De veelgeprezen vrije mening van Bataven…

Hadi Fallahpisheh: Aan het strand
Het overzicht met screenshots, dat teruggaat tot 2011, is praktisch gereed. Voor wie wat inzicht wil verwerven in de praktijken die mensen zich denken te kunnen veroorloven op Twitter of op internet in het algemeen zijn ze belangrijk studiemateriaal. Er wordt gelogen en bedrogen of het de gewoonste zaak van de wereld is. Zelfs d.m.v. die screenshots zonder verder enig commentaar valt dat duidelijk te constateren.

Screenshots – april 2014


De maand van Marion Carcas, echt een links iemand, die ogenblikkelijk begrepen heeft dat Tibaert een nazi is, een grote vuige smeerlap, wat niet te verwonderen is gezien zijn afkomst. Het figuur Carcas onder talloze schuilnamen actief, Feind hört mit niet waar, is geliefd, in ieder geval bij de personages die onophoudelijk hun afschuw uitspreken over de vermeende wandaden van Tibaert.

Het auteursrecht stond ook deze maand weer op de agenda. Toch wel lachwekkend hoe een dame die doet voorkomen alsof ze auteur is en het recht door haar gekleurde ego-brilletje bekijkt meent te moeten oordelen over derden in de geest van die Marion of oude vertrouwden als Hartman en Sjaakie. Dan lig je behoorlijk op koers, zou ik zo denken. Koers richting fascisme wel te verstaan.

Kijkt u zelf maar, en let op de verbanden tussen personen, waarbij die van André (@vanovernaar) best eens wat meer aandacht zouden verdienen. Stiekeme, achterbakse lieden hebben meestal een dubbele agenda. Die André lijkt me in dat plaatje te passen.


 


Screenshots – mei 2014


Even een doordenkertje: “Je zult toch van fascisme je beroep willen maken, dan ben je echt triest bezig.” 

De Bataaf pakt dat anders aan: “Ik wens Wilders helemaal niet dood, maar hij heeft het volste recht om helemaal kapotgeschoten te worden zolang hij van zijn positie misbruik maakt om mensen tegen elkaar op te zetten. En daar ga ik mee door totdat dat stuk schorem uit het zicht verdwenen is.”

Mensen tegen elkaar opzetten, weet u wie daar zeer bekwaam in is? Ze komt in de eerste tweet aan het woord. Bij degene van wie het eerste citaat stamt heeft ze er bijzonder veel inspanning voor gedaan. Maar de volhouder wint, ook hier. 

Voor het overige, kijk zelf maar en vergeet niet te lachen om al die waanzin. Wel nog een kleine kanttekening. Onze dochter heet Mira en ze valt op een door een onverlaat misbruikte foto te zien als baby.

ALLE BESCHIKBARE MATERIAAL STAAT NU ONDER INDEX.

 

Uitgelichte foto: Hadi Fallahpisheh – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.