Stalker Sjaakie verklaart zich nader…

John Heartfield
Schermafdruk 2016-08-25 03.26.28Door een melding van Smits kwam ik bij het weblog van Sjaakie uit. Met recht kan dat een laster en smaadblog genoemd worden met al die uit haar duim gezogen verhaaltjes, o.a. een twintigtal m.b.t. Tibaert…

Voor ik het vergeet. Haar vriendje Richard gaat door het lint voor zijn Sjaakie. Lees maar… Een beetje de voorgeschiedenis op wat hier volgen gaat. 

Hoe gaat iemand te werk die weet dat ze de kluit belazerd en dat ze nergens verstand van heeft? Als Sjaakie. Eerst ga je roepen dat iemand je Twitter account heeft laten opschorten, je haalt je weblog weg en zegt doodleuk dat die iemand dat ook heeft doen verdwijnen. Honderden volgers bestook je vervolgens via een van je andere accounts met de mededeling hoe smerig die iemand wel niet is, een pedofiel enz. en het klusje is geklaard. Zo Sjaakie m.b.t. Tibaert. 

Liegen is haar natuur en ze gelooft haar eigen leugens. Zie bijvoorbeeld 1 november. Tibaert laat die troep van haar aan hem gericht zien en heet stalker te zijn.

Haar eerste epistel verscheen korte tijd later. Ze heeft het over een stalkclub. Enkele mensen die ze hier verder noemt ken ik persoonlijk, van vele anderen weet ik dat ze betrouwbaar zijn. Voor de meesten durf ik mijn handen in het vuur te steken. Maar een club? Die Sjaakie leidt beslist aan paranoia en gelooft in samenzweringstheorieën. Dat blijkt ook onomstotelijk uit andere uitlatingen en berichten van haar. 

Allereerst haar accounts, oude en nieuwe: @jajwouters, @jacquelinewxxx, @zegmaarsjaakie, @nta_amsterdan, @spmaarssen, @occupyadam, @occupyfabeltjes, @dutchwhitequeen. Of er nog andere zijn of waren weet ik niet.

Ze heeft het over mijn accounts. Die hadden alle een speciaal doel. Stond op elke account vermeld, dit i.t.t. die van haar. Ze RT over en weer en ze laat ze onderling met elkaar kletsen. Ben je dan nog goed snik? Nee dus.

Dubbele uitlok accounts, zegt ze. Wat zou ze er precies mee bedoelen? Ik ken er geen. Daar zou ik toch weet van moeten hebben vanwege mijn contacten. Ze steunt voor haar informatie op bronnen die uitermate onbetrouwbaar zijn, van regelrechte fascisten. GerardvanE en Dirk Hartman met name. Materiaal overigens dat een sister in crime van Sjaakie ook zinvol vond. Eveline van Donkelaar is haar naam, bekend onder @gavimensch op Twitter.

Wacht even, “uitlokaccounts”. Ja ik ken er wel, van Friedrich Eckhardt een hele reeks zelfs. “Fuck“… Die fakes die zo vriendelijk bij Sjaakie kwamen binnenwandelen stammen waarschijnlijk van dezelfde dader. Dit even als tip, ook voor een andere trouwe vriend van Sjaakie, de dwaze Huib met z’n bewijs.

Het hier behandelde stuk dateert oorspronkelijk van 11-11-2012, maar is naderhand vele malen gewijzigd. Namen kwamen en werden weer verwijderd. Het is een ratjetoe zonder enige logica. Doel is slechts verdachtmaking en lasteren.  

Hacken noemt ze. Een van de vele strafbare aantijgingen die ze doet. Eerroof. Sjaakie schrikt nergens voor terug, als er maar iets negatiefs te melden valt over bepaalde personen. Hoe kwalijker des te beter denkt ze. Dol en dwaas. En pedofilie is haar stokpaardje. 


Even op een rijtje wat voorbeelden: 


Projecten in het Tor netwerk

Hacker werkte in financiële sector

De hackers vrienden van tibaert proberen te infiltreren in politieke partijen en IT bankn sector

Tibaert omringt zich met mensen die werkeloos zijn ooit gewerkt hebben bij bv IT bank en telefoon bedrijven ze hebben een hekel aan Israël en aan hun ex werkgever!

Ik zie ze er voor aan DDoS aanvallen uit te voeren op de banken en of Israël DDoS->Zou mij niks verbazen als ING mensen ontslagen heeft die bepaalde bedrijfsgegevens gestolen hebben!

Politie waarschuwt voor hackers | L1 | Nieuws  uit Limburg het hackers bolwerk van Tibaert

Zo te zien is @commuungenis ook achter de ware Tibaert gekomen

Tibaert en zijn contacten met de pedo vereniging Martijn

Haatzaaiers: “Je zal het bezuren”

Jan Bennink (@superjan) schrijft over bedreigingen via Tibaert en stalk club

Dit clubje de laatste 3 deinzen er niet voor terug mensen en zelfs hun kinderen te bedreigen. 

