Tibaert en Femke Halsema

Edgar Degas – L’absinthe/Dans un café, 1876 
Even op herhaling, najaar 2013… Wat heeft Tibaert nu weer gedaan, vraagt een uiterst welopgevoed en verstandig persoon.

Ik zal het hem nog eens uitleggen, Tibaert laat doodeenvoudig zien wat mensen over hem te melden hebben. Je kunt het geloven of niet. Verder doet Tibaert niets. Wie aan die gereproduceerde berichten geloof hecht is zelf schuld.

Deze berichten moesten verdwijnen, dat was van meet af aan duidelijk. De Bataaf wenst een schone ziel te hebben als hij bij Petrus aan de hemelpoort verschijnt. Hij behoort namelijk tot een mensensoort die zich uitverkoren waant. Een Bataaf zal nooit iemand kwetsen, wat bedriegen is weet hij niet en liegen is tegen zijn natuur. Zijn verleden is brandschoon, hij haalt immers de geschiedenis in.

U begrijpt het al, Tibaert zuigt alles uit zijn duim. Hij is zoals Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar geconstateerd hebben een pathologische leugenaar en hij steelt bovendien, dat heeft Ina Dijstelberge onomstotelijk vastgesteld. 

De dagelijkse portie calvados doet hem ook al geen goed en het geilen op blote billen nog minder. Dat begreep André de Raaij meteen. 

Kinderen moeten beschermd worden tegen dit monsterlijke gevaar, dat spreekt vanzelf. Het is overigens onbegrijpelijk voor buitenstaanders dat de politie hem alsmaar zijn gang laat gaan.  

Het voortdurend schelden door Tibaert maakt het er ook al niet beter op. Hij heeft het over gajes, crapuul, gore tantes… Je moet maar durven. Ja, die man komt niet uit zijn hok, zij eens een baron, die al in een vroeg stadium de ware trekken van Tibaert beschreven had. Joodse zelfhaat was wel het meest opmerkelijke wat uit die biografische notitie naar voren kwam tezamen met een nazi verleden van Duitse verwanten. 

Wat heeft die Tibaert nou zo samen genomen in zijn leven gepresteerd? Een ex-wethouder van de grote stad Amsterdam is het eens haarfijn gaan uitzoeken. Een technisch tekenaartje bleek uit zijn bevindingen. Of had Tibaert toch zijn dagen gesleten als ambtenaar achter een loket zoals weer anderen beweerden? 

Zeker is, hij is een minderwaardig sujet. Zijn kop moet eraf.

Jammer voor hen, hij geniet bescherming van de AIVD. Figuren als Tibaert kunnen namelijk makkelijk gechanteerd worden en aldus gedwongen worden smerige zaakjes voor de dienst op te knappen. Zou hier tevens de link liggen met Demmink? Mogelijk is alles, ik hou nu verder mijn mond. 

Meer informatie kunt u terugvinden op de weblogs van Tibaert. Veel leesplezier!

Voor ik het vergeet, de oude weblogs zijn als bekend verdwenen. Het opzetje van en met Rooie Ina bleek zeer succesvol. Mogelijk dat de rechter er in de toekomst anders over denkt, zie Wilders en de vrijheid van meningsuiting. We zullen zien. Voorlopig is Tibaert nog niet verdwenen van het internet tot groot ongenoegen van het crapuul.


Huib blijft Sjaakie door en door trouw en durft haar zelfs op de vingers te tikken: “Klopt niet”. Ook voor de grootste lasteraar richting Tibaert springt hij graag in de bres, het is een goede vrouw, zegt ie. Aan alles valt te merken dat Huib ooit een ménage à trois heeft gevoerd. De schaamte voorbij zogezegd. Geen woord van gelogen zou Anja zeggen.

Er zijn vele goede vrouwen actief op internet. Ook eentje die Wilders graag alle mogelijke ruimte wilt geven om zich te uiten, zodat hij niet door justitie lastig wordt gevallen. Ze waarschuwt hem dan ook terstond bij mogelijk ongerief.

Femke is echt een schat. Volksvertegenwoordiger geweest en alleen bezorgd over haar eigen wel en wee. Vergeet niet, Femke, de grootste bestrijder van het gevaar Tibaert was juist die F.E. te R. Zijn onvoorwaardelijke steun aan de anti-Tibaert gelederen was (en is, wie weet?) onovertroffen. Deze soldaat van Wilders was werkelijk geen moeite teveel. Besef je wel waar jij en je kinderen nog aan blootgesteld zouden zijn geweest zonder de tomeloze inzet van die man? Ook dat mag wel eens gezegd worden, vind je niet? Steeds weer die voortdurende hetze, steeds weer oude koeien uit de sloot halen. Schaam je, Femke. Geef mij maar Els, nee niet een Elske, maar Els, een vrouw uit een stuk. 

Dit wil ik nog wel even kwijt. Aan deskundigheid en politiek inzicht ontbreekt het Riethof niet. En lid van die partij is ie ook niet meer. Hij is zoekende, met twijfel bevangen. Ik wacht op zijn bewijs.


ps: Twitter: @femkehalsema @tibaert
 


 

 

Uitgelichte afbeelding: bron Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.