Het zoveelste bewijs…

Terrorisme…
Dit ontdek ik nu bij de oude spullen:


Dat is niet mis. Dit bericht kwam enkele dagen nadat ik deze vrouw geblokt had (een maand later dus) vanwege het verspreiden van een smaadlijst i.v.m. pedofiele praktijken. Daarop figureerde de naam van Ed van Thijn, oud-burgemeester van Amsterdam. Offline halen, hij ontkent, zegt deze vrouw. Ruim twee jaar na dato zie ik deze valse beschuldiging voor het eerst. Ze geeft m.a.w. twee leugens in één regel. En het bewijs?

Hardop werd gedroomd over het fysiek uitschakelen van Tibaert

Nadat haar account door Twitter geschorst werd kwamen de beschuldigingen richting Tibaert naarstig aangeleverd uit het vertrouwde PVV kamp: Friedrich Eckhardt, Jekylline, Sandra Strieker, Dirk Hartman, GerardvanE etc. en van iemand als Herman Falkenstein. Sjaakie nam ze met grote gretigheid over en voegde er zelf nog enkele zeker zo stompzinnige aan toe. Wat kreeg ik te horen van haar beschermheer Riethof? Ik moest die vrouw met rust laten en ook hij kwam met een bewijs van, ja hoor, stalken. Het is het Deus in machina gebleken om alle schunnigheden, smaad , laster, bedreigingen en alle verdere smeerlapperij weg te poetsen.

Gewoon plompverloren liegen dat lijkt de remedie om te kunnen triomferen. Vraag me niet over wat. Maar het kan altijd weer idioter, dat weet ik wel onderhand. 

 Of stijf de kaken op elkaar, ook daar is dat gezelschap, links of rechts, dat dondert niet, bijzonder sterk in. Zonder een enkele uitzondering weigeren ze te antwoorden op concrete zakelijke vragen. Dat begon indertijd met iemand als Jeannie en eindigde met Ina Dijstelberge. Het is uitermate bedroevend gesteld in dit land met het nemen van je verantwoordelijkheid. Het door mij geportretteerde gezelschap weet zelfs niet wat dat is valt overduidelijk te constateren. Elkaar het licht in de ogen niet gunnen lijkt eerder hun devies of voor hen door het stof kruipen. Wat ik al vaker gezegd heb, het fascisme is in dit land niet ver weg.

Bedenk wel, slechts enkele van die minne figuren heb ik de afgelopen jaren in het zonnetje gezet, je kunt immers niet aan de gang blijven. Eentje had ik zelfs willen sparen, maar o wat is die vent een vervelende en stiekeme kerel gebleken. Juist, onze dj. Maar de ex-wethouder slaat alle records met nauwelijks enige inspanning. Wat een miserabele vent. Zie wat die Sjaakie en Eveline niet te vergeten konden presteren door zijn lamentabele en later zelfs ronduit smerige houding. Het raakt hem niet wat ik te melden heb, zegt meneer hooghartig. Hij heeft bewijs. Hoe diep kun je wegzinken in het immoreel moeras? Hij in ieder geval zeer diep.

Kom maar op met jullie bewijzen.
Uitgelichte foto: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.