Rooms

Vrouwenliefde…
Ook iemand uit het grijze Twitterverleden, die ik weer eens opzocht. Ze was indertijd maatje van Strieker, of dat nog zo is weet ik niet. Uit haar TL trek ik de conclusie dat ze de paus… Een Zwarte Paus zegt ze.

Een dag Helena en u bent weer helemaal op de hoogte van het feit dat reactionair Rooms heel dicht staat bij het traditionele fascisme. In haar geval zeer sterk racistisch gekleurd. Let ook hier weer op het selectieve karakter van de berichtgeving, zoals bij alle fascistisch ingestelde lieden. Ze gaat van diepzwart over de door haar verachte medemens, de ander, de bedreiger in haar ogen tot o zo rein over zichzelf en haar soortgenoten, dat spreekt. 

AANTAL BOOTJESGELUKSZOEKERS VERTIENVOUDIGD…

Gelezen? Heb ik teveel gezegd? Dan weet u nu dat in Italië een half miljoen vluchtelingen rondzwerven, velen al stelend, rovend, moordend. En dan zijn er die Roma nog. Ondertussen tekent Nederland z’n eigen doodvonnis door zijn vijanden in regering of volksvertegenwoordiging toe te laten. Gregorius Nekschot had nog zo gewaarschuwd…Lieden als deze Helena dulden absoluut geen tegenspraak, zijn volstrekt humorloos en kennen slechts een waarheid, de hunne. Hoe ze die ooit verworven hebben zou ik graag willen weten, om meer onheil te voorkomen.

Twitter statusUpdate 17 november 2019


 

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.