omdat ik ergens op een feest kwam. Dat zijn geen grapjes, dat is geen humor, dat is smeerlapperij van de ergste soort.  


 


O ja, ik danste op het graf van iemand zei die gore tante ook nog. 

Een lieve vriendin van me uit de Randstad, die was fake. Ze werd belachelijk gemaakt en de stalkers zaten er als altijd bovenop, geleid door de schaamteloze Riethof met z’n Sjaakie. Toen deze hardwerkende dame begin dit jaar plots overleed repte niemand meer over haar, de stalkers schaamden zich absoluut niet voor hun wandaden. 

Hun schandelijke daden willen mensen als genoemd wel zo snel mogelijk uitwissen, desnoods wordt de boodschapper een kopje kleiner gemaakt. En voort gaat het, voort…

Mensen, fascisme is springlevend in dit land. Inhumaan tot op het bot zijn velen en ze wijzen steeds richting de ander. Nooit, nooit, nooit een greintje zelfkritiek. Zij, en zij alleen, stellen de norm, willen de norm voor ons allen stellen. 

Dit is wat ik zag, vandaar dit stukje in een opwelling geschreven. Ik ben er doodziek van. Wat een tuig… Het zijn mensen die anderen kunnen zien verrekken en daarbij nog staan te lachen ook. De stompzinnigheid, dat is wel het ergste, die kun je niet weerleggen.


 


Aan het woord komt een christelijke moraalridder, waarschijnlijk de ergste soort als het over sociaal en naastenliefde gaat. Dan geven ze niet thuis, geen moeite is hen echter teveel om heel internet af te zoeken om te achterhalen waar een blote kont en tieten vandaan komen. Volslagen idioot…
Tot slot nog een reactie van vorig jaar, van iemand die ik al veel langer ken via internet, van voor Twitter zeg maar. Iemand die het niet gemakkelijk heeft. Deze berichten ontving ik vorig jaar december via DM:

“Die gekke Gavimensch vertrouwde ik niet. Die wil heersen op twitter en  mensen opfokken met haar ruzies.” 

“Bevriend met die Gavimensch? Nooit.” 

“En Twitter is nooit een vrijplaats.”


* Inmiddels is ze hem opgevolgd en noemt zich “chief-editor”.Uitgelichte foto: bron
Afbeelding: Cock van Harskamp (Twitter)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.