Eens even kijken…

Armand Rassenfosse (1862-1934) – La mort des amants
bronHoe staat de vlag erbij op Twitter? Afgelopen dagen was ik in de weer met het publiceren van m’n screenshots. Niet omdat Tibaert zo bijster interessant is voor de buitenstaander, maar omdat die plaatjes veel inzicht verschaffen in de volksche geest op internet. Als die zich breed gaat maken in de samenleving komen we nog voor veel onaangename verassingen te staan. Ga daar maar vanuit. 

Een van de figuren die mijn pad heeft gekruist is Sjaakie. Ze is geliefd van links tot rechts. Als je afgaat op de tijdstippen is ze met een viertal accounts dag en nacht in de weer om haar aanhang te informeren. Met propaganda en desinformatie. Een treurigmakend gedoe voor mensen die nog een sprankje hoop hebben voor de toekomst van de mensheid. Nee, de evolutie van de mens maakt weinig vorderingen. We lijken wel gedoemd tot zelfvernietiging. De Sjaakies onder ons vormen er de voedingsbodem voor. 

Hier een paar screenshots, puur willekeurig, zonder verder te zoeken. De eerste is er eentje van meer dan een jaar geleden geRT door iemand die kennelijk ook de weg kwijt is:


 


IS geniet grote belangstelling van Sjaakie. Daar komt zo ongeveer alles samen aan crime en dat laat ze niet passeren. Zonder enig benul van zaken post ze alles wat ze tegenkomt weet ik uit ervaring. Met nadruk zaken die mensen in een kwaad daglicht stellen. Een goede en betrouwbare partner is nu voor haar Sandra


 


Met mensen de spot drijven is haar lust en leven. Haar stompzinnigheid op de korrel nemen is verboden. Niet dat ik dat zou doen, slechts het tonen van haar stinkende smurrie wekte al haar toorn jegens Tibaert: 


 


Ze verliest Tibaert, net als een van zijn kameraden niet uit het oog en sleept die twee overal bij. Toch heb ik haar er al meermaals op geattendeerd dat juist i.v.m. met die AFA ik bezoek heb gehad van de recherche. Niet als verdachte…:


 


Het wachten is nu wanneer ze zich voor de rechter dient te verantwoorden. Bij het terugzien van dat oude spul viel me op hoe intens haar samenwerking was (en nog is zo te zien) met regelrecht schorem en ze gedekt werd en wordt door o zo fatsoenlijke lui van de site Krapuul. Ook dat geeft te denken bij die voortdurende diarree aan smaad, leugens, bedrog en dreigingen van deze vrouw. Hacken is een mooi voorbeeld. Daar gaat het komende stukje over…

Hier de bijgewerkte lijst screenshots. Die van 2012 en 2013 zijn compleet, die van 2014 bijna:

Screenshots – overzicht
Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.