Tibaert en zijn oproepjes om te blocken

30 maart 2013 Tibaert heeft weer eens opgeroepen mijn account op suspend te drukken

het blijft een vieze ouwe stalker met zijn NSB praktijken

Nieuw identiteit fraude door de stalk club van @tibaert

onder mijn naam stiekem mijn oude acc ingenomen op twitterdaar staat 3 jaar op! @jajwouters mijn oude account

@joachimartist een ex werknemer van Ziggo ik vroeg mij al af wie al die mensen zo makkelijk kon vinden qua adres telefoon nummer van mijn vriend!

Een van de stalk vriendjes van Tibaert maakt het wel erg bont en bedreigd telefonisch met verkrachten en stuurt taxi’s naar het huis adres van mijn vriend en besteld bij bezorgdiensten!

De ondernemers blijven met de kosten zitten! 

Inmiddels heeft meneer ook zijn volgers gedreigd dat hij ze gaat blocken als ze op mijn twitter staan! 

Ja mensen Tibaerts wil is wet! 

De dreigtweets van @Kestaeb de stalk hulp van Tibaert op twitter

Ook al stem ik geen PVV dit zijn echt misselijke tweets

De boeken reeks  hij registreert en publiceert slechts NAW tel gegevens en smaad over andere mensen! 

Fascistisch bolwerk Scaf! 

Strijder pro pedofielen bolwerken zoals Martijn en PIE! 

21 jan 2013 weer eens suspended door Tibaert en zijn bolwerk fake accounts

Na de treiter campagne ook terreur via de email  10.000 berichten sure! 

De 3 IP adressen waar het vandaan komt bekend!Ze zegt nog veel meer, voor wat Tibaert betreft is geen enkel feit te staven, integendeel, ze pleegt volop strafbare feiten in mijn richting en ook die van anderen. 

Het laatste in het rijtje is wel het allermooist. De IP adressen zijn bekend, zegt ze. Geen van drieën kan het mijne zijn. Wat nu? In principe weet ze dit dus al sinds het maken van dat blog. En toch, en toch gaat ze door met laster en smaad. Het is dus geen dommigheid, nee, het is kwade opzet. Net als het zelf weghalen van haar Opera blog (zie hieronder) en er Tibaert van beschuldigen. Hoe doortrapt ben je dan wel niet?

De oude gestoorde man, zegt ze. Oorlogswaanzin, godsdienstwaanzin… Ik zou mensen vergelijken met nazi’s en Hitler. Heb ik nog nooit gedaan, maar wat doet ze zelf? Ach, alles wat ze zegt heeft betrekking op haar eigen handelwijze en die projecteert ze vervolgens op Tibaert. Ze simpel is dat en makkelijk terug te zien via mijn blogs. Daar zit hem de kneep. De smurrie van haar en haar gezellen laten zien, dat mag niet. De boodschapper is zoals altijd de klos, niet de dader.

Nog een paar voorbeelden uit haar smaadlijst:


Meneer is een fervent voorstander van het beschermen van mensen die van pedocriminele zaken beschuldigd worden zoals Demmink! 

Ondertussen neemt het psychopathische proporties aan het continue bellen en neerleggen het stalken of doorverbinden dus weet wel wie deze man in het echt is een heel naar vies mannetje!

Dus Tibaert blijf met je vieze rot poten van mijn foto’s af etterbak!

Zeg Tibaert weet je vrouw Gonny Scaf op twitter @aldegon wel wat je laat in de nacht uitspookt?

Telefoon terreur vriendje uit Maastricht

Hebben we het nog niet gehad over de trofee pdf die Tibaert bewaard als aandenken van de ruzie met zijn familie hij heeft ze snel verstopt toen ik ze vond!Knettergek is die vrouw. Ze gaat speuren naar zaken van of over mij, bij de NRC bijvoorbeeld, en via FB  stoot ze op die volle neef. M’n bruine neef uit Zeeland. Al het spul van hem valt bij mij te zien. Het enige dat ik nog verder kan doen is die vent aan de schandpaal nagelen. Alleen al wat hij over m’n moeder wist te melden, en laat ik het beestje maar bij z’n naam noemen, aan Twitter schorem, was hemeltergend. Ik zal er nog eens een stukje aan wijden. Let even ook op haar logica. Ik had dus een PDF op internet gezet, openbaar uiteraard en toen Sjaakie het vond (waar, wanneer?) zou ik het snel hebben weggehaald. Ik zei het al, die vrouw is… Vul zelf maar in.

O ja, ze claimt auteursrecht deze o zo nette vrouw die o zo begaan is met het lot van kinderen. Ze is er dag en nacht over in de weer, op Twitter…

Tibaert wacht nu eerst de rechtszitting over Herman Falkenstein (@megsupernieuws) af, de naam Wouters is in de aanklacht meegenomen, en uiteraard de uitspraak van de rechter. Als die er is zien we wel weer verder.


Hier haar eerste relaas. Er zouden nog een twintigtal van hetzelfde gehalte volgen. Het eerste uit november 2012 ziet er nu zo uit: BIJLAGE.

 
Uitgelichte fotomontage: John Heartfield – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.