Smeerolie Sjaakie…

Emeric Timar
Via derden zie je vaak duidelijker zaken die jezelf betreffen. Zo ook hier, een bericht van Jacques Smits op Twitter over een zitting op 19 januari a.s. in Den Bosch, waarover ik niet geïnformeerd werd door de betreffende instantie en vervolgens de reactie daarop van Jacqueline Wouters.

Sjaakie, ja die, heeft het over uitlokken, stalken, fantaseren, precies die zaken waar ze zelf zo sterk in is. Ze is een vrouw die niet meer weet dat ze liegt en bedriegt. Ze bericht n.a.v. de boodschap van Smits aan Herman Falkenstein het volgende: Stalkverhaaltje.

Deze tweets aan Herman Falkenstein vormen voor mij aanleiding om haar reproductie op een site, die bol staat van strafbare feiten gepleegd door de auteur, maar dat even terzijde, vast te leggen: Stalker en fantast met geen dubbeltje in zijn zak. Het spul heb ik opgeslagen vanwege mogelijke strafvervolging tegen Wouters. Over niet al te lange tijd weten we meer.

Figuren als Sjaakie zijn de smeerolie in de machinerie van haatzaaien, verdacht maken en ongewenst de mond te snoeren. Die olie besmeurt alles, sijpelt overal tussendoor, mensen blijven er aan kleven. Je krijgt het spul niet meer weg. Zonder die smeerolie konden mensen als Falkenstein weinig kwaad, dan werden ze snel geïsoleerd en stonden ze snel stil. Het is die glibberige olie die alles gaande houdt met onbekende effecten.

Jacques Smits zal ik even melden dat ik zijn stuk in een aparte vorm overneem.


Nabeschouwing 9 maart 2017.


Vorig jaar heb ik Smits ontmoet op de rechtszaak tegen Herman F. in Den Bosch. Hij was de enige die was komen opdagen. De verdachte bleek pleinvrees te hebben. Mijn vriendin was er wel. Dijstelberge en al die figuren die meeliftten op deze zaak (Dijstelberge weet u haarfijn uit te leggen dat ik meeliftte, voor het gemak heb ik dat begrip maar even bij haar geleend) wisten slechts achteraf melding te doen over de zitting aan de hand van een bericht via internet. Verder weten ze dus niet waar ze over praten. Mijn naam wordt door hen steeds zorgvuldig vermeden als de naam Herman F. valt. Ik ga ze niet wijzer maken.

Sjaakie, wat doet ze op intenet, buiten talloze linkjes doorgeven via een aantal accounts, dag en nacht? Lasteren, mensen in een kwaad daglicht stellen, overgoten met tal van leugens, bijeengeschraapt uit talloze dubieuze sites. Zo iemand kan rustig haar gangetje gaan en wordt geadoreerd van links tot rechts. Zij had samen met Herman F. in het beklaagdenbankje horen te staan. Helaas is het voor justitie onbegonnen werk om iedereen te vervolgen die uitspraken doet zoals Sjaakie aan de lopende band gewoon is te doen. Van die wetenschap maakte de advocaat van de verdachte handig gebruik. 

Om die reden is het wederom voor mij van belang het proces in zijn geheel vast te leggen, dan pas wordt ook voor justitie in een mogelijke strafzaak duidelijk wie, op welk moment en waarom hij of zij bepaalde uitspraken deed. Daartoe dient ondermeer dit weblog. Vergeet niet, dat er nogal wat aangiftes zijn gedaan tegen Tibaert. Privé kan ik erom lachen, maar in principe wordt iedereen serieus  genomen die zulks doet. Dat het vaak niet tot vervolging komt is een andere zaak. 

Over Sjaakie en haar liaison met Herman F. heb ik André de Raaij, Huib Riethof en Ina Dijstelberge nooit een woord horen vuil maken, zeker niet als het Tibaert betrof. Zeer opvallend en een schandaal op zich. Om over Van Donkelaar die zich samen met Sjaakie in het troebele, stinkend open riool begaf, bedoeld is het fascistische, het reactionaire, het gewelddadige, het extremistische, maar helemaal te zwijgen.

Alle hier genoemde figuren gaan nog steeds hun gangetje alsof er nooit wat gebeurd is. Een werkelijke inspanning om fascisme een halt toe te roepen heb ik nog nooit van ze meegemaakt, het tegendeel in alle geuren en kleuren. Wat een crapuul. Uitgelichte afbeelding: Emeric Timar – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.