Knap staaltje beeldresearch van Twitter…

In bad


 

Soms zie je nog wat met terugwerkende kracht terug. Drie weken geleden: 22 november 2014. Een knap staaltje idioterie zullen we maar denken, dat volkomen past in het stramien van het beschadigen van mensen. De daden van de bewuste vrouw werden steeds gelegitimeerd door mensen die een site in het leven hadden geroepen om Wilders van repliek te dienen. Ze droegen er tevens zorg voor dat berichten als deze over verrichte wandaden aan mijn adres van internet verwijderd werden. Hun argumenten waren en zijn dat Tibaert een bedrieger, alcoholist, bedreiger van kinderen, een psychopaat, een nazi is. Iemand die deze vrouw voortdurend stalkte. Een ouwe gek, die verpleging behoefde maar ze weigerde.

De site? De onverlaten hebben haar Krapuul gedoopt. Een uiterst betrouwbare en vooral linkse site. Links? Volgens een oud gezegde telt een gewaarschuwd mens voor twee.


Schermafdruk 2014-11-24 15.47.32Kan de vogelgriep niet overslaan naar Turkije roept daar iemand. De o zo sociale vrouw die zegt op te komen voor kinderen.Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.