Smeerolie Sjaakie…

· internet, justitie
Authors

Jacques Smits zal ik even melden dat ik zijn stuk in deze vorm overneem. aanleiding was zijn tweet over een zitting op 19 januari a.s. in Den Bosch.

Sjaakie, ja die, heeft het over uitlokken, stalken, fantaseren… Precies die zaken waar ze zelf zo sterk in is. Ze is een vrouw die niet meer weet dat ze liegt en bedriegt. Ze bericht n.a.v. de boodschap van Smits het volgende:

 

 
Die tweet aan Herman Falkenstein was voor mij de aanleiding haar reproductie ook maar vast te leggen. Figuren als Sjaakie zijn de smeerolie in de machinerie van haatzaaien, verdacht maken en ongewenst de mond te snoeren. Die olie besmeurt alles, sijpelt overal tussendoor, mensen blijven er aan kleven. Je krijgt het spul niet meer weg. Zonder die smeerolie konden mensen als Falkenstein weinig kwaad, dan werden ze snel geïsoleerd en stonden ze snel stil. Het is die glibberige olie die alles gaande houdt met onbekende effecten.


Hier het artikel van Smits zoals het op de site van Sjaakie staat. Een site die bol staat van strafbare feiten gepleegd door de auteur, maar dat even terzijde. Het spul heb ik opgeslagen vanwege mogelijke strafvervolging tegen Wouters. Over niet al te lange tijd weten we meer.  


via @JacquelineWxxx
donderdag 11 december 2014

Kopie JS de stalker en fantast met geen dubbeltje in zijn zak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: