Het bewijs

Carlo Mollino
Nee hoor, u ziet hier niet Trixdinges. Zei ze niet ooit: porno is pomo?
Het “pomogehalte” correleert met de hoogte van de studie, aldus iemand die verlicht is door de geest van Ayn Rand. We mogen dus rustig stellen volgens haar logica hoe minder de intellectuele bagage en kennis van iemand is des te meer hoort hij thuis in haar kring, die van de libertariërs. De Tea Party is hun eigen theekransje. Sarah uit Alaska en Pamela, vriendin van Wilders, kun je zien als de gastvrouwen.

Bij gebrek aan argumenten grijpen ze graag naar wapens, heel legaal. In de States gelukkig voor hen direct in de handel leverbaar. Vooralsnog is dat in onze nog niet bevrijde samenleving legaal onmogelijk, dus wordt naar de gewapende hand van de staat gegrepen, de politie. Voor elk akkefietje doen ze dat en zolang gaan ze er mee door totdat Vadertje Staat zegt, hier hebben jullie het speeltuig, doe ermee wat je wilt. Inbrekers neerknallen bijvoorbeeld.

Ook Tibaert moest eraan geloven. Hij zou gehacked hebben, een Facebook nota bene. Wie doet dat nou? Tibaert zeker niet, maar onze bloedeigen Pamela stapte naar de politie. 

Een kort overzicht van haar bewijslast. Het moet gezegd, er valt tenminste wat te zien hetgeen me bij de Tegenpartij van Strieker nog steeds niet gelukt is. Ook hier weer een alleraardigste kerel die een vrouw terzijde staat…juni 2012En vele supporters heeft ze… Een reconstructie aan de hand van screenshots. Het is een samenvatting van hetgeen zich najaar 2012 afspeelde, m.n. rond die aanklacht van Strieker. De AIVD zou op korte termijn geïnformeerd worden. Vraag maar aan Yollie, Tibaert heeft haar er nog verslag over gedaan op een Maastrichts terrasje. Praat niet zo haard, maande ze, iedereen kan het horen.

Stuk voor stuk zijn het schertsfiguren, maar dat is Wilders uiteindelijk ook. En zeer slim. Misdaden tegen kinderen, dergelijke berichtgeving pikte Yollie op een voor haar bekende wijze later weer op, want de werking die er vanuit ging bleek zeer effectief,. Dat had ze al in een vroeg stadium onderkend, toen ze Tibaert de oorlog verklaarde vanwege haar vriendschap met een veroordeelde alcoholist, Vlunk op Twitter.

Ogenschijnlijk bewandel ik zijpaden. Het ging toch over hacken? Juist, maar alles hangt samen. Voor wie m’n blog gevolgd heeft is dat wel duidelijk. Richting Tibaert wordt met een stem gesproken zoals slechts fascisten dat kunnen. Hun handelwijze is eveneens van dezelfde orde, links of rechts, het maakt weinig verschil.

De sfeer m.b.t. Tibaert waarbinnen Sandra opereerde is nu wel voldoende getekend. Zei Friedrich Eckhardt al niet veel eerder: “Het vizier staat op je voorhoofd gericht.”? Tibaert zou en moest eraan geloven, niet rechtsom dan zeker linksom. Een beetje ook van samen staan we sterk tegen deze staatsvijand. De baron was op alles voorbereid. O ja, Rooie Ina heeft nog een messcherpe analyse gegeven van dit standaardwerk van Wilders, wist u dat?

Nu enkele maanden verder, Sjaakie ging in de tussentijd met de grote hulp van Huib helemaal uit haar bolletje, pedofiel en zo, maar Sandra hield zich aan de feiten zoals zij die zag. Sandra, ze had dus aangifte gedaan en de wereld was geïnformeerd, stalken en hacken waren de motieven. Zo zetten zich ideeën en meningen vast over personen. Zeer hardnekkig… Ze vat samen: “Don’t bother giving him attention. That’s my insane communist stalker en hacker.”

Ja, er was een screenshot. Vraag me nog steeds af wie dat in de wereld gezet heeft. Die Objecivist vermoedelijk. Beetje van Lotje getikt is ie zeker. Mijn IP adres is het niet, dat wist de politie toen al. Toch moest ik voor verhoor naar het bureau komen. Op excuses van Sandra wacht ik al bijna twee jaar. Excuses i.v.m. een valse aangifte. 

Het fameuze screenshot. Het bewijs. Wat een achterlijkheid. Toch wordt de politie door dit soort mensen verplicht om onderzoek te verrichten. Het is een regelrecht schandaal dat afgestraft zou moeten worden. Dwazen van het kaliber Sandra, Anshof, Wouters, Riethof, Van Donkelaar, noem maar op, denken werkelijk dat de wereld naar hun pijpen dient te dansen. Op zijn minst zijn het een stelletje asocialen.
Moet je hier nou over lachen of huilen? Een incarnatie van achterlijkheid die Sandra en haar metgezel? Dader en slachtoffer. Steeds weer, het lijkt een gebed zonder end. Steeds weer die omkeertruc. Steeds weer in de rol van slachtoffer kruipen, of het nu de islam is, de communisten zijn, de staat, of zoals hier een persoon, het kwaad komt van de ander. Dit soort mensen kunnen doodeenvoudig niet meer anders denken. De ellende die ze door hun houding in stand houden of helpen creëren nemen ze niet waar.

Dit stel, hier prachtig vereend op het volgende screenshot, zijn twee gelijkgestemde zielen… Beiden mensen van het bewijs, dat er niet is. Beiden voelen zich verlichte geesten. Beiden nemen dezelfde houding aan t.o.v. de medemens. Ik zei het al, asocialen, hoe ze zich ook verder zelf verkopen.2012Dat was het dan, tja, het bewijs… Nog steeds wacht ik wel op dat van Riethof. Excuses hoef ik niet meer, dat is een gepasseerd station. Wel eis ik van Riethof dat hij zich verantwoordt over al zijn uitspraken jegens mij. 
 
Foto: Carlo Mollino

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.