Stalker Sjaakie verklaart zich nader…

· fascisme, internet, justitie
Authors

Schermafdruk 2016-08-25 03.26.28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door een melding van Smits kwam ik bij het weblog van Sjaakie uit. Met recht kan dat een laster en smaadblog genoemd worden met al die uit haar duim gezogen verhaaltjes, o.a. een twintigtal m.b.t. Tibaert…

Voor ik het vergeet. Haar vriendje Richard gaat door het lint voor zijn Sjaakie. Lees maar… Een beetje de voorgeschiedenis op wat hier volgen gaat. Hoe gaat iemand te werk die weet dat ze de kluit belazerd en dat ze nergens verstand van heeft? Als Sjaakie. Eerst ga je roepen dat iemand je Twitter account heeft laten opschorten, je haalt je weblog weg en zegt doodleuk dat die iemand dat ook heeft doen verdwijnen. Honderden volgers bestook je vervolgens via een van je andere accounts met de mededeling hoe smerig die iemand wel niet is, een pedofiel enz. en het klusje is geklaard. Zo Sjaakie m.b.t. Tibaert. 

Liegen is haar natuur en ze gelooft haar eigen leugens. Zie bijvoorbeeld 1 november. Tibaert laat die troep van haar aan hem gericht zien en heet stalker te zijn.

Haar eerste epistel verscheen korte tijd later. Ze heeft het over een stalkclub. Enkele mensen die ze hier verder noemt ken ik persoonlijk, van vele anderen weet ik dat ze betrouwbaar zijn. Voor de meesten durf ik mijn handen in het vuur te steken. Maar een club? Die Sjaakie leidt beslist aan paranoia en gelooft in samenzweringstheorieën. Dat blijkt ook onomstotelijk uit andere uitlatingen en berichten van haar. 

Allereerst haar accounts, oude en nieuwe: @jajwouters, @jacquelinewxxx, @zegmaarsjaakie, @nta_amsterdan, @spmaarssen, @occupyadam, @occupyfabeltjes, @dutchwhitequeen. Of er nog andere zijn of waren weet ik niet.

Ze heeft het over mijn accounts. Die hadden alle een speciaal doel. Stond op elke account vermeld, dit i.t.t. die van haar. Ze RT over en weer en ze laat ze onderling met elkaar kletsen. Ben je dan nog goed snik? Nee dus.

Dubbele uitlok accounts, zegt ze. Wat zou ze er precies mee bedoelen? Ik ken er geen. Daar zou ik toch weet van moeten hebben vanwege mijn contacten. Ze steunt voor haar informatie op bronnen die uitermate onbetrouwbaar zijn, van regelrechte fascisten. GerardvanE en Dirk Hartman met name. Materiaal overigens dat een sister in crime van Sjaakie ook zinvol vond. Eveline van Donkelaar is haar naam, bekend onder @gavimensch op Twitter.

Wacht even, “uitlokaccounts”. Ja ik ken er wel, van Friedrich Eckhardt een hele reeks zelfs. “Fuck“… Die fakes die zo vriendelijk bij Sjaakie kwamen binnenwandelen stammen waarschijnlijk van dezelfde dader. Dit even als tip, ook voor een andere trouwe vriend van Sjaakie, de dwaze Huib met z’n bewijs.

Het hier behandelde stuk dateert oorspronkelijk van 11-11-2012, maar is naderhand vele malen gewijzigd. Namen kwamen en werden weer verwijderd. Het is een ratjetoe zonder enige logica. Doel is slechts verdachtmaking en lasteren.  

Hacken noemt ze. Een van de vele strafbare aantijgingen die ze doet. Eerroof. Sjaakie schrikt nergens voor terug, als er maar iets negatiefs te melden valt over bepaalde personen. Hoe kwalijker des te beter denkt ze. Dol en dwaas. En pedofilie is haar stokpaardje. 

Even op een rijtje wat voorbeelden…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: